Bahçeli fena,dükkanda kalacam bugün.Eve gitmek zor olur şimdi.![]()
Bahçeli fena,dükkanda kalacam bugün.Eve gitmek zor olur şimdi.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bu havada yazlık lastikle çıkanlar var, ufacık yokuşta kalıyorlar.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Arkadaş hiç bi yer açık olmaz
Kar yağmazken her köşe başındaki turuncu aletler nereye gitti ?
http://izle.ego.sehirkameralari.com
Sabah nasıl gidecez okula bilmiyorum, otoparkta küredikleri kar tepe yaptı arabaların önüne, o olmasa yerlerde kar var karın altında buz var kayıyo fena. Sabah yollar kilit olacak sanırım.
Az önce girdim eve konya yolu, eskişehir yolu temizlenmemiş, cevizlidere, öveçler tarafı çok kötü, incek tarafına gittim kötü, bahçeli tarafı temizlenmemiş ankaranın geneli kötü şu an. Ben 4 çeker, kar lastiği çıkmama rağmen yanıma çıt çıt falanda almıştım ne olur ne olmaz diye ona gerek olmadı Allahtan.
Eryamanda yollar açık, en ufak sıkıntı yok.
Bende eve az önce girdim Sincan ve genel olarak etrafında yollar düzgün sürekli kar küreme araçları dolaşıyor.
Şimdi ofise geldim, yol durumunu aktarayım![]()
Eryaman temiz olunca her yer aynıdır diye tahmin ediyordum ki İstanbul Yolu Hava Müzesi'nden itibaren fikrim değişti. Yollar kürenmemiş ve Şaşmaz tek şeritti. Şaşmaz sonrası Ümitköy'e giden yolun hali felaket. Hem Şaşmaz çıkışı hem de Eskişehir yoluna bağlanan köprüler donmuş. Eskişehir yolunu küreme zahmetine bile girmemişler zaten. Bilkent girişi de Cami'den itibaren kapalı. Atatürk Hastanesi'ne giden yollar, Ankuva'nın arka yola kadar olan Rehabilitasyon merkezi önündeki yollar tek şerit. Beytepe köyüne çıkan yokuşu söylemiyorum bile, yerde 20 cm kar var ve tek şerit.
turan güneş incek arası baya eğlendik4x4 vectradan inip 520ye binince arabamdan soğudum gerçi de napalım
yollar kürense de araç az sanırım yetişemior.. o kenarda bekleyen turuncu arabalar sırf havaymış demek..
terasımda 30cm den fazla kar var, Ümitköyde hiç bir kar aracı görünmüyor kadrajda, hanım işe gitmekten vaz geçerse evde kalırım yoksa explorerla ilk kar deneyimine başlarız![]()
Bilkentte yağış tekrar başladı şu an.
Dün gece hoşdere de 3tane kar küreme aracı vardı hepsi bulut oldu![]()
Yollar fena. Ara sokaklar feci.
Güzel memleketimde Toma sayısı kadar kar küreme arabası,tuzlama arabası olsa bu çileyi hiçbirimiz çekmeyiz..
Bugün gündüz 0'altı ve gece muazzam soğuk olacak şimdiden ayna gibi yollar..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Emir yağış devam edecek mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)