Boşandık artık, o yüzden böyle gevşek gevşek yazabiliyor.
Printable View
çok terbiyesizsini niye sövüyorsunuz :D
Banların açılıp açılmaması konusunda yönetim gereken kararı verecektir zaten tartışmaya gerek yok bence.
kaça alındığı belli arabayı 2 katı fiyata sitede satmaya çalışıp insanları salak yerine koymaya çalışmazsın normal hayatında olur biter, her sitenin kendi kuralı vardır uyan devam eder uymayan gider... bu her site için geçerli burası başkası vs hiç değişmez, burası bana uymazsa ya da ben buraya uymazsam giderim-atılırım bir şekilde ilişiğim kesilir... ama gidip de hiç bir site beni neden attı vs diye de sorgulamam başka ortamlarda da tartışmam...
neden bahsetmeyim, fikirlerimi her zaman söylerim, senden izin almam gerekmedi bundan sonra da gerekmez... kusura bakmayın ama her hangi bir forumun idaresi senelik maliyetleri vs kimler tarafından karşılanıyorsa, kurallar da aleni bir şekilde açıklanıp ona göre yürütülüyorsa, ya üyeler ona uyar ya da uymam diyorsa gider bu kadar basit... ben bu siteye üye kabul edilirken şartları okudum, kafama göre de kural uydurmadım kendim için, neden bu böyle demedim, bunu her üye her forumda yapmalı, bunda anlaşılmayacak bir durum olduğunu sanmıyorum...
benim forumumu sadece ticari amaç için kullanan atılır mesela, sen de bu yüzden atıldın, ama senin yaptıkların bu site için normal sayılır o zaman buradan devam edersin...
benim uzattığım bir taraf yok, nasıl buradan atılanlar da başka forumları kirletiyorsa şu anda aynı durumu yaşıyoruz, gerek yok, burada TT harici bir şey konuşmuyorum...
Ticari amaclı kullandımda benim organize ettgim asla biraraya getiremeyeceginiz bmw bulusmasını neden kendinize mal ettiniz uye bile olmayan aracların fotolarını sitenizde yayınladınız o siteye senden cok faydam olmustur bundan emin ol.ayrıca hangi arabayı kac paraya aldgımı sen nerden biliosunda benim ticaretime karısıyosun? Senin yaptıgın tek iş insanları bmw markasından sogutmak ve EGO larını tatmin etmek bunu ben degil herkes biliyor... Burası bunların yeri değil benim söylemek istedigim şey kendi sitenizde beceremedgin şeyleri burda yazma forum modatörlük felan senin anladıgın işlet değil.sana yazacagım son mesaj konuyu daha fazla bozmak istemiyorum.
kusura bakma resmi buluşma konularımızın hiç birinde yoksun, hayal görmeye gerek yok, benim de son yazacağım budur konuya...
takip ettim yorum yapmadan,ben de nacizane fikirlerimi belirtmek isterim.
insanlari anlamak,yaptiklarina anlam verebilmek gercekten zor ve ugrasilan konular böyle bos konular ise daha zor.
herseye anlam vermekte gerekmiyor gerci,kapasite ve kafa yapisi sinirli kalmis insanlardan farkli birseyler beklememek lazim.
hayatin her safhasinda kurallar vardir,kimileri kanuni kimileri ananevi.
heryerde isleyen sey ise bu kurallara uymak degil,bunlari kisinin kendisine uydurmaya calismasidir ki öncelikle bundan vazgecilmelidir.
sonucta bir yere üye olunuyorsa bu kisinin kendi insiyatifidir,kurallar isine geliyorsa üye olunur ve ona göre hareket edilir.eger kurallar begenilmiyorsa üye olunmaz bu kadar basit.
yine de üye olunup aykiri hareket edilmisse,yapan kisinin zaten daha bunu savunmamasi yada namus meselesine cevirmemesi gerekir.
takip ettigim kadari ile cogu kisinin cesitli sitelerde üyelikleri var ve herkesin bir sekilde bir biri ile bir nedenden olan sürtüsmeleri mevcut.
bu sürtüsmeleri farkli platformlara tasikmakta insanlara birsey kazandirmaz.
bilgini alirsin,bilgini verirsin,yeri geldigi zaman muhabbetini de yaparsin olur biter.
Böyle güzel bir platformda ne gerek var kırgınlıklara,dalaşmalara!Dikkat edilmesi gereken tek şey biraz saygı ve özveri bence..
Çaresiz demişsin yani bu bi japon balığı. Balığın otomobil platformunda nasıl tedavi edileceği sorulursa dalga geçilir. Google da bi arama yaparak yada balıklarla alakalı yüzlerce forumdan 1 tanesine yazar burdakinden cok daha hızlı çözüm bulunabilir. Ve dalga geçilmekten korunulur.
Kardeşim öyle konu açarsan geçerler dalga allah aşkına bu forumu ne zannediyorsunuz ? Sitenin girişinde ne yazıyor "TÜRKİYENİN OTOMOBİL BİLGİ PLATFORMU" yani otomobil ile alakalı bi konu olursa kimse dalga geçmez. Ben şahsen 2007 den beri üyeyim kimler geldi kimler geçti. Bu şekilde gereksiz konular görmek ben dahil bi dünya kullanıcıyı rahatsız ettiğinden eminim.