Mertcan bey biraz daha elit kesime dahil olduğundan bizi beyyenmiyor :)
Printable View
Mertcan bey biraz daha elit kesime dahil olduğundan bizi beyyenmiyor :)
Ben genelde Orda orada oluyorum... Beyaz Plakasız Scirocco Görürsen gel yanımıza 4-5 kişi luyoruz genelde
valla arkadaslar farketmez yenımahalle de olupta arabası olmayan arkadaslar var ben onları alır gelırım ama dedıgınız gıbı besevler sorun olabılır eskısehır yolu en mantıklısı gıbı duruyor..
o zaman bi meeting mi yapsak şöyle ufağından? ,Eskişehir yolu bk da?
Boswerın burgerı falan balgatta yıkamamız var pazarları orda oluyorum buyrun gelin itina car care hertürlü :D
sonuç noldu :D nezaman nerde :)
Ok derseniz bana bu akşam bile uyar. Eryaman - Batıkent varsa toplarım arabaya hatta :D
En son geldiğimde Rahmetli Arif de ordaydı, baya olmuş girmeyeli...
ama hala geçerken dışardan göz atarım kim var kim yok diye :)
beşevler ya da eskişehir yolu bk toplanılacaksa bende gelirim bu akşam ya da yarın müsaitim
Buluşma varsa söyleyin de arabayı yıkatayım bari :D Kirlilikte bambaşka seviyelere ulaştı :D
sanırım işaret fişeği lazım.:D bu Akşam saat 7 buçukta eskişehir yolu bk dayım geleceklerle otururuz tanışırız
Hacı bugün Cuma, efsane trafik olur. Saati 1 saat ileriye alsak, 8 buçuk yapsak ?
hatta 9 yapalım temiz olsun :)
Yani ne kadar geç o kadar rahat. Cuma trafiği, özellikle Eskişehir yolunda çok üzücü oluyor. Gelene kadar stres oluruz :D
bana da bu aksam uyar arkadaslar 8-9 farketmez
3 kişi miyiz :)
9dan sonra benimde işim yok
Arabaları yan yana dizip, bizde önüne geçip klasik arabacı pozu vermeyeceksek ben gelmem ağalar..
Şaka şaka programım var size keyifli sohbetler...
O zaman saat 9 diyelim. Ben geliyorum.
bi terslik olmazsa bende uğricam..
bende bi aksilik çıkmazsa 9 dan sonra gelirim
Araclari yazalimda baskalarina eksimeyelim :D
(***** bazi profillerde 3araba yaziyo)
Siyah 2012 civic-yt667 plaka
Tamam 9 olur :)
Kızmayın ama birşey soracam. Bu eskişehir yolu bk dediğimiz şu arkasında ğrenci yurdu (balgat yurdu) olan yer değil mi? Başka yer yok yani?
Arabam yok. :) 1 70li boylarda numaralı gözlüklü gri montlu topsakallı arkadaş benim :)
06 SH 299 Chyrsler 300M Füme gibi garip bi rengi var :D
siyah impreza vrn08
kafalarsam Drago ve ben geliyoruz, dolphingrey A4 ve siyah A3 olarak
dün gece merter mc de bi arkadaşımı bekliyordum mavi bir si geldi kocaman borbetler falan birde içede bi el freni başladılar müzik açıp araba silmeye arkadaş polis bilmezki kimin ne olduğunu mecbur uzaklaştım
gece 2'de gitseydiniz keşke gelirdik bizde kalabalık bi şekilde :)