Dikmen'deki yazlıkçılar her zaman olduğu gibi bütün trafiği felç ettiler.
çayyolu girişinde zincirleme kaza vardı galiba 30 araba filan, yavaşlayın diyorlardı, halbuki bilmiyolardı ki bende kış lastiği var![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
3 gün önce geçtiğim yolları gözümün önüne getirince bu da kar mı diyorum da hazırlıksız olunca affetmiyor felaket.
***** lojmanda oturuyom ve daha yollar kız gibi geçen olmamışbir sağa bir sola tek başıma sıktım döndüm ettim baya eğlendim sonra bıktım geldim geri eve
-etimesgutun merkeze dogru can sıkıntısından baktım yollar donmuş gibiydi dikkatli olmak lazım özellikle Turgut Özal köprüsünün o mevki sıkıntılı
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Konya yolu gidiş geliş kepekli felç durumda. 1 saatte anca çıktık yokuşu, ***** lastiği olmayanlar yüzünden trafik tıkalı
Sabah saatlerinde beypazarındaydım, orada çok fena başladı 12 gibi çıkmak zorunda kaldım ankaraya daha kötü olmasın diye, sincana kadar kar ile geldim sonra yağmura döndü,
Yağmur kara dönmez diyip forum ankaraya gidiyim dedim akşam, çıkışta süpriz heryer bembeyaz ve lastiksizler yüzünden her yer kilit.
10 dk önce keçiören bentderesi dikimevi yaptım yollar temiz ama dona çekiyor yavaş yavaş.
Kış lastiği olmayan çıkmasın.
focus taktım çivilileri+ arkalar kar..
zımba gibi..
mutantta kış uykusuna yattı
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
batikent ostim taraflari kar erimis bul olmus hep, dikkatli olmakta fayda var.
ama eylencesi fazla guzel oluyo, wtf la drift king oldum![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
az önce golbasindan dikmen e gectim, konya yolu acikti, cogu araba outlet magazalarinin oldugu park alanina park edilmiş halde duruyordu. dikmende caddeler açik kismen, ara sokaklar iptal... iyice dona cekti suan...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Evet son verilere göre ankara tahminimi güncelliyorum ;
Meteoroloji orta kuvvetde uyarı vermiş ve yağışın sabah 8-9 gibi başlayacağını ön görmüş.Ancak bence yağış daha erken başlayacak.sebebi ise istanbulda kuvvetli fırtına ile soğuk çekirdeğin ankara çevresine daha erken konumlanması.Merkezde 7-8 cm yükseklerde ise 15cm civarı kar miktarı olabilir.Sabah işe gidiş vakti olduğu için dikkat edilmesi lazım.Daha önemli olan ise sıcaklığın gün boyu oldukça düşük olması.sabah 10:00'dan sonra yağışın gücü artıcak ve 3-4'e kadar sürebilir.Bu saatlik detayı yarın sabah tekrar incelemek lazım.Detaylı ilçe soruları olursa cevaplayabilirim![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Batıkentde 08:00'de yağış başlıyor,sıcaklık 0 derece hissedilen -2'yi bulur.Kazan'da ise yağış 1 saat öncesinden giriyor.sıcaklık -1 hissedilen -2 civarı.Kazanda asıl yağış sabah 10:00'da etkisini göstericek.Yollar konusunda ise ara ara kar yağışlarına denk gelebilirisiniz.Sabah 10:00 yağışın en max seviyede olduğu nokta öyle diyim![]()
Hocam yenimahalle-gölbaşı arası durumlar nası olur?Sabah okula gidelim derken yolda kalmayalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)