saçmalık kaynak varmı ?
benim arabamda zaten orjinal karatmalı cam var ve bu zaten ruhsata işli ? neyin kafası ?
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
fabrikadan öyle çıkacak, sonra adam muayeneye sokup fabrikadan camı siyah çıktı diye 1000 tl mi verecek bir de
adamın günahı ne?
çok saçma..
yalandır..
ha şu olur..
cam filmi yasak, sonradan karartılmış camlar (o da belli bir yüzdeye kadar karartılmış) muayene anında kabul edilebilirlik sınırları içerisinde kalırsa (örneğin max %20) ruhsata işlemek için 1000 tl alacağız diyebilirler..
Ama fabrika çıkış otomobillerin karartılmış camları için 1000 tl alınmak istenmesi tamamen mavra
valla iyice saçmaladılar ..
zuahhaha ne güldüm ya![]()
şu facebook gizlilik ilkelerine dönmüş muhabbette
teknik belgeler, evraklar var araç parçalarının onayının hangi yönetmeliklere göre hazırlandığı üretildiği, fabrikadan aracın nasıl çıktığını temin eden belgeler, orj renkli camın neyini işleteyim onaylatalım daha,
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Asparagas haber büyük ihtimalZira en son basında yer alan arka ve yan camlarda izin verilen ölçüde filmin serbest olacağı ön ve ön yan zamlarda ise yasak olacağı belirtilmişti.
orjinal karartılmış cam olanların günahı ney 1000tl vericekler.
Ama artık bi yasa bişey çıksın 3 gün önce çevirmede söktürdüler filmlerimi adama diyorum abi arkalar serbest değilmi o arabasına göre değişir diyor şaka gibi
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bızım sıfır arabalarda elegance modellerinde karartmalı arka camlar mevcut bunun için extra bir ücret alınmıyor 1000 TL buyuk para ve çok sacma .ben cam filmi kullanıyordum devamlı ama artık kullanmıyorum cunku her cevırmeye gırıyorsunuz asayış veya trafik olan her yerde cam fılmı var dıye dur dıyorlar ozaman egsoz ve cam fılmınden ceza yıyordum. şimdi ise son 5 aydır hıc cevırmeye gırmıyorum girsme bile alkol kuntrolu yapıyorlar devam edıyorum egsozumda takılı.
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)