ne boktan işler vallah bıllahı
Printable View
ne boktan işler vallah bıllahı
benim burda pazarlık ettiler diye hakkımda yazılmayan çizilmeyen kalmadı abi burda bi kul hakkı var onu yiyen de en değilim yiyenler hesabını verir burda ya da öbür tarafda ,
erkut da erkut erkut aradıydı selam verdiydi onun oraya gittiydik yanımızdaydı erkut ama erkut doğanla ticaretimz var ama erkut
bu konunun açılmasındaki amaç da buydu çünkü doğanın huyunu biliyorum tech e girmez bile 2 ay sonra falan gider yatırır yeter onlara der
sonuç esnaf adama *** atılır söylenmedik şey kalmaz sanki ben paralarını almışım sanki umrumda gibi yazılır da çizilir de
yine diyorum bana techden bi allahın kulu gelmesin bş allahın kulunun ben hakkını yediysem de benim de çoluğumdan çocuğumdan çıksın oldu mu abi
20 dakika mı aldı bu konuyu okumak.
ben bu konu üzerinde yorum yapmıcam.
ben tarıks ile bi ticaret yaptım ve para değeri olmayan bir bedeldi bende cihaz çalışmadı diye aleti altı parasını ödedi mevzu kapandı.
tarık kralmışın kardeşim...
sanırsam blok işi artık bu saatten sonra patlar. bu sitede memurlar var biliyorum :) büyük ihtimalle mesajı aldılar. bu konuda bu şekilde eskide kalır gider.
ama problemler hiç bir zaman bilgisayar başında olmaz. yüzyüze konuşmak en mantıklısı ki daha önceden burada tartışma konusunu abarttı herkes arada bişey yyokken yorumlar okadar ağır geldiki neredeyse kan davalı olucaklardı.
ne zaman ben araya girip telefonda konuşmalarını sağladım mevzu hafifledi konu eskide kaldı.
bu tip muhabbetler ben demiştim sen dedin sen demedin mi gibi insanı parıldayakcatır.
inşallah olayı çözer ve paranız kimsede kalmaz...
lan ne diyorum şikayet etmezseniz adam değilsiniz ben zaten bursadan başlıycam bugün etmeye kimler ne aldıysa ondan
doğan beni aradı abi ben bulgaristandayım numaraları yok benim hesaba kabora yollasınlar dedi bend e arayıp söyledim kimseye o esnada kefil de olmadım sonra aradınız doğan bizim parayı yollasın diye o da sizi bekletmiş adam ilk postda yazmış paranızı veririm ama canım isteyince diye siz çirkeflikle benden alacaksınız beni karaladınız onu da allah sizden çıkartacak zaten ben varya sizin o paranızı doğandan bile istemiycem
sadece beddua edip yolluycam şu lanet hesap noyu yollarsanız iş bnkası dedim hemen
tamam erkut biz çirkefiz yolla kardeşim sen parayı
üstte yazdım hesap numarasını
iş bankası
bursa yıldırım şubesi şube kodu 2206
hesap no : 0548740
yusuf külcü
yolla haram paramızı.
Keşke başka yollardan halledilse bu olay 69 kayıtlı ve 35 misafir okuyor,misafirlerin kim oldugu bilinmiyor . En hayırlı yoldan halledilir umarım benim bile canım sıkıldı
işim görülsün gerisi kolay hallederiz çalışır öderim heves yaptım hemen olsun zihniyetindeki bütün insanların başına gelen gayet alışıla gelmiş ve tecrübe ile sabit (sindirerek doğru kişi kurum ve mekanlarda bazı işler halledilir gerçeğinin kanıtlandığı bir durum) hayatta tek bildiğim şey var paramı bir işe yatırdım.. gelecek olacak bu sefer doğru yok yan yattı çamura battı gibi kıvırmalar olduğu anda bilinki o iş yalan olmuş bile üzerine su iç (öldüremessin vuramassın paranıda alamassın öle lanet bir durumki anlatırsanda işte böle haklıyken haksız olursun)
Benim anlamadigim bende konuyu okudum sabahtan beri takipteyim bursali 2 arkadas madur bu apacik belli ama neden konu hep bladerk? yani siz asil paranizi alan adamin ustune neden gitmiyorsunuz adam bi post atmis yurumus dogru duzgun cvb bile yazamamissiniz ne biliyim bu adamdan bi cekincemi var yoksa erkut abimi cok yumusak? Kefil kefil denilmis sanki senet altinda imza var
Yanlis anlasilmasin ama 1000 lira icin esnaf adam karalanmaz hee 1000 lira ufak para degil 1 ay calisiyoruz bu paraya ama burda suclu kimse onun ustune gidilsin oldu olucak konun basliginida degistirin bladerk parami gonder olsun
kardeşim açtığım konunun ilk msjını iyi okumadın zannedersem, adama ulaşamıyorum, adam numaramı engellemiş, başka numaradan arıyorum açmıyor, kimseden bi çekincem yok Allaha şükür çünkü ben haklıyım, hakkımıda heryolda ararım kimseyede bırakmam, kim bu adama kefil olduysa onunla hallediyorum işimi, yazdığım postlara bi bak bakalım kefilliği haricinde esnaflığıyla ilgili birşey yazmış mıyım, şevki nin problemi olmuş çocuk paylaşamamış gelmiş burada yazmış.
Abicim ben dusuncemi yazdim sen haklisin ona kimsenin lafi yok ilk msj inisa okudum ama mevzu belli sen o tarftan umidi kesmissin :) erkut sen vere getirmissin e otomatikmen bu adam karalanmis oluyor sahsi dusuncem bence yanlis ( tabi diyceksinki basina gelmedi konusmasi kolay) neyse ins en kisa zamanda cozulur kimse kimseyle kotu olmadan
hocam bak erkutla daha öncede polemıgımız oldu başka bır tıcaretten ötürü , ben doganla muhattab olmak ıstedıkce o kendını olayın tarafı ılan etti, bu mevzuda da aynı şeyı yaptı , kaparo istemek için erkut kendı aradı benı de despeyıde , kaparoyu ıstemek için aracı oluyosan iade etmek içinde sen aracı olacaksın, aracı oldugun adam ödemıyosa sen ödeyeceksın , bılıp bılmeden yorum yazılmasın , ılerde bır gun bırıde sana 1000tl gıbı ufacık bır madik atmaya kalkarsa o zaman konusuruz tekrar :icon_tup: