hayat kararmasının en berbat şekli. Allah kimseye yaşatmasın.
Printable View
- Ahbe, ALLAH ailelerine sabır versin.
ölen kısıye allah rahmet eylesın , kaza yapan arkadasında allah yardmcısı olsun.
Allahım rahmet eylesin, pisi pisine canlar gidiyor...
of çok kötü oldum çok imrenerek ve hoşuma giderek baktığım bir araçtı çok sık görüyordum buralarda. Ölen kişiye allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.Arabayı kullanan arkadaşada bu talihsiz olay sonucu allah sabır versin çok zor bir durum.
offf çok üzücü şu kaza haberleri Allah rahmet eylesin :(
çok yazık olmuş allah rahmet eylesin...
yağış olduğu için yol kaygan. bide kaza yapılan alanda uzun bi düzlük var gazlamak için ideal. sanırım aşırı hız ve kaygan yol. Her zaman söylerim altındaki araç ne olursa olsun kaygan zeminde kesinlikle ve kesinlikle ne şoförlüğüne güven nede arabana.
Allah rahmet eylesin çok üzücü,, araç sahibinede allah yardım etsin
acaba kaza tam olarak nasıl olmuş bilgi varmı yani direk aşırı hız deyip geçmemek gerek okadar entersan yayalar varki allah kimsenin başına vermesin ama bi anda yola atılı veriyorlar
Sahil kesiminin bir kısmında aydınlatma yetersiz, bazen hiç yanmıyor bile hatta. Yayaları zaten anlatmama gerek yok, ölümsüzlük iksiri içmiş gibi atlıyorlar yola o karanlıkta.
Gel simdi ayikla pirincin tasini, hemde hatali olan yayada olsa vicdan azabiyla yasiycan..nolursa olsun koyar insana yani, Allah rahmet eylesin vefat eden kisiyede, Bir serzeniste buluncam, Ulan yaya gecidi koyarlar gecmezler, gecilmez yolda elini kolunu salliya salliya gecince, araba vurunca hayati karariyo soforun, nedenmis? Bi yaya gecidinden gecmeye usendigi icin, Bide sofor suclu oluyo nolursa olsun nerdeyse hep. Yirtik dondan firlar gibi firliyolar yola resmen...Hele gece bide son anda bi kere gordum, 2.5 tonluk jipi deviriyodum kaciyim derken.. saglam kufur ettim...
allah rahmet eylesin çok sıkıntılı ve üzücü bir durum karşıdan karşıya geçerkende çok dikkatli olmak lazım
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum..
Yaya ya allah rahmet eylesın surucunun ısı zaten zor. Modıfıyelı " zibidi" araba sahıbı gıbı goruleceğı ıcın ıkı kat daha zor.
allah rahmet eylesin, durum her iki taraf içinde yaşanılır cinsten değil allah sabır versin
Allah rahmet eylesın,arac sahıbınede gecmıs olsun...hatalı ıse tedbırsızlık ve dıkkatsızlık sonucu olume sebebıyet vermek,hatası yok ıse vıcdan azabı....Allah yardımcısı olsun :(
ALLAH rahmet eylesin,her iki taraf içinde üzücü bi durum...
Çok üzüçü durum. Allah rahmet eylesin :(
malesef kaza oldukdan sonra gördüm olay yerini gerçekten çok kötüydü Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın,Yayaya Allah rahmet eylesin..haftasonları hergece o sahilden geçerim kafası güzelmi dersin intihar etmeye yola atlayanmı dersin herşey malesef oluyor 2 kere bu şekilde kaza atlattım sahil yolunda sen yavaş olsanda malesef arabanın önüne atlayanda oluyor.aracın hızlı olduğuna inanmıyorum çünki trafik yoğundu ve ayrıca aşırı bir yağmur ve yolda çok kaygan değildi ama kazanın olduğu yer tam viraj çıkışıydı yaya 60 metre yürüyüp ışıklardan geçebilirdi 2 tarafda suçlu bu şekilde..