illahi diyosun Senat spora ara verde fantastik bir sistem yapalımcf yapmayı planlıyosan kalıp olayını farklı bir sistemle yapabiliriz kabin hesabı
illahi diyosun Senat spora ara verde fantastik bir sistem yapalımcf yapmayı planlıyosan kalıp olayını farklı bir sistemle yapabiliriz kabin hesabı
abi düz giderken , veya rolling de farkı farkedemeyiz sanırım . pist şartları veyahut driftte farklı olur.
senat bu sene yapmak istiyorum ama fanlarıyaza kalmayacaksa yapalım hehe
fanlarım sonunda geldi , radyatör üzerinde denedim güzel ölçü almışım cuk diye oldu![]()
şimdi ölçüleri alıp CAD le çizimleri yapmak kaldı .
güzel olacak inşallah
![]()
Ayak üstü bi 5 dk da çiziktirdim .
Onur ben CAD çizim vereyim gerekirse ama lazere hiç çizim yapmadım açıkçası nasıl oluyor bilmiyorum püf noktalarını.
Detaylı ölçülendirdim , dwg yi de yüklerim gerekirse .
15mm leri içe doğru katlayıp kenarları kaynalamak için bıraktım ama sıfır pay verdim. usta elbet küfür edecektir çizene kusura bakmasın![]()
5mm katlama payı bıraktım , benim planım yan kısmıları 10mm yapmak .
alüminyum kalınlığıda tamamen ustanın seçimine bıraktım . 2 tane yarımşar kilo fan taşıyacak bir de baskıyı unutmamak lazım . sanırım 3mm doğru tercih olacak .
teşekkürler
başka birşey lazım olursa ölçü vs bekliyorum
Cok sagol. Zahmet olacak sana
okul iş falan derken çok fazla ilgilenemedim tekrardan eksiksiz çizdik şuan lazer kesime hazır basit bi iş
kesilip tava gibi koşelerini makine ile basıyorlar sonra kaynatıyoruz
3mm bi parça ile ortalama 100tl tutar tutmaz numune şekilde yapıyorum ztn
biraz büyük ekliyorum resmi
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
lazerde kestirecekseniz, fanların bağlantı deliklerini de çizip, onlarıda lazerle oldukça güzel delidirebilirsiniz.
+ bu metal davlumbazın radyatöre bağlanacağı noktalarıda yapın..
alum. yerine paslanmaz, 2 mm den yapılıp, civata ile radyatöre asıldımı, kaynağa bile gerek kalmaz, gayet rijit durur
hatta fanlardan arta kalan alanlarda bile hava geçsin diye boşluklar bırakılabilir.
Onur ne iş yapıyosunuz siz ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bende yapıcaktımda radyator kargoda hafif hasar almış oyle dedi efe haliyle diğer kısımları sonradan yapıcaz fanları bende delmek istedim onada gerek yok dediği için direk boyle yaptım
paslanmaz ağır olur diye düşündük ama farketmez parça konusundaama bence bu en deal zaten ortası boş hafif olcak ayrıca delik haricide sağını solunu delerekte hafifletebilirz parçayı
makine tasarım ve imalatı yapıyoruz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)