User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
196 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seWki26'nın durumu hepsinden beter çıktı. Allah yardımcınız olsun araba işi cidden zor.
    bızım konu şevkinin mevzunun yanında çekirdek kalır zaten de , bızım konudan sıyrıldıklarını sananlar şevkinin motor kimin dükkanda eg ye konuldu , faturalı ruhsata işletiriz denen motor nasıl evraksız çıktı onun hesabını nasıl verir onu merak edıyorum ben asıl , bu işler tatlılıkla çözülsün bırde bızı mavi don ve maltepe sigarası masrafına sokmasın kimse

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmayacaktim ama simdi yaziyorum yaklasik 1 sene once motor kirdim ve swap olayini arastirdim bladerk erkut abiyle irtibata gectim b18c takariz ederiz dendi ve yuksek meblag para yatirdim faturayi ruhsati hallederiz sikinti degil dedi ve bekleme basladi tam tamina 8 ay boyunca b18c gelmedi sonradan bi kac kisiden ogrendim isim vermeyecem ama benim motor gelmemis yoldaymis yok gumruukte kalmis o olmus bu olmus nyse bana tel geldi ve erkit abi BLADERK bana b16b var onu takalimmi dedi bende biktim ve takalim dedim takildi arabada sanziman sikintisi vardi ve normalde olmasi gereken sanziman yoktu o gelecek dedi hala gelecek nyse yaptirmaya calisti yon icinden parca calmislar dedi onungetirtiriz dedi ve arabam du anda sanzimandan dolayi yatiyo 1 sende 12 bin para harcadim elde ne fatura ne sanziman nede yuruyen bi araba var herkesin icinde diyorum bunu eger is dallanip budaklanacaksa bende yatirdigim tum paralarin faturalari var ve bilenlerde biliyo + bladerk erkut abiden bi arkadasima p28 beyin elektrik tesisati aldim 800 liraya beyine neptune takmak icin actik vesonuc icler acisi gelen beyinp29 elektrik tesisati icler acisi atesleme tertibati bitik herkesin icinde sadece sunu diyorum BANA SANZİMANİMİ SİFİR OLARAK TEMİN ET YADA PARAMİ VER MOTORU AL....
    Anlattigin olay bu minhalde ise sende gercekten cok buyuk sabir varmis. Helal olsun.
    Tango-1 never dies.

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzel dünya motor kötü olsun alma sonra malımı kötüledin de senin malın kötüyse kabul et. Benim böyle bi olay başıma gelse tabiki tüm çevreme söylerim niye alsınlar o malı.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu hiç iyi yere gitmiyor sonuçlarının bedeli ağır olacak galiba...

Burada yazılanlar ihbar kabul edilirse çok kişinin canı yanacak.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun arkadaşlar.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu ziyaretçilere kapansa mı acaba ?
    ya da geçici olarak sohbet kısmı ?

ciddi sıkıntılar doğabilir gerçek ise olaylar...
    hem forum açısından hem de taraflar açısından...
    Loading...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bızım konu şevkinin mevzunun yanında çekirdek kalır zaten de , bızım konudan sıyrıldıklarını sananlar şevkinin motor kimin dükkanda eg ye konuldu , faturalı ruhsata işletiriz denen motor nasıl evraksız çıktı onun hesabını nasıl verir onu merak edıyorum ben asıl , bu işler tatlılıkla çözülsün bırde bızı mavi don ve maltepe sigarası masrafına sokmasın kimse
    Hacı bunun çekirdeği bademi yok. Ayıplı mal'ı almadınız diye kimse 1000 liraya kesik atamaz yok öyle bir dünya. Mal düzgün çıksa siz orada biz vazgeçtik deseniz 1000 liraya satıcı el koyar hakkıdır ki motor sizin için bile getirilmemiş. Sonradan saplandığı kişiye de geçmiş olsun kötü olmuş ihale kalmış üstüne.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayacaktim ama simdi yaziyorum yaklasik 1 sene once motor kirdim ve swap olayini arastirdim bladerk erkut abiyle irtibata gectim b18c takariz ederiz dendi ve yuksek meblag para yatirdim faturayi ruhsati hallederiz sikinti degil dedi ve bekleme basladi tam tamina 8 ay boyunca b18c gelmedi sonradan bi kac kisiden ogrendim isim vermeyecem ama benim motor gelmemis yoldaymis yok gumruukte kalmis o olmus bu olmus nyse bana tel geldi ve erkit abi BLADERK bana b16b var onu takalimmi dedi bende biktim ve takalim dedim takildi arabada sanziman sikintisi vardi ve normalde olmasi gereken sanziman yoktu o gelecek dedi hala gelecek nyse yaptirmaya calisti yon icinden parca calmislar dedi onungetirtiriz dedi ve arabam du anda sanzimandan dolayi yatiyo 1 sende 12 bin para harcadim elde ne fatura ne sanziman nede yuruyen bi araba var herkesin icinde diyorum bunu eger is dallanip budaklanacaksa bende yatirdigim tum paralarin faturalari var ve bilenlerde biliyo + bladerk erkut abiden bi arkadasima p28 beyin elektrik tesisati aldim 800 liraya beyine neptune takmak icin actik vesonuc icler acisi gelen beyinp29 elektrik tesisati icler acisi atesleme tertibati bitik herkesin icinde sadece sunu diyorum BANA SANZİMANİMİ SİFİR OLARAK TEMİN ET YADA PARAMİ VER MOTORU AL....
    Allah kolaylık versin Şevki.
    Bizim mesele seninkinden de eski bakalım çözecez diyor doğan. Şimdilik bekliyoruz.
    Bu arada şevkinin meselede bizimkinin yanında çekirdek kalır.
    Mehmet

palzileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka bilenler esk tayfasindan biliyo kackere yazdim sildim ama vallaha aile olaylarim oldu araba yuzunden ben baskalarindan yuzunden ailemi karsima aliyosam paramla rezil oluyosam bu saatten sonra kimseyide takmam saygidan bu hale geldik bana verilen sozlerin hic birisi yapilmadi az cok olaylari biliuosun..
    Biliyorum kardeşim biliyorum ben sırf bu ankara eşrafını merak ettigim için gidip bigün misafir bile oldum kendimi çok tanitmadan.. Yani en azindan 12 değilde 15 harcardin aslan gibi binerdin arabana,aslan gibide koştururdun.. Vardır her işte bir hayır illaki çıkar kokusu,illaki bi çözümü olur.. Deminde dedim ya bu konu çok dağilacak çok kişinin canini yakacak he yazık olanlarımızda olacak ama en azindan temiz ticaret döner bir müddet ..
    Hercanlı birgün ölümü tadacaktır..

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konudaki kimseyi tanımam ama okuduğum kadarıyla belli kişilerden belirli malzemeler almıcaksın ayrıcada mal sattığınkişileri dostum diyip iş yaptığın yere sokmucaksın.2 taraftada suç var burda.Birisi motoru satmıyor yada bozuk veriyor neyse alamıyan şahışta ipliğinizi pazara dökücem gibi bişeyden bahsediyor en kötüsüde bu yani
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı bunun çekirdeği bademi yok. Ayıplı mal'ı almadınız diye kimse 1000 liraya kesik atamaz yok öyle bir dünya. Mal düzgün çıksa siz orada biz vazgeçtik deseniz 1000 liraya satıcı el koyar hakkıdır ki motor sizin için bile getirilmemiş. Sonradan saplandığı kişiye de geçmiş olsun kötü olmuş ihale kalmış üstüne.
    abi 1000 lirada k20 için verilmemiş zaten k20 begenılmeyınce h series getirriz 10gune denmıs 1000 lira onden para verılmıs 53gun olmus motor yok

k20yi karıstırmaya hiç gerek yok motora baktın ben almıyorum dedıgınde k20nın olayı bitmiştir konu h seriesdir burda ortada alınan para var 10gun sure verılmıs 53 gun olmus motor yok ortada dallanıp budaklandırmadan 1000 lira geri teslım edılmeli

Alıntı mannerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konudaki kimseyi tanımam ama okuduğum kadarıyla belli kişilerden belirli malzemeler almıcaksın ayrıcada mal sattığınkişileri dostum diyip iş yaptığın yere sokmucaksın.2 taraftada suç var burda.Birisi motoru satmıyor yada bozuk veriyor neyse alamıyan şahışta ipliğinizi pazara dökücem gibi bişeyden bahsediyor en kötüsüde bu yani

siz bı arabaya baktınız pert cıktı arac almadınız arkadasınız geldı dedıkı bu arabayı alıcam kanka bu pert dermısın demezmısın ? motor olunacada aynı olay siz baktınız neden almadınız denmısse arkadasınızsa dersınkı komp degerlerı bole bole cıktı bunun adı *** atmak degıldır mal duzgundur ama sen mala bozuk dersen mıllete satıcısına uyuz olup *** atmak budur karıstırmayalım

İlker G.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinci el motor ithalatı TRde YASAK değil mi ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sewki cok cok geçmiş olsun yaw...

bi parça alıyoz 50-100 lira veriyoruz takılsında bakalım diye 1-2 gün içinde yaşanan istek ve heycanı biliyoruz sen 12binlira harcamıssın arabaya binemiyosun işe bak vallahi cok üzüldüm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı o 1000tl nın bızım bakmaya gıttıgımız k20 ıle alakası yok , bakın olayı başından sonuna yazacam ortada dönen dalavere farklı

dogan konu açtı motor var dıye

gıttık baktık motor cacık

dogan dedı gelecek motorlar var 10 gune kadar h22

tamam dedık

erkut aradı dogan motor almaya gıttı parası bıtmiş 1000tl kaparo gönderin ben kefilim dedi

tamam dedik yolladık

dogan 10 gune kadar motor gelecek dedi , biz 30 gün veriyoruz sana dogan dedik

aradan 53 gün geçti paramızı istedik , telefonlar kapalı , cevap verılmıyor, numaralar engellenıyor

şimdide dogan paşam dıyor kı : sız bakmaya geldıgınız k20 yı kötüledınız mıllete onun için bana yamuk yaptınız 1000tl yı ben ne zaman ıstersem o zaman yollayacam

bende dıyorum kı bızım paramızın ucu çatallı haksız yemeye kalkanın gırtlagına takılır yutamaz

1000tl için 5000 tl harcarım o parayı yedırmem birde üstüne rutubetlı F tipi nasılmış onu gösteririm

hodri meydan...............

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ilerledikçe başka kişilerinde sıkıntıları çıkmaya başladı.

İlk mevzuda (1000 TL'lik ) her iki tarafta yazacağını yazmış. Haklı olan tarafı söylemeye bile gerek yok. Allah sabır versin arkadaşlara..

Diğer mevzuda karşı taraf bladerk mı yoksa yine aynı şahıs mı çözemedim fakat bu konuda da karşı tarafı dinlemeden yorum yapmamak lazım. Her ne kadar şewki nickli arkadaş haklı gibi görünsede..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu ziyaretçilere kapansa mı acaba ?
    ya da geçici olarak sohbet kısmı ?

ciddi sıkıntılar doğabilir gerçek ise olaylar...
    hem forum açısından hem de taraflar açısından...
    aksıne konu sureklı aktıf olmalı bence..

herkes kımın ne oldugunu gorsun kımınle nasıl ıs yapıcanı bılsın anlamında..

netıcede o harcanan paralar agactan toplanmıyo..

kanunsuz ıs kım yaptıysada cezasını bulsun..

magdur olan arkadaslar. gecmıs olsun
    Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,

Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mannerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ipliğinizi pazara dökerim demesi neden kötü olsun ki adam 12 bin lira batırmış,senin birisi 12 bin lirana çökse,hiç bir şekildede mevzuyu çözemesen sen ne yapardın? ben olsam buraya değil polise giderdim mesela,hatta arkadaşa faturalı demişler faturada gelmemiş,direk savcılığa veririm.Kaçak motor getiriyorlar diye,adamın ne suçu var evraklı faturalı motor vericez demişler adama

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi 1000 lirada k20 için verilmemiş zaten k20 begenılmeyınce h series getirriz 10gune denmıs 1000 lira onden para verılmıs 53gun olmus motor yok

k20yi karıstırmaya hiç gerek yok motora baktın ben almıyorum dedıgınde k20nın olayı bitmiştir konu h seriesdir burda ortada alınan para var 10gun sure verılmıs 53 gun olmus motor yok ortada dallanıp budaklandırmadan 1000 lira geri teslım edılmeli

siz bı arabaya baktınız pert cıktı arac almadınız arkadasınız geldı dedıkı bu arabayı alıcam kanka bu pert dermısın demezmısın ? motor olunacada aynı olay siz baktınız neden almadınız denmısse arkadasınızsa dersınkı komp degerlerı bole bole cıktı bunun adı *** atmak degıldır mal duzgundur ama sen mala bozuk dersen mıllete satıcısına uyuz olup *** atmak budur karıstırmayalım
    h22 kısmını unutmuşum doğru şimdi hatırladım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanlara göre artık emre abinin malı kötülemesine gerek kalmadı.Satıcı kendi ağzıyla nasıl biri olduğunu yazmış milletin konuşmasına gerek bırakmamış.Hem haksız olup hemde ekime kadar denilebiliyormuş demek ki yazık...

Şevkinin olayına gelince arabası Ankara'da 8 ay kaldı swap için önce b18c gelecekti ama 8.ayda b16b takıldı araba geldi şanzıman sıkıntılı.Araba geleli nereden bakılsa 6 ay olmuştur ama 3 aydır şanzımandan dolayı yine yatıyor arabası.Ruhsata işli olması gereken motor hala ruhsata işli değil, araba zar zor Bursa'da muayeneden geçirildi sonra ki muayeneye Allah kerim artık...

Sonuçta hiç kimse parayı kolay kazanmıyor gerekirse boğazından kısıp arabasına yatırıyor meblağlar büyük çekilen sıkıntılar büyük.Erkut abiyide tanımam bursadaki emre abiyide inşallah sorunlar çözülür sıkıntılar hallolur.

Sorun yaşayan herkese geçmiş olsun.
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)