User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
129 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ogs-kgs to HGS

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kart tipi HGS ile ilk golü yedim, yaklaşık 45dk önce fsm'den geçtim, kgs gişesi dolu olunca dedim fırsat hgs'yi deneyeyim ve 46 küsür ile kaçak geçtiniz uyarısı ile küp gibi oldum.
    Bu saçma sistemi umarım oturturlar ve umarım kaçak geçişi normal olarak bakiyeden düzeltirler.
    Kaçak geçişi bakiyeden normal çekip çekmediklerini nereden sorgulayacağız. Hay allahımya, mis gibi KGS vardı dertsiz başa dert çıkardılar.
    hgs nin sitesine kayıt oluyorsun.. ordan geçişlerin görünüyor.. galiba bu adres HGS CSC

ordan normal geçiş ücreti üstünden düşmüşlerse zaten görürsün.. bu arada kart etikete oranla çekimi daha verimsizmiş öyle okudum bir yerde kartın mantığınıda açıkcası çözebilmiş değilim madem kgs gibi kullanamıyoruz ne işe yarar etiketi yapıştırırım daha iyi.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hgs nin sitesine kayıt oluyorsun.. ordan geçişlerin görünüyor.. galiba bu adres HGS CSC
    Bir hışımla google yerine önce içimi TT'ye dökünce bende şimdi buldum, sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kart tipi HGS'nin beyaz kısmını mı cama tutacağız yoksa yazılı kısmını, ulan yoksa ben mi yanlış yaptım nedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kart tipi HGS'nin beyaz kısmını mı cama tutacağız yoksa yazılı kısmını, ulan yoksa ben mi yanlış yaptım nedir.
    geçerken kameraya el sallasaydın bari
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    geçerken kameraya el sallasaydın bari
    Hayatımda ilk defa kaçak geçiş yazısı ile karşılaşınca haliyle önce bu bana değildir dedim, sonra baktım benden başkası yok, geriye takıp bir daha elimle tutup geçsem mi diye düşündüm (bu kısım şaka tabi )
    Valla el sallamadım ama sağlam küfür ettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir şey olmaz düşüm yapmışlardır. rahat ol .. o gişelerdeki kartı etiketi algılayan algılayıcılar zayıf yada güçsüz herhalde onları kuvvetlendirseler sanırım bir sıkıntı kalmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir şey olmaz düşüm yapmışlardır. rahat ol .. o gişelerdeki kartı etiketi algılayan algılayıcılar zayıf yada güçsüz herhalde onları kuvvetlendirseler sanırım bir sıkıntı kalmaz.
    Sistemi bence tam oturtamadılar bende o kurbanlardan biri oldum, inşallah dediğin gibi kaçak kuçak olmamışızdır, normal düşümü yapmışlardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o siteye girersen orda görünüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o siteye girersen orda görünüyor.
    Şimdilik birşey gözükmüyor ki aten sisteme bu kadar hızlı yansımaz diye düşünüyorum. Söz konusu PTT çünkü...

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu okumadım ama shell kgs ler de değişm oluyomu, değişim oluyosa kartı alıyolarmı?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hgs mi satın aldım iş bankasından adresime gönderilmesini bekliyorum. Şimdi kgs içindeki parayı hgs'ye geçirebiliyor muyum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hgs mi satın aldım iş bankasından adresime gönderilmesini bekliyorum. Şimdi kgs içindeki parayı hgs'ye geçirebiliyor muyum ?
    KGS'yi Karayollarının otoyoldaki yerlerinde aktarabiliyormuşsun.

Ya beyler/bayanlar, şu kart tipi HGS'yi nasıl okutacağız bunundamı beyaz kısmını göstermek lazım, nedir ne değildir, bir türlü bir açıklamaya, anlatıma ve anlatana ulaşamıyorum.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KGS'yi Karayollarının otoyoldaki yerlerinde aktarabiliyormuşsun.

Ya beyler/bayanlar, şu kart tipi HGS'yi nasıl okutacağız bunundamı beyaz kısmını göstermek lazım, nedir ne değildir, bir türlü bir açıklamaya, anlatıma ve anlatana ulaşamıyorum.

abi okutma neden okutuyorsn onlar sana dönüyor zaten plakaya kayıtlı ise hgs sorun olacağını sanmıyorum
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi okutma neden okutuyorsn onlar sana dönüyor zaten plakaya kayıtlı ise hgs sorun olacağını sanmıyorum
    Plakaya kayıtlı, kayıtlı olmasına da ben hep böyle kaçak mı geçeceğim, bilen yok mu nasıl okutulacağını... of be ya
    Heryerde etiketi anlatmışlar, kart tipini anlatan yok. PTT'de bilende yok, ne ipim birşey anlamadım ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mail attınmı hgs ye ben mail atmışdım dönüyorlar cevap veriyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam oturmamış sistemi nasıl hayata geçirebiliyorlar ya vallahi şaşırmamak lazım iyice kanıksandı bu ülkenin sistem hataları..
    Dün ptt'ye gittim numara aldım sıram geldi 15dk. sonra gişede sistem kilitli denildi.. (şaşırdık mı? hayıırr) Peki dedim başka nereden alabilirim? İş bankası ve albarakatürk bugün satışa başladılar dedi.. İşbankası' na gittim sıra aldım müşteri temsilcisi yapıyor işlemleri dedi iş bankası kredi kartınız varsa işlem yapabilirim dedim nasıl olur (şaşırmadık değil mi ) dedim hesabım var yok dedi sadece kredi kartı olanlara verebiliyoruz.. Bu arada benden önceki şahısta HGS aladı dedi nasıl yapıştıracağım adam diyor ki sileceklerin üzerine yapışacak etiketin yüzü dışa bakacak.. (şaşırmadık yine) Mantıkta yürütmekten aciz bunun için brifing vermeye gerek yok kağıt bir etiket hava koşuna yada sileceğin tahribatına nasıl dayanabilir düşünemiyor kkonu ile ilgili görevliler -ki siz bunlara soru soracaksınız! Neyse ordan uğradın albaraka'ya HGS ne diye sordu direkt çıktım.. Derken bugün tekrar ptt'ye gittim ruhsat kimlik elimde ikisinide sormadı ruhsat seri numarası ve TC no 'yu yazdığım bir form ile çok şükür etiketi aldım hiç bir soru sormadan çıktı çünkü iyice sinir harbi yapmayayım dedim yüzünden okunuyor konuyla alakadar olmadığı.. Yani bu rezillik bize müstehakmıdır nedir?
    Şimdi tüm konuyu okudum bazı gişelerde HGS yokmuş (şaşırmadık), okumuyormuş, KGS den nasıl bakiye aktarılacak.. sorular sorular..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam oturmamış sistemi nasıl hayata geçirebiliyorlar ya vallahi şaşırmamak lazım iyice kanıksandı bu ülkenin sistem hataları..
    Dün ptt'ye gittim numara aldım sıram geldi 15dk. sonra gişede sistem kilitli denildi.. (şaşırdık mı? hayıırr)
    Bağkuru ödemeye gidiyorum her defasında sisteme ulaşılamıyor deniyor. elektrik faturasını yatırıcam gidiyorum sistem kapalı deniyor bunlar hayatta o kadar çok sık oluyorki sonrada çok gelişmiş ülkeyiz deniyor.. bir ülkenin çok gelişmişliği bu tip altyapı işlerinden belli olur.. heleki yeni dünya düzeninde artık digital altyapın sistemlerin sağlam değilse devamlı çöküyor kitleniyorsa kimse gelişmişlikden bahsetmesin bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün ptt'ye gittim numara aldım sıram geldi 15dk. sonra gişede sistem kilitli denildi.. (şaşırdık mı? hayıırr) Peki dedim başka nereden alabilirim? İş bankası ve albarakatürk bugün satışa başladılar dedi.. İşbankası' na gittim sıra aldım müşteri temsilcisi yapıyor işlemleri dedi iş bankası kredi kartınız varsa işlem yapabilirim dedim nasıl olur (şaşırmadık değil mi ) dedim hesabım var yok dedi sadece kredi kartı olanlara verebiliyoruz.. Bu arada benden önceki şahısta HGS aladı dedi nasıl yapıştıracağım adam diyor ki sileceklerin üzerine yapışacak etiketin yüzü dışa bakacak.. (şaşırmadık yine) Mantıkta yürütmekten aciz bunun için brifing vermeye gerek yok kağıt bir etiket hava koşuna yada sileceğin tahribatına nasıl dayanabilir düşünemiyor kkonu ile ilgili görevliler -ki siz bunlara soru soracaksınız! Neyse ordan uğradın albaraka'ya HGS ne diye sordu direkt çıktım.. Derken bugün tekrar ptt'ye gittim ruhsat kimlik elimde ikisinide sormadı ruhsat seri numarası ve TC no 'yu yazdığım bir form ile çok şükür etiketi aldım hiç bir soru sormadan çıktı çünkü iyice sinir harbi yapmayayım dedim yüzünden okunuyor konuyla alakadar olmadığı.. Yani bu rezillik bize müstehakmıdır nedir?
    Şimdi tüm konuyu okudum bazı gişelerde HGS yokmuş (şaşırmadık), okumuyormuş, KGS den nasıl bakiye aktarılacak.. sorular sorular..
    Ulaştırma bakanı ağır ağır konuşuyor ya, ondan sistemde ağır ağır yerine oturacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bağkuru ödemeye gidiyorum her defasında sisteme ulaşılamıyor deniyor. elektrik faturasını yatırıcam gidiyorum sistem kapalı deniyor bunlar hayatta o kadar çok sık oluyorki sonrada çok gelişmiş ülkeyiz deniyor.. bir ülkenin çok gelişmişliği bu tip altyapı işlerinden belli olur.. heleki yeni dünya düzeninde artık digital altyapın sistemlerin sağlam değilse devamlı çöküyor kitleniyorsa kimse gelişmişlikden bahsetmesin bence..
    +1
    Ama, konuyu saptırmayalım, benimde anlatacak hikayelerim var. Bu arada sms geldi hgs düşümünü normal yapmışlar. Bir dahaki geçişte ön cama kartı tutarken dilimide çıkartacağım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)