Tabir güzel ama.. :D
Printable View
basık dobloları, fiorinoları bende anlamıyorum, hatta trafikte 130 140 km süratle yaptıkları manevraları hiç anlamıyorum. makas mı atıyorsun ne halt ediyorsan et tamam, cehennemin dibine kadar yolun varfakat , etrafındaki insanları tehlikeye atmanın, tampon sürtmenin nealemi var, ne kadar basarsan ne kadar sticker yapıstırırsan yapıstır, o aracbelli zaten kardeşim, ticari işte, amacı belli kapasitesi belli
Muziplik yaptığımı düşünmüyorum. Size göre yanlış olabilir ben seviyorum yani daha nasıl açıklayabilirim :) Suprayı bilmeyip az daha düşse demek akılsızlıktır bana göre ondan böyle dedim :)
Ona bende birşey diyemiyorum herkesin kendi düşüncesidir görüşüdür birşey diyemem sorgulamam ben şahsi olarak.
Eskiden beri forumu hep yeni mesajlar ile takip ediyorum. Eskiden yeni mesajlara tıklayınca çıkan konu adedi az ama okunacak mesaj sayısı oldukça konsantre ve fazla idi. Şimdi resmen 20 sayfa yeni mesaj aramasından konu ayıklıyoruz.
Benim bir tek ricam var. Bazı konuları görmezden gelebilmek olabilir mi (ignore). Hiç ilgimi çekmeyen ama çok aktif olan konular var. Konu başlığı verip o konulara yazanları da rencide etmek istemiyorum sonuçta zevk meselesi.
Ayrıca ban süresi kaç gün bilmiyorum 30 gün mü. Ama bence kafadan bir 3 tık daha düşesi var. :D
şahsi fikrim ukku aklı başında bir basıkcı değil..lutfen
Utkunun basıkçılar yorumuna ufak bir espri yapmak istedim, anlaşılamadım. Özür dilerim :)
Melihin söylediği neden bu kadar makara konusu oluyor onu anlamadım ? :)
bende başka bir sitede adminim buradaki üyeliğim daha eski bence bu site türkiyede araba konusunda bilgi alabileceğimiz en büyük en iyi bir site. şimdi sözüm o banlanınca arkanızdan küfreden sitem eden arkadaşlara farzedinki tech turkey kapandı böyle bir site yok arkadaşlığı geçtim bilgiye ihtiyacınız olduğunda aradığınız bilgiyi nereden bulacaksınız
siz müsamma gösterdikçe sitede banlanan ona böyle yaptınız bana yapmadınız gibi yazılar çıkacak en güzeli banlanan süresi dolana kadar beklesin hee arada yanlış anlama sonucu banlanan varsa onların banı açılmalı küstürülmemeli bence tabi ama herkes bu veya başka sitede kimse kimseyi zorla üye yapmıyor beğenmeyen çekip gider buradaki kurallara uymayan başka sitelerdede kurallara uymayacak ve yine banlanıp gidecek en sonunda kurallara uymayı öğrenecek
benim baktığım konularda hiç atar gider kavga dövüş olmuyor yaf :D ben sıkıntısız bir forum gözlemliyorum bi kaç aydır. :)
demekki bu bozguncu topluluk belli bir bölgeye yayılmış :)