eğer aldığım araba kükresinde diyosan kesinlikle corsa dohc gsi
Printable View
eğer aldığım araba kükresinde diyosan kesinlikle corsa dohc gsi
kesinlikle opel tigra
Kısıtlı bütçe ile araba alınıyorsa 3 liran varsa 3 liralık araba almak saçmalık insan zora giriyor. Yaşadım ordan biliyorum.
9 lira bütçen varsa 7 liralık araba al 8 liralık araba al. Çünkü civic ef aldım faceden de konuştuk seninle 670 lira sigortası çıktı araştıra araştıra 350 ye buldum 1 ay sonra vergisi var. İlla ki aldığın aracın ufak tefek masrafları olacak. Plaka değiştirirsen alım satım ücreti artıyor plaka basma masrafı vs derken kenarda en aşağı 1 liran olması lazım ki ağız tadıyla binebilesin.
corsa gsi 98-97 yada yada clio rsi :)
Mazda Practica çok güzelmiş cidden,bence ufak bir kaç rütuş ile çok daha güzel olabilir.
http://i482.photobucket.com/albums/r...6/SDC12658.jpg
Kesinlikle Practica ben samsundaki beyazı aldım cuma günü iyikide almışım diyorum yol tutuşu gidişi filan kıyaslama yaparsam 1.4 İS ten kat be kat daha iyi. Aldığım araçta çok düzgün sende temizini bulursan direk al unolara 8 istenen piyasada 9 lu paralara practika hiç düşünmeden alınır.
'98 '99 '00 model rover'lar var. 200 216 ve 25 modelleri uygun olabilir. hem konforludur hemde uygundur.
bir practica nasıl bu kadar güzel olabilir yahu :S 40yıl düşünsem aklıma gelmezdi haa.
ben eski bi kullanıcısı olarak 94 corsa gsi öneririm. aslında az yaksın bol bol gezeyim dersen saxo 1.5d öneririm inanılmaz az yakıyor.
106 xs düşünebilir
son fiyat 9.000 yazılmış , bence tam aradığın standartlarda ;)
http://www.techturkey.com/forum/otom...r19-coupe.html
Saxo VTR diyecektim...İnternette bir etüt ettim...Fiyatları epey şişirilmiş buldum...
Ama iyi bir araştırma ve pazarlıkla belirtilen bütçe nazarıyla bulman mümkün olabilir...
Alternatif olarak Suzuki Swift 1.3 GTİ düşünülebilir.
amacım basmak yarışmak değil pek ama tutupta 1.2 8v lık arabayıda forumdaki çoğumuz istemez
öğrenci halimla orta halli gitsin az yaksın orta yaksın daha doğrusu 25 kuruş vs niyetim gti vtr vs aldığım zaman ben bunların yakıtıyla uğraşamam gibime geliyor
aslında tam aradığım araç practica gibi duruyor buda beni korkutuyor sahibindende bile 35-40 arası ilan var mazda ile ilgili ünlü bi foruma baktım biri sağ ayna arıyor bulamıyor biri cam açma tuşu bulamıyor birinin rölanti sorunu var çözemiyor ( bu 3-4 kişide var ) vs vs vs buda korkutoyor beni
clio 1.4rt bakılır gibi
mazda practica 1.5 olur diye umuyorum
palio
bunlarda en son düşündüklerim ama alınabilirler
accent yumurta kasa
tipo
düşünmediklerm
proton
rover
2 tane practica'm oldu, emsali çok araç kullandım, kısaca şöyle özetliyeyim..
Türkiye'de 20,000 TL'ye kadar düşünmeden alacağım tek araç!
practica ve familia'dır...
ben baban ve senin bakış açından bakdım olaya polo niye düşünmüyorsun fazla yakıcağını sanmam parça desen ganiyle bulursun ikinci elide var.. palio bakıcağına bence polo bak derim..
Accent ı son sıraya koymuşsun ama düşündüğün clio 1.4 den ve palio dan iyidir bence en azından donanım olarak onlardan iyidir..
tek kapı gt coupe sine bak güzeldir sunroofu var kliması var airbag var modelli araba 98-99 bulursun hatta iyi bir pazalrıkla 2000-2001 kasa coupesini bile bulabilirsin..
Hyundai Accent 1.5 GLX 1998 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 97447028
Hyundai Accent 1.5 GT 1998 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 92306262
Hyundai Accent 1.5 GT 2000 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 105484608
Bu paralara mk1 Bravo'da var...
akbil verelim...
yaw bu ara bende baktım biraz practicalara benim golfü verdim gibi gündelik kullanmaya alabilirim bi dene :D
valla şahsen ben clio rsi alırdım geçen seneye kadar halamın kızın da vardı acayıp rahat ve seri araba parça derdi yok Çanakkale gibi bir yerde biz parça sıkıntısı çekmediysek sen hiç çekmezsin :) yalnız ikinci eli bıraz yavaş. Biz satarken bayağı zorlandık takasa verdıkte kurtulduk bu gözüme güzel gözüktü bir bak istersen
Renault Clio 1.8 RSi 1997 Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 106570350
buda güzelmiş
valla 7-8 liralara şekli şemali mühim değil az yakan az problem çıkaran günlük bi eşşek lazım bana :D