Muhtemelen arkadaş cevap yazıyor,biraz beklersek detaylı açıklama geliyor( umarım ) .
Printable View
Muhtemelen arkadaş cevap yazıyor,biraz beklersek detaylı açıklama geliyor( umarım ) .
Bu ilk ve son msj..gerisi ta sikime..benim getirdiğim k20yi aldım dedin ilandan kaldirttin....bugün geldim dedin yarın geldim dedin götun basın ayrı oynadı...gecenin bilmem kacinda geldin..sana kapımızı açtık yoldan geldim yorgun argın sizin için parcalandik...makinanın kompresorunu olctunuz ikiyil yatan makinanın 1 göz eksik çıktı dediniz onada tamam dedik...lan neymissiniz siz bilader. K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..bende paranız kalmaz bilader siz bana bunu yaptınız bende bunu ..gerisi ta ekime..git bildiğin yere şikayet et...biraz daha bekleyeceksiniz...sonra erkuttan alırsınız...dahada bisiy yazanin...
erkut beni konuşturma şimdi burda, sen aramadın mı beni kardeşim sen motor alcan, arada bende kefil olayım sen bu adama 1000-1500 neyse gönder cayma falan olmasın dedin, bende tamam ozaman dedim bundan tam 53 gün önce 1000 tl akbank hesabımdan para gönderdim doğanın hesabına.
erkutum konu doganın motor için bekletmesi değil , telefonları engellemesı neden arandıgında acılmıyor telefon çekınecek bır seyı olmayan adam neden engellesın karşısındakını kerametı 1000tl , bu kadar para için yapılacak şey mı bu ? bak bızım oncekı k20a dan agzımız yandı ve dedıkkı bu işler kolay değil belkı doganında elınde olmayan sebeplerden boyle bır terslık olmustur güvenelım bız bu cocuga ama yıne terslık yıne ulaşılamazlık bu ne usta ?
sen komprasyonu 8 gelen motoru almadık dıye mı yaptın şimdi bunu , hakkaten süpersin dogan , bıle bıle anası sikilmiş motora motorda bı sıkıntı yok gelın alın dedın gecenın bılmemkacında bursadan atladık geldık paramız cebımızde , senın saglam dedıgın motor cacık cıktı ve bız onu almadık dıye mı sen bu 1000tl nın ustune yatmaya kalktın telefonları engelledın bılader ??
doğan benim ağzımı bozdurmayın forumda, ben sana k20 yi alcam dediğimde motoru gönderin dedim, sen dedin bana bugün yollcaum şu gün yollucam yok forklift yok yüklemeye yok şimdi şuydu buydu, sonra erkutla görüştüm biz motorun kompresyonunu ölçmek istiyoruz diye, sende madem öyle gelsinler dedin 350 tl masraf yaptım ankaraya geldim cuma gecesi, motorun kompresyonu düşük çıktı almadım. 10000 tl yi çöpemi atsaydım napsaydım. sen demedin mi bana o gece herkez şahit motoru yarın izmire göndercem zaten izmirden istediler diye.
bide haklıymış gibi yazma burda bana, paramı yolla okadar diyorum.
doğan heralde malının kötülenmesine kızmış doğrumu anladım ? yani motorun ölçülerini herkese duydu elımde kaldı demek istiyor.
ahanda banka hesabım buraya çarşamba akşamına kadar gönderin parayı kardeşim...
yapikredi bankası
demirtaş osb şubesi şube kodu 910
hesap no : 641 71 960
emre kursan............
alın buda siteye konu açtığı satılık olan, sonrasında bizim talip olduğumuz ama kompresyonu düşük olduğu için almadığımız motor.
http://e1212.hizliresim.com/14/3/gjl7v.jpg
aynen öyle olmuş o bitik sakın almayın gibi yorumlar olmuş doğan da buna kızmış ben sordum abi öderim ama çok ayıp ettiler beklesinler dedi ben de olaya girmedim hiç o 1000 tl kapora verdikleri malzemeyi de gitmiş görmüş beğenmemiş o yüzden almamış haa ben kefil değilim dedim ama bak emre şu an oldum :) ok ben kefilim ama doğan ne zaman gönderirse o zaman alırsın adam size bozulmuş böyle de bişey yapmış yoksa bu güne kadar 500 kere gelirdi zaten anladın ödemem deniyo ayıp ettiler bekleyecekler diyo bu konuda da araya çok girmiyorum o yüzden şahsileştirilmiş bişey olmuş bu
valla ben diyeceğimi dedim, para kolay kazanılmıyor, bide gelmiş üste çıkmaya çalışıyo, delikanlı olan adam açar telefonu söyler, 10 gün dedin 53 gün oldu aq bide üstüne numaramı engelliyosun bide kalkmış üste çıkmaya çalışıyo.
erkut bi allahın kuluna o motor bitik sakın almayın dediysem çocuğumu görmek nasip olmasın bukadar büyük yemin ediyorum, ki zaten kimsede bana kalkıp sormadı o motor nasıldı diye,
ki motoru almaya geldiğimizden sonraki hafta içi doğan beni aradı, motoru izmire sattığını, orda motoru açtıklarını supap lastiklerinden kompresyonun düşük çıktığını söyledi, bide kalkmış motoru kötülediler bilmemne satamadım gibisnden ayak yapıyo,
kısacası diyorum ki karı gibi kıvırmasın, içi işi rahat olan adam numara engellemez delikanlı gibi çıkar telefonlara böyle böyle der,
ben diyeceğimi dedim çarşamba akşamına kadar o para yatmazsa perşembe günü icraya vereceğim, elbet o parayı ne için verdiğimi soracaklar bana....