Beykozdan gidicek abilerim beni'de yanlarında götürme şansları var mıdır ?
BatuHachi-ig
bizde gelekmi
EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Yunus un hayranlarıda varmış yaa Elpadre burdayım buskann sendıkalı olarak grew yapıcakmısız orhan oyle dıyor bu arada sana suprızım var kısa bı surelıgıne
cok merak edıyorum ve soruyorum ? sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ? tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
elpadre Nickli Üyeden Alıntı burdayım buskann sendıkalı olarak grew yapıcakmısız orhan oyle dıyor bu arada sana suprızım var kısa bı surelıgıne Niye kısa süreliğine uzun süreli olsun top speed
.
EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Niye kısa süreliğine uzun süreli olsun top speed abı 2 gun yokum dedıgım gıbı ıtec bulusması dıyrosunuz
melihh orhan orhan 3 kelimenden biri orhan orhan s........ seni ne diyim elpadre Nickli Üyeden Alıntı burdayım buskann sendıkalı olarak grew yapıcakmısız orhan oyle dıyor bu arada sana suprızım var kısa bı surelıgıne
DRİLL Dr.Ecu
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı melihh orhan orhan 3 kelimenden biri orhan orhan s........ seni ne diyim nan grew gözcusu deyılmısın sen sen demedınmı grew yapıcagız dıye sen ne bıcım sendıkalısın anlamadım gıttı
fiteksiz sendikalılar grubu gelmiyormuş, fakirlik ne kötü bee
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı fiteksiz sendikalılar grubu gelmiyormuş, fakirlik ne kötü bee o yuzden grew yapıyoruz
çetinim nerde bana onu getirin elpadre Nickli Üyeden Alıntı nan grew gözcusu deyılmısın sen sen demedınmı grew yapıcagız dıye sen ne bıcım sendıkalısın anlamadım gıttı
buluşmaya heyır!
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı çetinim nerde bana onu getirin yoldaş dedik barımıza bastık sende shubuo cıktın
melii reyiz sen nerdeysen ben gelir alırım seni sensiz olmaz bea
kip Nickli Üyeden Alıntı melii reyiz sen nerdeysen ben gelir alırım seni sensiz olmaz bea hacıı sana şanzıman dişlisi verem
kip Nickli Üyeden Alıntı melii reyiz sen nerdeysen ben gelir alırım seni sensiz olmaz bea ben gelıcem teror estırıcem
elpadre Nickli Üyeden Alıntı yoldaş dedik barımıza bastık sende shubuo cıktın puhohahahahaha shubuo nedir shubuo orhan
kip Nickli Üyeden Alıntı melii reyiz sen nerdeysen ben gelir alırım seni sensiz olmaz bea haci abi hafta sonu pek takılamadık kusura bakmayasın kafa pek yerınde degıldı. inş.bidahaki sefere adam akıllı bı muhabbetımız olur
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı hacıı sana şanzıman dişlisi verem beleşse gelem alam hacı
ENGean Nickli Üyeden Alıntı haci abi hafta sonu pek takılamadık kusura bakmayasın kafa pek yerınde degıldı. inş.bidahaki sefere adam akıllı bı muhabbetımız olur est. kanka sorun değil tanışmış olduk en azından bu arada Vt nin maşallahı var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları