5 Vtec 1 typer mekandayız topkapı ve karşıdan gelecek olan arkadaşlar trafikte kartal tarafında gelenlerde trafikte
5 Vtec 1 typer mekandayız topkapı ve karşıdan gelecek olan arkadaşlar trafikte kartal tarafında gelenlerde trafikte
Kopruye giriyoruz maslaktan
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Veremiyorum 3000 redline![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
7 vtec daha geldi 12 vti 1 typer 1 ef kasa b16 swap karşıdan gelnler yolda maşallah tüm araçlara yanıyoruz![]()
Bende gelicem inşallah az biraz işim kaldı
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Nan sendikalilar grew gozcusu olarak kavacikta cevirme var dikkat edin ben otobandayim gelmek istiyeni bekleriz)
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Siz geldiğinizde biz mekandan çıkmış olabilirz kusura bakmayın ordan başka mekana geçtik
Fotoğrafları yarın konu açarız elinde olanlar ekler baya kalabalık bir akşam oldu 30 dan fazla vtec geldi her yer rengarenkti
Fotolar gelecek.
Teşekkürler
Gelen gelmeyen herkese çok teşekkür ederiz çok güzel bir akşam oldu ist da nerde ise tüm vtiler geldi bu soğuk havaya rağmen 30 dan fazla vti geldi ef ve si kasa b16 da vardıİnşallah bir daha organizasyon daha güzel olur iyi bir mekan programlı bir şekilde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)