ne 5 serisi , nede 3 serisi git direk bin yani kullanırken bacak arası 10 kilo olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05186769/detay
@emir_b3162'nin bir arabayı beğendiği görülmemiştir zateniçi yeter lan
Livestrong
piyasa arabası diye bir söylem var ya işte tek sebep bu saçma düşünce![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
golf gti , s3 için underrated muamalesi gördüklerini düşünüyorum.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
audi allroad lar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Hyundai sonata 2.0 dizel otomatik (Kesinlikle bu parayı hakediyor)
Hyundai Sonata 2.0 CRDi 2008 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 104584010
Hyundai Sonata 2.0 CRDi 2006 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 104515575
men dakka dukka.
Benim sonataya 36 verdiler daha yeni vermedim bunlarda vardır bir numara28-32 arası sonataların %90 nında km ler 300-400 binlerden çekilmiş oluyor.. bir tane 28 e otocenterda vardı pertli ama plakayı çevirmişler bursa plakaya sonra yeniden istanbul plakaya aracın perti çıkmıyordu sorgulamada..
![]()
Gerçi sonatalarda değerinden çok çok düşüğe satılıyor oda bir gerçek o paraları hak etmiyor onun çok daha üstünü hak eden araçlar..
Jaguarları , saabları falan yazıyorsunuz iyi güzelde...Buranın Türkiye olduğunu unutmayalım...Kalaylı bir vergi ve dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan bir ülkede bu araçların fazla rağbet görmemesi doğaldır bence...İçi seni yakar dışı beni yakar olayı gibi aslında...
bahsedilen araçlar eski araçlar yeni değil yani 12 yaş ve üstü araçlardan bahsediyoruz dikkat ederseniz..
3.0 bir aracın 12 yaşında vergisi 2 yaşındaki 1.9 bir aracın vergisine bile eş değer değil daha düşük...
hatta dilekçe verilirse bir alt dilimden ödemek için... o zaman ha 2-3 yaşında 1.3 araba almışsınız ha 12 yaşında 3.0 stype almışsın aynı şey aynı para..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)