yine yeni yeniden çalışıcam![]()
Maslak darüşafakadaki gokartı bi firma kiralamış yılbaşı için dj danscı kızlar flan gelicekmiş damsız giriş yokmuş aşırı apaçiliğe karşı biletle 30 tl isteyen olursa pm atabiilir biletler bende
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
kısmet olurda yıl başından önce doğarsa eğer oğlumla ve eşimle girecem yeni yılaen değişik yıl başım olacak...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Anadolu yakası bostancı Green Park ta Ümit Besen çıkıyormuş. Pendik Green Parktada Mustafa Keser. Başka mekan ve eğlence programı hakkında bilgisi olan varsa burdan güncellemeye devam edelim fazla birşey kalmadı.
Bekar Evimizde Arkadaşlarımla Beraber Oluruz Son 3-4 Yıldan Beri Ortamda Otururuz Herkes Yılbaşında Ne Yaptığını Anlatır Biz Susarız Hatırlamıyoruz 10-11 Bayılıyoruz Sabah Kalkıyoruz Yüksek İhtimal Aynı Olucak![]()
![]()
hiç içime sinen duzgun biryer bulamadım gene ev için yemekti içiçekti hazırlıcaz hatunla mecbur zaten havada soğuk vazgeçtim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
P.T.T. lokali... (vip)
https://www.google.com.tr/#hl=tr&tbo...&bpcl=39650382
arıyorumtavsiye eden veya arkadaşlık etmek isteyen varsa bir adım öne çıksın
Kiev,Odessa,Moskova veya ST. Petersburg![]()
Kartepede Camping yapıyoruz arkadaşlarla . Çadır Spec.
ama yıl başına özel değil, doğa ve kaya tırmanışı programımız kapsamında.
Hem konuya bi güncel çekelim hemde yılbası gecesi için bildiğiniz kiralık villa veya daire varmı heryer dolmuş ayırtıcak yer bulamıyoruz
Ben gece işe gideceğim
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bu sene belli oldu sayılır artık hiç düzgün konaklamalı plan bulamadım
var olan 1-2 tanesi dunyanın parası gene migrostan güzel bi alışveriş evde devam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Valla müsait evi olup da dışarıda plan yapanları hiç anlamıyorumVar mı daha rahatı daha keyiflisi, vallahi çok şanslısınız kıymetini bilin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)