bukadar sayfadan çıkan tek sonuç var benim için; doğandan da, bladerktende alış veriş yapılmaz.
BaYTaR MURO
daha hala banane diyosun, sen aradın kardeşim beni bende olayım arada bu adama 1000-1500 para gönder diye, halaka alakam yok bilmemne yazıyosun.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
lan allah belanızı versin 1000 tlnizi ben cebimden ödüyorum haram ederek yapıyorum bunu da hem doğana hem size
ama diyorum yine eğer şikayetçi olmazsanız şerefsizin önde gidenisiniz anladınız mı
sizin ticaretinizden bana ne
kim ne almışsa ne yapmışsa kimin evrağı yoksa çıksın ortaya hepsini ben yakıcam madem öyle buraya abuk subuk yazdınız çizdiniz
benim burda konuştunuz herşeyden beni sorumlu tuttunuz kendinizce
ayrıca benimle kimse de alışveriş etmesin çünkü ben doğanı tanıyorum oldu mu
ECUTECH İstanbul
çünkü ben gecenin körünce ankaraya geldiniz diye sizin için garajımı açtım sizin işiniz çözülsün diye çabaladım hepinizin allah bin türlü belasını versin
çok kötülük yaptım size ben
şikayetçi olacak olan siz misiniz ben miyim bütün garajlar listelensin bakalım herkes
ECUTECH İstanbul
tamam gönder kardeşim benim para mı al yazıyorum hesabı kolpa mı yapıyon gerçek mi görelim...
yapı kredi bankası
demirtaş osb şubesi şube kodu 910
hesap no 64171960
emre kursan,
MTM-PROSTOCK GARAGE
lan yalancı sizin gibi olsun siz benim burda başka biriyle ticaret yaptınız
benim adımı garajımı bokladınız 2 saate çıkarım hesabında görürsün ben buraya makbuzu koyucam siz merak etme allah çoluğunuzan cocuğunuzdan çıkartsın fitil fitil
ayrıca akşam yatırıcam iş bankası ver
doğana bir size iki hepinizin allah belasını versin oldu
ECUTECH İstanbul
helal para biyerden çıkmaz erkut sen rahat ol. benim içim gayet rahat, siz milletten aldığınız ah larla zaten bu hale geldiniz, Allaha şükür ne kimseye 1 kuruş borcum var nede şerefimi haysiyetimi zedeleyecek bi olayım,
yusufun iş bankası hesabı var o verecek sana hesap no.
MTM-PROSTOCK GARAGE
benim burda konuştuğunuz adamdan alacağınız parayı siz çirkefsiniz diye ben cebimden vericem haram edecem çıkmayacak haa görürüz
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)