User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
151 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Saydırdığınız yönetim varya

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim baktığım konularda hiç atar gider kavga dövüş olmuyor yaf ben sıkıntısız bir forum gözlemliyorum bi kaç aydır.

demekki bu bozguncu topluluk belli bir bölgeye yayılmış

Göç etmek için doğdular
    imzasız..

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıymetli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Eşcinsellik, hormonal dengesizlikten kaynaklanan bir cinsel yönelimdir. Tercih değil.
    Basma işi de zevk değil, yönelim bana kalırsa.
    Adam bildigin araba basanlara top dedi beyler ortalik karisir, homofobik beyler adam.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle iyi bişey uçan vtec fiyatlarına bakacak olursak
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende kötü birşey arama hep yaf biz insan seviyoruz... Zaza dayı gibi değiliz
    O zaman tamamdır abilerim teşekkürler
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BOSS302 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamin teki mesela ciddi bir soru soruyo baslik acip, uc bes yavsak karaktersiz konuyu makaraya cevirip babasi belli olmayan cocuk ediyo, bunlarada birsey yapilsin...
    ciddiden kastınız ne? mesela balık yan yattı çamura battıyla makara yapmalarımı yanlış?

yoksa geçen adam 2000 hp desteklediği söyleniyor diye bir benzin pompası paylaştı onuda makaraya sarmaya çalışanlar oldu. o mu yanlış?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genelde geyik SOHBET bölümünde oluyor. bu bölüme bir ayar çekilebilir.
    adamin teki mesela ciddi bir soru soruyo baslik acip, uc bes yavsak karaktersiz konuyu makaraya cevirip babasi belli olmayan cocuk ediyo, bunlarada birsey yapilsin...
    Adam gidiyor teknik bir konuyu sohbet bölümüne açıyor. Öyle yanlışlıkla falan da değil, sorsan niye diye, "hızlı cevap almak" istiyor kendince. Millet de madem sohbet konusu, ver gözüne geyiğin diyor, sardırıyor. Haksız da sayılmazlar. Teknik konuysa sohbet bölümünde ne işi var? Sohbet bölümüne konu açan adam geyiği göze alacak. Ya da adam gibi gidip konusunu ilgili teknik kısımda açacak. Daha ben teknik kısımda açılıp da geyiğe saran konu görmedim. Zaten bunu, bu ayrımı bilen tecrübeli forumdaşlar cevaplarda kalite ve bilgi aradıkları için gidip konularını ilgili kısma açıyorlar.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkanızdan söven sayan insanlarla haala dostsunuz ya ona yanıyorum
    ++++++++++++++++++++++++
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende eskiden çok banlanırdım typerı sattım rahatladım kafa rahat
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göç etmek için doğdular
    siz de benim gibi yapın bence. belli başlı kişilerin bulaştığı konulara uğramayın bile. sorunsuz bir forum oluyor
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam bildigin araba basanlara top dedi beyler ortalik karisir, homofobik beyler adam.
    ulan kazara geri aldılar seni, ses etme baride bi daha banlanma
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bitane supraya önden biraz daha bas dedim, 1000hp arabaya bindik onuda önden basmıstım çok cahilmişim

1 tane mod var ismi lazım degil istedigimizi banlarız kuralı degiştiririz vs bu site bizim kamu kuruluşu degil özel site begenmiyosan girme vs diyor onun dışında hiçbir mod OZ dahil böyle cümleleri kullanmıyo. o yokken biz vardık burda ozamandan beri modlar hala aynı ama bu adam sonradan mod oldu artislik yapması hoş degil. şimdiye kadar 2-3 ban yedim,hep aynı kişi banladı.illaki görüşcez

son 1 yıldır forumda çok saçma konular görmeye başladım eski ortam yok bn üye oldugumda 1 yıl kadar forumu inceledim sonra yazmaya başladım boşboşcular banlansın bence geri gelemesin üye alımı kapansın misafir olarak takılsınlar

mhmtsrtp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işiniz zor ALLAH yardımcınız olsun başka ne denir ki...
    ceza aldımmı almadımmı onu bile bilmiyom ama hiç ban yemedik ki zaten öle konulara aktif biride deilim ama ban yiyen kişiler ağırlıklı belli başlı üyeler bence max. 2 veya 3 bandan sonra üyeliği direk silinmeli. tekrar söylüyorum işiniz gerçekten zor.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ban'lar kaldırılmasın.
    Sayıp söven , kendini çirkefçe savunan herkes ahlak kurallarına maruz bırakılmalıdır diye düşünüyorum.
    herhangi bir tahammül olmasın derim.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bitane supraya önden biraz daha bas dedim, 1000hp arabaya bindik onuda önden basmıstım çok cahilmişim

1 tane mod var ismi lazım degil istedigimizi banlarız kuralı degiştiririz vs bu site bizim kamu kuruluşu degil özel site begenmiyosan girme vs diyor onun dışında hiçbir mod OZ dahil böyle cümleleri kullanmıyo. o yokken biz vardık burda ozamandan beri modlar hala aynı ama bu adam sonradan mod oldu artislik yapması hoş degil. şimdiye kadar 2-3 ban yedim,hep aynı kişi banladı.illaki görüşcez

son 1 yıldır forumda çok saçma konular görmeye başladım eski ortam yok bn üye oldugumda 1 yıl kadar forumu inceledim sonra yazmaya başladım boşboşcular banlansın bence geri gelemesin üye alımı kapansın misafir olarak takılsınlar
    Dogru ama genel olarak baktiginda burasi ozel mulk gibi sahipleri yoneticiler istedigini yapar ses etme hakkina sahip degilsin kurallari onlar belirler keyifleri bilir yani

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır açılan saçma sapan konuların önüne geçilmeye başlandı dur denildi yönetim büyük çaba içerisinde bizlerinde yardımcı olması lazım. mod lara çok yük biniyor çünkü boş boş işlerle meşgul etmemek lazım hem forumu hem mod ları
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06 ANIL 38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OZ çok terbiyesiz bir adamsın oğlum ya.. )) ne o küfürler falan...
    abim Hani 4
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweatcaptain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oz/Ozgun abi bu yazdigimi okurmusun bilmem ama...

Sadece kendi dusuncem seni tanimam etmem hee ismini duydum sadece yas olarakta buyugumsun profilden gordugum kadariyla

ELBETTE KAMU ALANLARINDAKI YASAK/KURALLAR TAMAMEN BIZIM SOSYAL GELISIMIMIZ ICINDIR...

Ornegin kufur konusmak/yazmak yasak...siteyi forumu tskip eden bayan arkadaslarda var.....gibi buna uydugumuzda sonuc olarak daha seffaf daha yalin ve bir ortamda oluruz...

Tesbih te hata olmaz diyerek hatamiz varsa offola...!
    hepimzin var küfür edilir saydırılmaz fazla aatar batar ilelrleyen günlerde hepberaber görüceğizklavyenin ucundan yazıosan ya kimsey tanımıyıcaksın yada buldularmı ağlamayacaksın gri e30 la olmaz o işler ruhsatlar felan
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyuşturucu gibi amk forumu başlayan bırakamıyor

sabah olmuş hala okuyorum ne var ne yok diye gizliden gizliye ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en çok geyik yapanlardan ve en çok ceza puanı olanlardan biri olarak...

öncelikle kimi yaşam biçimlerinin ceza alınca ve doğal sonucu olarak belirli bir süre uzaklaştırılınca sanki fotokopi makinası suratına toner püskürtmüş gibi kızmasına gerçekten bir anlam veremiyorum....at gibi yazarsan eşşek gibi ceza alırsın...kabul et...

ikincisi, şöyle modeller çok var..." e o da bana küfetti ben banlandım o hala yazıyor!!!"....ceza puanından olabilir mi sütlaç beyinli arkadaşım???

sondan bir önceki olarak; bu forumda zamanında en çok kavga eden , şimdilerde en çok ceza alan ve sanıyorum en çok geyik yapan, en çok konu piç eden adam olarak söylüyorum ki...

eğer saçma sapan konu açılırsa kim açtıysa kendi tarzımla hoplatırım..kimse kusura bakmasın...
    hem bu sayede belki düzgün konu açmayı öğrenebilir damacana zekalı arkadaşlar...

ahanda son olarak; yönetim ile ilgili şikayetler bazen gerçekten komik oluyor....ben forumda yüzde yüz haklı olmama rağmen benim anama küfretti şizofrenin biri..şikayet ettim "ama sen başlattın" dendi bana... iyi dedim ne yapayım..şizofrenin biri yüzünden moderatöre kızıp bağırsam ne olucak...? biraz sakin olun gençler...

hakikaten son olarak; forum önemlidir , candır..bilgi alırsın verirsin..vakit geçirirsin,insanlarla tanışırsın...(lan burda tanışıp evlenen var!!..haaa adamlar hollanda da gay evliliği yaptılar ama sonuçta evlendiler...)

madem geliyorsun yazıyorsun seviyorsun..piç etme işte kardeş...mal mal haber paylaşma, kaynananın sümüğü niye yeşil diye burada sorma...ceza alınca da pardesüyü giyip atara geçme...forum psikopat yuvası alırlar paçanı aşağı...

hadi selametle...

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en çok geyik yapanlardan ve en çok ceza puanı olanlardan biri olarak...

öncelikle kimi yaşam biçimlerinin ceza alınca ve doğal sonucu olarak belirli bir süre uzaklaştırılınca sanki fotokopi makinası suratına toner püskürtmüş gibi kızmasına gerçekten bir anlam veremiyorum....at gibi yazarsan eşşek gibi ceza alırsın...kabul et...

ikincisi, şöyle modeller çok var..." e o da bana küfetti ben banlandım o hala yazıyor!!!"....ceza puanından olabilir mi sütlaç beyinli arkadaşım???

sondan bir önceki olarak; bu forumda zamanında en çok kavga eden , şimdilerde en çok ceza alan ve sanıyorum en çok geyik yapan, en çok konu piç eden adam olarak söylüyorum ki...

eğer saçma sapan konu açılırsa kim açtıysa kendi tarzımla hoplatırım..kimse kusura bakmansın...
    hem bu sayede belki düzgün konu açmayı öğrenebilir damacana zekalı arkadaşlar...

ahanda son olarak; yönetim ile ilgili şikayetler bazen gerçekten komik oluyor....ben forumda yüzde yüz haklı olmama rağmen benim anama küfretti şizofrenin biri..şikayet ettim "ama sen başlattın" dendi bana... iyi dedim ne yapayım..şizofrenin biri yüzünden moderatöre kızıp bağırsam ne olucak...? biraz sakin olun gençler...

hakikaten son olarak; forum önemlidir , candır..bilgi alırsın verirsin..vakit geçirirsin,insanlarla tanışırsın...(lan burda tanışıp evlenen var!!..haaa adamlar hollanda da gay evliliği yaptılar ama sonuçta evlendiler...)

madem geliyorsun yazıyorsun seviyorsun..piç etme işte kardeş...mal mal haber paylaşma, kaynananın sümüğü niye yeşil diye burada sorma...ceza alınca da pardesüyü giyip atara geçme...forum psikopat yuvası alırlar paçanı aşağı...

hadi selametle...
    Evlenen de olduysa daha bu forum naapsin insanlara
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)