Herkese selam. yeni bi integra aldım fakat arabamda sonradan bazı sorunlar çıktı. bunlar hakkında bilgi almak istiyorum büyüklerimden kardeşlerimden..öncelikle
1: aracım fazla yakıyo km de 50 kuruş. map sensörü arızalı değil. tps sensörü de arızalı değil. sağ taraf koltuğun ordaki beyinden herhangi bir arıza ışığı yakmamakta..
2: bugün arabaya ngk bcpr6e-11 buji aldım taktım arabada bi sorun sıkıntı yoktu. ustann dükkanda ayarlamaları işleri hallettik birde lpg ayarına baktırıyım dedim ve kayserdeki abilerimin önerdiği ustaya gittim. araca ayar yaptı. ilk başta normalde 3 4 binde kullandm 400 500 metre sonra bi yere gitmem gerekti stop ettim yarım saat kadar sonra bindim arabayı çalışırıyorum gaza basınca bişey yok hareket edince araba yığılıyo gaz yemiyo ve benzine geçiyo kendi kendine.. tekrar götürdüm ateşleme sisteminde sorun var dedi. gelmeden önce yoktu ayardan snra oldu dedim. ateşleme meselesi dedi motor ustasına gönderdi. kapalı olduğu için gidemedim. bu sorun neden olmuş olabilir arac benzindeyken hiçbirşey yok gayet güzel lpg ye geçiyo gaza basınca kendi kendine benzin e geçiyo.
3: sağ sinyali bina da park halinde iken kırdılar sol sinyalinde kapağnda kırıklık var. ikisini de değişirmek istiyorum. elinde çıkma parça olan yada yönlendirebileceği olan varsı yardım ederse çok sevinirim. ŞİMDİDEN YARDIMI DOKUNAN DOKUNMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM![]()