App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Adam gidiyor teknik bir konuyu sohbet bölümüne açıyor. Öyle yanlışlıkla falan da değil, sorsan niye diye, "hızlı cevap almak" istiyor kendince. Millet de madem sohbet konusu, ver gözüne geyiğin diyor, sardırıyor. Haksız da sayılmazlar. Teknik konuysa sohbet bölümünde ne işi var? Sohbet bölümüne konu açan adam geyiği göze alacak. Ya da adam gibi gidip konusunu ilgili teknik kısımda açacak. Daha ben teknik kısımda açılıp da geyiğe saran konu görmedim. Zaten bunu, bu ayrımı bilen tecrübeli forumdaşlar cevaplarda kalite ve bilgi aradıkları için gidip konularını ilgili kısma açıyorlar.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
bende eskiden çok banlanırdımtyperı sattım rahatladım kafa rahat
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
valla bitane supraya önden biraz daha bas dedim, 1000hp arabaya bindik onuda önden basmıstım çok cahilmişim
1 tane mod var ismi lazım degil istedigimizi banlarız kuralı degiştiririz vs bu site bizim kamu kuruluşu degil özel site begenmiyosan girme vs diyor onun dışında hiçbir mod OZ dahil böyle cümleleri kullanmıyo. o yokken biz vardık burda ozamandan beri modlar hala aynı ama bu adam sonradan mod oldu artislik yapması hoş degil. şimdiye kadar 2-3 ban yedim,hep aynı kişi banladı.illaki görüşcez
son 1 yıldır forumda çok saçma konular görmeye başladım eski ortam yok bn üye oldugumda 1 yıl kadar forumu inceledim sonra yazmaya başladım boşboşcular banlansın bence geri gelemesin üye alımı kapansın misafir olarak takılsınlar
işiniz zor ALLAH yardımcınız olsun başka ne denir ki...
ceza aldımmı almadımmı onu bile bilmiyomama hiç ban yemedik ki zaten öle konulara aktif biride deilim ama ban yiyen kişiler ağırlıklı belli başlı üyeler bence max. 2 veya 3 bandan sonra üyeliği direk silinmeli. tekrar söylüyorum işiniz gerçekten zor.
uzun zamandır açılan saçma sapan konuların önüne geçilmeye başlandı dur denildi yönetim büyük çaba içerisinde bizlerinde yardımcı olması lazım. mod lara çok yük biniyor çünkü boş boş işlerle meşgul etmemek lazım hem forumu hem mod ları
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
uyuşturucu gibi amk forumu başlayan bırakamıyor
sabah olmuş hala okuyorum ne var ne yok diye gizliden gizliye ...
en çok geyik yapanlardan ve en çok ceza puanı olanlardan biri olarak...
öncelikle kimi yaşam biçimlerinin ceza alınca ve doğal sonucu olarak belirli bir süre uzaklaştırılınca sanki fotokopi makinası suratına toner püskürtmüş gibi kızmasına gerçekten bir anlam veremiyorum....at gibi yazarsan eşşek gibi ceza alırsın...kabul et...
ikincisi, şöyle modeller çok var..." e o da bana küfetti ben banlandım o hala yazıyor!!!"....ceza puanından olabilir mi sütlaç beyinli arkadaşım???
sondan bir önceki olarak; bu forumda zamanında en çok kavga eden , şimdilerde en çok ceza alan ve sanıyorum en çok geyik yapan, en çok konu piç eden adam olarak söylüyorum ki...
eğer saçma sapan konu açılırsa kim açtıysa kendi tarzımla hoplatırım..kimse kusura bakmasın...
hem bu sayede belki düzgün konu açmayı öğrenebilir damacana zekalı arkadaşlar...
ahanda son olarak; yönetim ile ilgili şikayetler bazen gerçekten komik oluyor....ben forumda yüzde yüz haklı olmama rağmen benim anama küfretti şizofrenin biri..şikayet ettim "ama sen başlattın" dendi bana... iyi dedim ne yapayım..şizofrenin biri yüzünden moderatöre kızıp bağırsam ne olucak...? biraz sakin olun gençler...
hakikaten son olarak; forum önemlidir , candır..bilgi alırsın verirsin..vakit geçirirsin,insanlarla tanışırsın...(lan burda tanışıp evlenen var!!..haaa adamlar hollanda da gay evliliği yaptılar ama sonuçta evlendiler...)
madem geliyorsun yazıyorsun seviyorsun..piç etme işte kardeş...mal mal haber paylaşma, kaynananın sümüğü niye yeşil diye burada sorma...ceza alınca da pardesüyü giyip atara geçme...forum psikopat yuvası alırlar paçanı aşağı...
hadi selametle...
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)