dur bakalım bıze ne yem atacaklar şevki ? senın bu kadar sürede çözülmeyen işin bizim açtığımız konudan sonra çözülecekmi görecez
Printable View
dur bakalım bıze ne yem atacaklar şevki ? senın bu kadar sürede çözülmeyen işin bizim açtığımız konudan sonra çözülecekmi görecez
Abi hayirlisi demekten baska bisey gelmiyo dilime valla cok seyler dedim hep bende patladi o yuzden oluruna biraktim
Yav abi siz neden bahsediyorsunuz
Bir satıcı birde alıcı var
Adam gec saatte gitse ne olur erken gitse ne olur burda dogan cok sacma konuşmuşsun kusura bakma
Denona gelince
Kapora yollamış gelmiş bakmış Malı begenmemiş almak istememiş
Bu tip durumlarda beklettigin süreye göre kaporanın yarısı satıcıya bırakılır işin raconu adeleti budur
Çünkü senin malı ayırttıgın müddet zarfında belki müşterisi çıkıcaktı ve satılcaktı mal
burda da sen hatalısın hacı abi
Tabi aranızda nasıul konuştunuz detay bilemem belki yazmadıklarınız vardır
Adam K20 için vermemiş kaporayı H22için vermiş ve daha ortada motor yok
Hee pardon ozaman
Dogan da öyle bir yazmışki K20 için gibi anladım ben
Çok saçma gerçekten
hilmi k20 yi benim için getirmiş olsa yine alırdım ben o motoru, zaten başkasına getirmiş getirdiği kişide almamış, e haliyle bitik motoru bende almadım, hesapta ondan sonra motoru satamamışta kafasına göre ceza kesiyo bana,
motorunda ne halde olduğu nasıl toplandığını yusuf yazdı geçen sayfalarda.
konuyu kendilerine doğan bulamayınca bana çevirmeye kalkan yusuf emre doğanla aranızdaki pazarlığa girmeyi düşünmüyorum benim garajımda konuştunuz diye de bana abuk subuk şeyler maal etmeye çalışmanızı anlıyorum da sizin çözümünüz ben olmuycam artık çok eminim
gelelim şevki konusuna o zaman şevki için istedik geç geldi bu yüzden rica ettim iki tarafın da kabuluyle b16b taktık çlıştırdım ancak gelen şanzuman sorunlu çıktı 2 ye geçmiyodu bi arkadaşıma yaptırdım ama yapamamış şevki de kızmış yine biraz önce aradım şanzumanını okan açsın içine ne lazımsa yine göndereceğimi söyledim daha önce de öyle demiştim şeref abi açsın yapsın demiştim ama şevki gelmedi her neyse ben bi ustayım çok güzel motor swaplar yükler çalıştırırım beyinlerim ama beklemeler eksikler bunların sorumlusu hiç olmadım
konuyu bana maal etme çabanızdan vazgeçin
siz yine polemiğinize devam edin benle hesabı olan hiçkimse kalmaz
malı satarken olayın göbeğinde oluyosun çünkü o işten çorba yiyosun , iş çetrefilli hale gelince ben bu olayın hiçbiryerinde değilim diyosun , neden o zaman daha önceki motor alışverişimizde HA BEN HA DOĞAN FARK YOK KANKA dedin , valla bu işten sıyrılmak hiçkimse için kolay olmayacak erkut ben yazacagımı yazdım gerisini doğanla konusun anlaşın paramızı yollayın , yada çok kişi yanacak bu işte :icon_tup:
bırak bırçet beaa sallama o para yatmasın çarşamba mesai bitimine kadar ozaman görücem ben orda atıp tutanları, hesap bilgilerimi geçmiş sayfalarda yazdım, aq yerinde madur olan biziz bide biz uğraşıyoz ne uraşçam beaa vercem aq icraya ne *** yerlerse yesinler he ordanda bi cacık çıkmadı şikayet etmeyenin.....
lan banane sizin doğanla hesabınızdan polise gitmeyen de şerefsiz evladı olsun hadi gidin son sözüm bu sabahtan beri bana abuk subuk yazıyosunuz benim bu işten para falan kazandığımı zanediyosunuz bu garajın en üst katı doğanın kardeşi tarafından kiralamıştı fiber işi yapıyodu bir ay önce de çıktılar bu yüzden buraya gelip kimle ne konuda muhattap olduysanız onunla görüşün gider ortaklarımla yaptığınız ticaret beni bağlamıyo adam yazmış ben kafama göre bi gün vericem ayıp ettiler demiş gidin onla halledin
hadi herkes yansın bakalım umrumda sanki