60 m2 çelik kontriksiyon ev yaptık kendi bahçemize en iyi ürünleri kullanmaya çalıştık fiyat 18 bin tl tuttu ama kendimiz yaptık tabiki
zaten anahtar teslim, dediğim gibi metrekare hesabı herşey dahil 700-800 arasıdır.
temel basit bir temel, gördüğün temel 120 metrekare yanılmıyorsam 10x12 metre 8-10bin tutmuştu...
pm atıyorum.
hehehe henüz öyle değil hocamkat koyarsan çelik kalınlaşıyor maliyet artıyor desem?
garip gelebilir ama yine aynı metrekare hesabı yapcaz, 200x800TL gibi...
bu işler biraz da meşguliyete bakıyor, firma çok meşgulse pek ilgilenmeyebilirler ama sakın prefabrik veya diğer evlerle karşılaştırmayın..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
siz bu işimi yapıyosunuz yada izmirde tavsiye edeceğiniz bi firma var mı
arkadaşlar ilgilenenler için adresi veriyorum:
AS ELK /Prefabrik Yaplar, elik Konstruksiyon, Endstriyel Tesisler, Konteynerler,
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bn konteyner evleri merak ediyorum varmı bilgisi olan ?
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Çelik kons. büro inşa ettik şantiyeye 198m2. Yaklaşık maliyeti yalıtımı betonu demiri taş duvarı vs 110.000TL'yi buldu. Arazi ücreti yok içinde. Siding, Reflekte cam falan var. Normal bir evden çok daha ucuza mal edilebiliyor. Ancak bizmi pahalı yaptırdık 10bin TL çok ucuz bir rakam değilmi? Düzgün yapacak birine ihtiyaç var bir tek.
prefabrik evler çok büyük rahatlık![]()
Çelik yapınında dezavantajları var. Bakımı betonarmeye göre daha zor, yangına daha dayanıksız oluşu gibi. Avantajı ise hurdasının bile baya baya para etmesi, inşa süresinin kısalığı. Temel hariç 80 bin gibi rakamlara çıkıyosa betonarme yapmak daha mantıklı bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)