Para bi yana mal bi yana...
Ben bunu bilirim. Benim ticaret anlayışım bu.
Kimse kusura bakmasın. Bu sadece benim düşüncem.
Tecrübem= Yediğim kazıkların toplamı
Printable View
Para bi yana mal bi yana...
Ben bunu bilirim. Benim ticaret anlayışım bu.
Kimse kusura bakmasın. Bu sadece benim düşüncem.
Tecrübem= Yediğim kazıkların toplamı
Artik bu olaylar baya artmaya basladi cok gecmis olsun uzuldum Emre abi insallah en kisa zamanda maduriyetin giderilir.
Ben bu konu üzerine söylemedim sadece Emre...
Diyosun ki ikisi de babamın oğlu değil di mi ?
Erkut a güvendim diyosun. Ama unutma ki
"Babana bile güvenmeyeceksin".... Sözüm meclisten dışarı.
Burada ne Doğan'a, ne Erkut'a ne de sana lafım yok.
Bu konu hakkında yorum yapamam 3. Şahısım çünkü.
Ben genel olarak yazdım. Ortaya
Hem suçlu hem güçlü olmak böyle birşey , kimseye kuruşunuzu bırakmayın hakkınızı arayın
Siz cebinizde paranızla Ankara'ya gidin motor bitik olsun kurduğun hayale mi üzülürsün ayırdığın zamana mı harcadığın paraya mı 1000 TL verdiğin kaporoya mı
Hayır birde sen geldin 2 sene yatmış motora kompresyon ölçtürdün yok işte bende sana o parayı söyle böyle yapmazsam falan komik olmuş
ne yani adam körü körüne mi alsın bakmasın mı mala bence sıkıntısı bundan yana
Araba mevzusu abi oluyor boyle seyler. Denon bana emme manifoltu satti arabaya uymadi bazi gariplikler oldu ki konunun yusuf abiyle cok alakasi yok. Gecen gun farkli bi parca aldim onda bazi sorunlar cikti konustum geri yolladim onu vs. İnsanin tek zoruna giden bekleme sureci proje olayina oyle kaptiriyoruz ki kendimizi :) Umarim aranizdaki anlasmazlik cozulur. Araba sonucta yurutulur bi sekilde, onemli olan dostluklar bozulmasin.
ticaretiniz gerçekleşmemiş olabilir ama karşı tarafıda bunun için magdur etmek doğru deil bence
dışarıdan biri olarak bana ters gelen birşey var. motoru getiren arkadaş motoru almak isteyen arkadaşlara motorun durumunu neden herkese duyurdunuz diyor. 'K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..' demiş. bu hiç etik değil ama.
bizim yaptığımız mı etik olmayan yoksa onun yaptığı mı ?
ki bize kimse motor sormadı kimsede bişey demedi, nerden kıvırsam diye düşünüyor. he o motoru bana özel getirmiş olsaydı ben yine alırdım o motoru, sanki motoru bana özel getirmişte almamışım sanki.
gece 1 de ankaraya gidip yolda 350 tl masraf yapıp kompresyonu düşük motorla karşılaştığıma mı yanayım, 53 gün bekleyip karşımda muhattap bulamama mı yanayım, bide böyle kendince kendini haklı çıkarmaya çalışmıyo mu ona mı yanayım.
Bozuldum o yüzden paranı göndermem.. Ne demektir ya.. Kul hakkı yok mu kitabınızda? Ne kadar da rahat haram yiyebiliyorsunuz.. Hakkınız olmayan, karşılığını vermediğiniz parayı ne kadar da rahat cebinize koyabiliyorsunuz..
Allah büyük.. Çıkarır bi yerden..
2 tarafın da yazdıklarını okuduk. Eksik bir şey yazılmamış ise haklı olan taraf bariz belli.
eksik gedik bişey yok kardeşim,
he o motor için biri beni arayıpta deseydi ki neden almadınız vazgeçtiniz diye, ben yine söylerdim kompresyonu düşük çıktı almadık diye,
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok :)
mesele o motor değil zaten, bana bi söz verdi bende ona verdiği sözün 3 katı süre verdim 5 katı zaman geçti, gitmiş bide üstüne numaramı engellemiş bekletçekmiş sözde kendi aklınca, arasa ya beni neden aramıyo hala erkuta aratıyor.
Ticaret şöyle olmuş,bende bozuk bir motor var onu size çakacağım ( düşüncesi ) demiş kendi kendine ,adam gelmiş bakmış bende dikilecek kalça yok arkadaş demiş almıyorum kusura bakma diyerek verdigi parayı daha sonra alacağım kelimesi karşılığında ayrılmış,sonra motoru soran arkadaşlarada gördüğü olayı anlatmış ( bu benim fikrim ) anlattıgını duyuncada kaporasının yada verdiği paranın üstüne yatılmış .
Sen kimselere söylemeseydin ben onu boğazından kısan heves eden merak eden işden anlamayan birine geçirecektim ama sen engelledin ( diyor alelen )
Adam haklı ;)
bana ankaradan haber geldı arkadaslar , satamadım dedıgı motor saglam dıye satılmış ve alan ınsanlar motoru açmak zorunda kalmış , motor daha önceden de açılmış zaten ve kollar ters takılmış (hiç açılmamış denen motor) yaa bu pıyasada kuş uçsa herkesın haberı olur , şimdi hiç açılmadı bu motor dıye yalan söylendı bu biir, sız motoru bokladınız motor elımde kaldı dendı halbuki motor satılmış bu ikiii, bız bıtık oldugunu bıle bıle bu motoru almadık dıye 1000tl kaparonun üstüne yatılmaya kalkışıldı bu üüüç, o motor olmadı ben sıze başka motor getırcem 10 gune kadar kaparo verın dendı verdık 10 gunde gelmesı gereken motora 1 ay sonra getır dedık ama 2 ay oldu haala bişey yok ortada buda döört , daha nasıl ıyı nıyetlı olalım anlamıyorum kı ben
4 gözden 3 ü 8 bar bir tanesi 9 bar çıktı o motorun ben ölçtüm kompresonunu para verip alıcaz bitik motormu alalım süper cart curt dedin adama motorun sökülmeyen yeri kalmamış senin yanında açmadıkmı kulbitörü ne adamlar varya haa o parayı emreye öyle yada böyle vereceksin adam niyeti bozmuş bilgin olsun