kar yağmasın ya ilk gün güzelde ertesi gün heryer berbat oluyor
kar yağmasın ya ilk gün güzelde ertesi gün heryer berbat oluyor
az önce konya yolunda hafif atıştırdı gibi oldu zaten kar araçları da hazır bekliyor herhalde ciddi yağması bekleniliyor
RACE WERKS
Sabah üstü kar tutmuş arabalar vardı.. Accuweather bu haftayı yağışsız gösteriyo Ankara için..
Yollar sabah buzluymuş sanırım fatih köprüsü üzerinde 2 tane zincirleme kaza vardı, keçiören yönü komple trafiğe kapalıydı
eskisehir yolu gordion avm köprüsünde nihat sırdar dedi 17 araç vardı birbirine giren gitmeyin ordan diye belirtti baya
1881 - 193∞
anadolu bulvarı, çevre yolu, şaşmaz, ümitköy köprüsü keçiören her yerde 5er 10ar araba birbirine girmiş gizli buzlanmadan her yer kilit
Sabah Dikmen Keklik Pınarı'nın yokuşları görülmeye değerdiyollar bildiğin buzdu, ama hava şu an açık öğlene kadar erir gibi
Sabah bi tanıdık gizli buzdan bariyere girmiş aman dikkat edelim yollar çok sakat
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Gordiondaki kazayı son anda gördüm alttan geçtim.Gerçekten kilitti.Esk yolu, Ank Bulvarı, And Bulvarı her yerde kaza vardı.Benim arabanın kapılar bile donmuştu.Yağan yağmur olduğu gibi dondu.
Bazı yollarda duruma göre kapalı idi.Ama sen saat kaçta geldin ki abi.Akşam saat 4,30 da açıktı yollar.
sabah bende dikmenden yenimahalle(istanbul yoluna) yaklasik iki saatte geldim, anadolu bulvarı iptaldi bir haldeydi... köprü üstlerinde buzlanmadan kaynaklaı zincirleme kaza yoğunluğu çok fazlaydi.
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)