kızılaya metroyla gelirsiniz aktarmayla diger metroya geçersiniz zaten bir durak sonrası sıhhıye
Anıl sıhhiyede adres var mı? Genelde yürüme mesafesidir..
hacı abi maltepeden kızılaya yürürsün, kızılaydan da sıhhiyeye yürürsün aslında gayet basit.
ama yok yorulmayım sınav öncesi dersen, maltepeden ANKARAY'a binip (metronun aynısı, sadece farklı hat oldugu icin ismi farklı) kızılay a geliceksin. Ordan da METRO ya aktarma yapıcaksın ücretsiz. zaten kızılay-sıhhiye 1 durak. sıhhiyede de inip birine sorarsın, heryer yakın zaten.
Maltepenni nersinde kalıcaksınız bilmiyorum ama kızılaya gitmeden Strazburg caddesinden yürüyerek 20-25 dk da gidebilirsiniz.
Umitkoyde serpistiriyo suan cok guzel![]()
Bizim okulda da(başkent üni) inceden yağıyodu.
çok güzel yağıyor şu anda.
Keçiörende çok güzel yağdı tuttu , tadını çıkarttık kesildi yollar vs eridi şuan hava açık yağış yok![]()
Bi güncel çekmek istiyorum . Cuma günü ankarada olacağım önceden ayarlamış olduğum yerde çift kişi kalma durumu var ihtimal olarak.
Tek başıma kalabileceğim hem fiyatı güzel hem de kendi güzel bir yer tavsiye edebilir misiniz ?
imzasız..
rakam sınırı bilmiyorum ama pazarlamacıları-müşterileri hep orada ağırlardık.
meliha eldem sokak hotel evkuran kızılayda zaten
https://tr.foursquare.com/v/deeps-ho...ginFailed=true
az araştırdım burayı tavsiye eden çok f/p olarak ekşisözlük'de de güzel yorumlar okudum.
imzasız..
gsi kardeşim yazlık lastiklere geçiyorum bu hafta sonu bir sürprizle karşılaşmayız değil mi?
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)