abi bütün gün kütüphanede inekledim neler olmuş başlığımda hiç haberim olmadı ya la :(
Printable View
abi bütün gün kütüphanede inekledim neler olmuş başlığımda hiç haberim olmadı ya la :(
Valla beyler guzel oldu acilisi 3 kisi ile yaptik sonra guzel ortam olustu yakin zamanda uygun bi mekanda bulusup muhabbete dvm edelim
Güzeldi gerçekten. @altuğa benide getirdiği için teşekkür ederim.
bu akşam genemi yapsak bi görüşme tanışma kaynaşma :)
Ben işsizim bu akşam, bana uyar :D
ulan şu ankaraya bi yerleşemedim ya nasıl imreniyorum sormayın :)
bekleyin yaza düğünü yapıp geliyorum geliyimde atarlı tüplü otomatik is görün :D
ben de gelirim akşam buluşucaksa dün gelemedim bi aksilikten ötürü
abiler ben yine kütüphanedeyim :) olursa bir buluşma görüşme bi mesaj atıverin 507 430 32 40 foruma pek bakamıcam gibi :)
bakalım ufak ufak çıtırdamalar başladı olacak gibi buluşma :)
ben bu aksam gelemem artık bundan sonrakı bulusmalar ıcın daha uygun bı yer bulursak enazından bırbırımızı ıskalamayız
bu haftasonundan sonrakiler benim için zor olur finallerin sonuna kadar sıkıntı var kafayı kaldıramam artık :(
ektiniz mertcan abiyle bizi birdahada gelmem :cool::icon13:
Chn53 beni aramıştı yav.
Akşam buluşma var mı şimdi ?
bana uyar yine :)
çetin emeç mc var orada uygun olur sanırım bidakine bende katılmak isterim :)
Burger ya da MC olarak bakmayın abi olaya. Oralarda oturulmuyor zaten. Bi buluşma noktası seçeriz, sonra daha rahat çay kahve nargile takılacağımız bi yere geçeriz. Yoksa otoparklarda sürünüyoruz :D
cetin emec mc tadindan yenmez :)
bugun bişiler olursa bende gelebilirimmm :)
Herkes ok diyorsa yine saat 9 gibi buluşalım, oradan adam akıllı bi mekana geçelim ?
***** yere gidip boşuna kalabalık yapmaktansa oturup adam akıllı muhabbet edelim diye düşündüm. Tabi ki vardır ***** yerde aksiyon ama gidip stok araba kaldırmaktansa muhabbet daha eğlenceli olur diye düşünmüştüm.
anlık plan yerine haftaya sözleşip gitmek daha mantıklı olur hem son dakka satışı olmaz herkesinde haber olur diye düşündüm bi an :)
Valla sabahtan beri muhabbeti geçince canım çekti, ne olursa olsun ben 9da Eskişehir yolu burgerdayım :D
akşamları buluşmalar fazla kalabalık olmaz herkes kendi tayfasıyla takılıyor
en iyisi bu ara pazar sabahı brunch bir organizasyon yapılsın
benim en son yaptığım iftar toplantısında 45 kişiydik, ondan önceki brunch buluşmasında 65 kişi