toplama da olur ama güzel olur bu nedir arkadaş cidden ya...
Allah sahibine bağışlasın..
On farlar albea dikkat edin cercevesi icerde kalmis![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
söyleyecek söz bulamadım..
Crm performance
tasarımı çok çirkinfiberle yapmışlar gibi duruyor
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
video röpotaj tanıtım vıdeo da ..............diksiyona bak projeye bak uzayı keşfetmiş...............
HABER: Etox'un Dizel Modeli de retildi haberi
Etox firması bir an önce fibercisini dğeişsin... adanaya gelsin işcilik görsün....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
yanları civic kapısı önden rocco passat falan adam hurdacıdan sağlam çıkmaları almış yerleştirmiş...
Bunu yaparken acaba ne içmişler ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bu nedir ya puzzle da yanlış parçaları bir araya takmış gibi abuk subuk bişey çıkmış insan düzgün parçaları bir araya getirir![]()
Bahsettiğiniz tasarımları yakınen inceledim yapan kişilerde benim derslerime giren hocalarım olurlar. Lakin kendilerininde bize anlattıkları şey şudur ortaya yeni bişi çıkartmaktan ziyade inceleyip biz türkler olarak neler yapabiliriz ve hangi imkanlarla. Bunların araştırmasını yapıyoruz, ve hangi marka nasıl düşünürek yapmış vs. gibi..
Genel olarak çıkan sonuçlar tabikide hoş gözükmüyor ancak türkiyede araba yapılması için okadar çok şey gerekliki. 1 firmanın çıkıp ben araba yapıyorum demesiyle olcak şey değil. şu anda bu ortaya çıkan araçlar sadece emekleme aşaması.
Şunuda not olarak ekliyim. Türkiyede çok çok iyi tasarımcılar var. Çoğuda okulumda okumakta yada mezun. Yakınen tanıdıklarım görüştüklerimde var. Ancak bir çamurluk sinyali için bile 1 kitap dolusu kural var. Eminim bu arabanın ilk çizimini görsek böyle bişi değildirElene elene ortaya bu çıkmış. olsun bir aşamadır
![]()
ne yalan söyleyeyim arabanın arkası önünden bin kat güzel.
ben bu aracı üretenleri bildiğin apaçilere benzetiyorum. hani şu giyim tarzları, saçları abuk subuk olup da yanından geçerken bir arakdaşı yok mu la bunun bu saç stiliyle falan ne kız bakar ne karizmatik bir tip olur gibisinden. bu arabaları üretenlerin bir dostu yok mudur yani bu tasarımla bi şey olmaz arkadaş hiç bir şey olmasa tasarım şart diyebilecek..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
önden de yandan da scirocco, sadece orjinal sicroccoya kuyruk eklemişler, eğer fake değilse
edit: valla da scirocco, ilk resimde arkasını parmakla kapatınca bildiğin scirocco
Hiç bir şeye benzetemedim. Sanki önden darbeli, şasesi eğik bir araba gibi duruyor önden. Yazıktır ya gerçekten.
New Toy! - 41 AJV 325
videodan anlaşılacağı üzre devlet desteğini kütür kütür alıyor bu etox un hınzır sahipleri. ya allam bir de odtü ile çalışıyoruz demez mi sıkar mısın sabaha mı bırakırsın?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)