konvoy olmadıgı sürece işim olmaz yol vermem şeridimde giderken hiçbir hakkı yok yol istemeye gitsin nerden geçiyorsa geçsin...
konvoy olmadıgı sürece işim olmaz yol vermem şeridimde giderken hiçbir hakkı yok yol istemeye gitsin nerden geçiyorsa geçsin...
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
bursadan geliyorum otobanda bir baktım birsürü kara kara araba cakarlı felan ailemde arabada yol istiyor vermedim el kol işaretleri filan en son verdim gectim sagına roll moduna gectim yanlarında ılerlerdım ılerledim bir uzadım sonra yıne onlerıne onlar benı takip etsin dedim![]()
![]()
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bende geçen gün otoyolda gördüm çakarlı makarlı yeşil megane coupe.
O çok daha komik görünüyordu hani bi passatın falan olaydı iyidi![]()
Birşey soracağım kafama takılan yeni bir mevzu.Dün ataşehirden 1.köprüye bağlanan ara yolda sabah saati her zamanki gibi yol sıkıştı 2 şerit ve sağda kocaman 2 arabanın yan yana sığacağı bir emniyet şeridi.Bir ses duydum dikizden bi baktım ambulans ortayı açın diye bağrıyor neyse sol bariyere iyice sokuldum yanımdan geçti ama emniyet şeridi bomboştu yani kapatsa çok rahat 110la gidebilir.Ama adam 30la aralardan geçti.Ambulanslar vs fermuar düzeniyle gidiyorsa emniyet şeridi ne için ?Adam bomboş yola çıkmadı illa fermuar yapıcam diye tutturdu.İlginç geldi.Bu işin doğrusu nedir ? Ambulans,itfaiye fermuar yapacaksa neden emniyet şeridi var?
Bir kaç sene evvel gece dürümcüde yemek yerken yan masada polisler yemek yiyordu.Telsizden anons geçti sahil yolunda çakar lambalarla ve sirenle kendine polis süsü vermiş yeşil honda civic diye.Polisin yorumu var amk salağa bak ulan passat,reno,hyundai falan varda lan olum hiç civicden sivil olur mu birazdan tokatlarlar salağı demişti..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
Polis korumasi olan kullaniyo arkadas valla..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Izin kagidi cikartilabiliyor polis korumasi olan kisilerce, Bildigimden konusuyorum, Sahsen s65 amg gordum ben 2012 modle hemde, bogaz koprusunde polisin yanindan arka camda iki led cakari olan stoplarda, vede on izgarada, camin ustunde, abartmis biraz, amerikan sivilleri gibi ama gayet hayali bi amcaydi heralde..polisin onunden gecti rahatca
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Serefsizligin en onde gideni kimse kusura bakmasin. Herkes enayi, keriz seridinde gidiyor, allak bullak dur kalk sikisik trafikte bekliyor, bu hazira konmayi seven, uyanik arkadaslar cakarlariyla emniyet seridinden kopartarak gidiyor. Yok oyle bir dunya.
O kadar celiskili bir milletizki aklim sirrim ermiyor. Yolda milletin hakkini yeriz, gasp ederiz enayi yerine koyariz, sonrasinda 10 numara musluman taklidi yapip, camide 5 vakit namaz kilariz. Gorsen hakka, kul hakkina cok onem veririz, ama en basiti gunluk hayatta herkesin hakkina goz gore gore tecavuz ederiz.
geçenlerde e5 te bi tane yeşil clio arkama gelmiş sellektör kolunu kırıcak resmen yol istiyor trafik milim ilerlemiyor merter mc'in oralardayım kornalar sirenler zorla yolu aldı bide gelmiş camdan bağırıyo arabanın içinde 4 tane kürt arabayı takip ettim aradım polisi plakasını gittiği yönü herşeyi söyledim esenyurta kadar gittik 1 tane polis durdurmadı polisi aramakta faydamı bilmiyorum
İyi olmuş gerçektende. Bu baro başkanın korumalarından biriyle bende kanalda tartışmıştım. Özel odamıza gelip televizyonda şunu aç bunu aç diyordu güvenliğe şikayet edip çıkartmıştım![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Benim anlamadığım nokta bu adamlar polis süsü vermek amacıyla takmıyorlar mı bu çakarları? E o zaman neden 72Tl ile gönderiyorsun? İşlem yapsana polis süsü vermekten..! 2 yıl hapise kadar yolu var. 72TL mi trafikte geçiş önceliği elde etmenin fiyatı? O zaman ben de takarım, öderim 72TL'mi, yarın tekrar takarım. Parasıyla değil mi kardeşim...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
İşte buna çok sevindim. Zaten yolda vermiyordum. Bikeresinde şöför çok zor durumda kaldı ben yol vermeyince arkada oturan muhterem camı acıp baktı yine yol vermeyince nazikçe elini kaldırıp yol istedi. Şoför daha fazla zor durumda kalmasın diye yol verdimadamın ne ayarı kaçmıştı
![]()
İstanbul'da neyse de Ankara'da ağır abilerden birini ciddi sinir edersem dert olabilir gibi.
Resmi aracı olanın kendini ilah sandığı bir ülkedeyiz, araçlar passat, era filansa çakarı takıp polisin görmemesini umar işkillenmeyellerden yolunu alır.
Bir de sendika araçlarında da bolcana var bu çakarlardan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)