Arkadaşlar bu şarabın dağıtısıcı kimdir ? Toptancısı vs. kimdir ulaşmam lazım. Gören duyan bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim![]()
Arkadaşlar bu şarabın dağıtısıcı kimdir ? Toptancısı vs. kimdir ulaşmam lazım. Gören duyan bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim![]()
bir özelliğimi var bunun kalite , tad gibi
ilgi alakam olmadığından bilmiyorum da![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Dimitrakopula hala üretilip satılıyor.Ben,kendi şarap butiğimde satıyorum. Kırmızı‘sını denedim ve beğendim. İstanbul’da ayrıca depolarıda var.
Sanıyorum Ankara’da yaşıyorsunuz.
Yenileniyoruz / Under Renovation
Dimitrikopula:0(282) 528 70 59
İstanbul tel: 0(212) 297 05 25
Bade Şarap Butiği: 0(212) 251 55 03 tamamını buldum işine yarar belki![]()
Şarap tekellerde 9 liraya satılıyor. Ve parasına göre cidden mükemmel bir şarap,tavsiye ederim. Çok teşekkür ederim bilgiler için.Toptancısına ulaşıp birkaç koli eve almak istedim.
9 TL'ye şarap mı olurmuş yaköpek öldürenden mi bu
şaka bir yana akşam yemeğinde şöyle 80-100 lirayı geçemeyecek bi şarap tavsiyeniz varmıdır ?
Ben büfede satıyorum bu şaraptan 9 lira . Ben hiç denemedim ama bizim burda köpek öldüren diye tabir ettiğimiz şaraplardanEğer bunu beğendiysen bide ataol şarabını dene o daha çok satılıyor tadı daha iyiymiş
Çok eski.bir marka. Köpek öldürmeden bi.tık daha pahalıydı. Kış akşamlarında bir şişesi ısınmak için birebir. Belkide 20 yıla yakındır içmiyorum![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)