garanti ücretsiz veriyor
Printable View
garanti ücretsiz veriyor
Bir de ruhsata hangi kısma yapışacak bu ya acaba ya barkod numarası olan etiket? Kabına fln yapıştırıyorum ben bunu..
Ben bu işten bişey anlamadım, geçen ay köprü den önceki kara yollarının binasının yanındaki küçük postaneden HGS aldım, KGS nin içindeki bakiyeyi büyük merkez postanelerde aktarabileceğimi söylediler, geçtiğimiz hafta içi, oturduğum semtteki merkez postaneye gittim, gişedeki görevliye KGS bakiyesini HGS ye aktarma yapıp yapmadaklarını sordum, cevap biz aktarma yapmıyoruz, kara yollarının yanındaki postane yapıyor dedi, çocuk oyununa döndü neresi yapıcak bu aktarma işini, elimizde patlamasa bari.
Nihayet HGS denilen yapışkan zımbırtıyı aldım. Ön cama aynanın hizasına yapıştırılacakmış.
İş Bankası bedava verdi. Kredi kartıma da talimat verdim, bakiye 20 TL altına düştüğünde otomatik olarak yükleme yapılsın diye.
Ciddi anlamda saçma bir uygulama bana göre.
Arabanın camına etiket yapıştıracağız. Bir nüshasını da ruhsata yapıştırdım.
Araba satılacağında da iptal ettirmesiyle uğraşacakmışım daha..
http://i47.tinypic.com/20gb0ip.jpg
Ayda yılda bir otoban kullanan, Antalya'dan vs.'den İstanbul'a gelecek adam ne yapacak bu zımbırtıya 30 lira verip?
Bu güüm 5 tane postane gezdim iğne atsan yere düşmez. Ama sordum kart tipi olanın aparatı varmış onuda cama takıyomuşsun. Ben kart tipi olanı alıcam. Ptt deki memurda bence yapışkan çok dayanıklı olmaz kart alın bencede dedi ama hiç biyerde yok malesef. Ayrıca inşallah onuda ruhsata yapıştırmıyoruzdur bu ne ruhsata nıye yapıştırım. Ayrıca etiketi arabayı satarken sokemeyeceğiz karı ise aktarabilirz diye düşünüyorum.
iyice b.kunu cıkartılar en iyisi ogs almak
kartın çekimi ama etikete göre zayıfmış.. etiket tüm camı anten olarak kullanıyormuş.. satarken kolay etiketi biraz yırtıp kullanılmaz hale getirmen yeterli ptt ye gidip sattığını söyleyince o plakadan düşüyorlarmış yeni araç aldınmı gene gittinmi ptt ye yeni plakana hgs ni kayıt edip yeniden etiket veriyorlarmış..
diğerini ruhsata yapıştırmasan da olur, barkodu okuyup yükleme yapacaklar.
Saglik egitim sinav sistemi kgs ogs ot b.k ne kadar cok sey degistiriyoruz bu memlekette yaa habire biseyler degisiyor ugras dur
Az önce geçtim Boğaziçi Köprüsü'nden. Okuyacak mı okumayacak mı diye tereddütle yaklaşık 15 km/h hızla geçtim gişeden ve ekranda çıkışta "3.40 TL - 1. SINIF ARAÇ" yazısı belirdi.
Telefonuma mesaj gelmedi.
Evet, KGS kuyruğunda beklemedim ve 85 Krş indirimli geçtim.
Ama hâlâ dediğimi yineliyorum. Ayda yılda bir otoban kullanıp da İstanbul-Ankara'ya gelecek olan için gerçekten çok gereksiz..
İş bankasından aldım bende gelmesini bekliyorum bakalım nasıl olcak.
araç alıp satınca uğraştırmasaymış iyiymiş ama mecburen geçecez el mahkum :)
Ön camı filmi araçta çeker mi acaba etiket filmi sökmek mi gerekir :s
Benim anlamadığım bir şey var madem kaçak geçdikmi otomatik plakadan düşüyor bu hgs sistemi o zaman neden var.. etiket kart bir manası kalmıyorki o zamanherkes geçsin zaten hgs si olanın otomatik sistemden düşüyor.
KGS gişesi yılbaşında kapanacak tamam. Burada sorun yok. Ama KGS bakiyesinin HGS'ye aktarımı yılbaşından sonra da, yani KGS gişesi kapandıktan sonra da devam edecek mi? Bilgisi olan var mı?
***** aktarımı sadece otoban gişelerdeki ptt'lerden yapıyorlar. Şimdilik bana lazım değil hgs. Yolum düşünce değiştireyim diyorum otoban gişesinden, boşuna yol gitmeyim kart için. Ama sonra eldeki KGS bakiyeleri uçmasın..? KGS kapandı bitti demesinler?
bende yılbaşından sonra açıkcası işim düşene yumurta ağza gelene kadar almayı düşünmüyorum belki etiketlerin version 2 sini falan çıakrtırlar belki iyileştirme yaparlar ne kadar geç o kadar iyi ..
Birincisi ;
Benim arabamın ön camında 2 numara cam filmi var etiket veya kart okunurmu ?
İkincisi ;
Diyelimki okumadı etiket veya kart plakadan düşüm yapıyolar diyosunuz
Arkadanda plakayı okuyomu? Önde plaka yok =)