rsi lerden başka o kasalarda enj olan var mı peki 96-98 arasında
Printable View
rsi lerden başka o kasalarda enj olan var mı peki 96-98 arasında
lpg 2.40 iken 30 kuruş mu yakıyordu maşallah aman uzak dursun :)
Ben şuan çok sağlıklı olmayan (ayarları bakımları temizliği yapılmamış) ef ile yine bakımsız ayarsız lpg ile şehir içi max 3. vites gibi yoğun şehir içi kullanımda 35 krş yakıyorum (boşluk buldukça sıkarak) :D babayı ikna etmelisin
Twingolar o bütçeye uygun araçlar bakılabilir.
Ben de öğrenciyim ve rsi kullanıcısıyım (: gaz kullanımımda sıka sıka gezerken orta halli yakıyo diyebilirim. Tek kapı olmasından dolayı aile baskısı sebebiyle ben satıyorum aracımı.Ağır bakımlarını yeni yaptım. düşünürsen p.m.le ulaşabilirsin bana.
corsa gitmez diye düşünüyorum 190 boyunda ve 85 kilo bi adamım clio ne bileyim biraz uzak geliyor nedense bana
rsi için mesaj attım yinede yakıtı korkutuyor ama pm attım size
korkma yazmayı unutmuşum biz o rakamı şehir içi 2 km okul 2 km ev git gel olarak yakalıyorduk bide bayan kullanıyor *****, bakım hak getire. bu şartlar altında yakıtı normal gelıyordu bize güzel bir lpg sistemi ve bakım oldugu sürece öcü olacağını hiç sanmam en azında 1.4 motorlarından az yakar diye düşünüyorum tabi seçim senin :)
bide küçük araçlardan çok çok düşük yakıt ekonomisi bekleme heleki motorları küçük olursa daha fena ilk aracım 2005 chevrolet sparktı o zamanki babamın arabası 2001 astra 1.6 cd den fazla yakıyordu :)
bitanesin çok sağol ihtiyacım vardı
edit: practica hala bakıyorum 2. tercihime ilk olarak clioları ekledim peder dayım ben günün 2 saatini sahibindende geçiriyoruz iyiki çok paramız yok napardık kim bilir :) daha şu fiyata araç bulamadık
7 7,5 liraya uno al kalanıylada istediğin gibi yap... limitlerde arac alıp sonra sadece yakıt parasıyla idare etmek zamanla canını sıkıyo insanın ki bunun sigortası vergisi falanı filanıda var ama tabi yinede sen bilirsin istediğin araca keyif alarak binmek başka bide araba olsunda ayağımı yerden kessin düşüncesiyle araca bnmek bambaşka bi olay yani umarım istediğin araca bütçene uygun bi şekilde sahip olursun
r19 1.8 düşün. ailenlede başın ağrımaz.
yok renodan sadece clio düşünüyorum
Bugün bir practicayla anlaştık gibi inşallah hayırlıysa ve araç satıcının dediği gibi temiz ve sorunsuzsa hayırlıysa cuma günü gidip alcaz yarın son bi peder arayacak bakalım
resim gönderecek yarın bi bakalım resim azdı ekstra resim istedik yarın yazarım tekrar son durumu
anlastıgınız aracın linki var mı ?
kaldırdı linki