aracı hergun maltepe unide goruyodum Allah rahmet eylesin, arkadasında Allah yardımcısı olsun..
Printable View
aracı hergun maltepe unide goruyodum Allah rahmet eylesin, arkadasında Allah yardımcısı olsun..
Ölen kişinin ailesine allah sabır versin yazık suçlu vs tartışması gereksiz zaman geri alinmiyor şehir içinde gazlamanin alemi yok Trafiğin sakasi yok Çok gazlamak isteyen çıksın cevreyoluna gece boş vakitte Araç sahibi'nin de vicdan azabi kolay olmaz Allah yardımcıları olsun hatalı var ise cezası bulsun kartal 'daki o yolda motor lar özellikle çok gazliyor
araba kullanırken en kötü şey bence başagelebilecek, kendine hasarın olsa koymaz, arabayla sana vursalar sinr harbi olur okadar. ama bir yayaya,canlıya vurduğunda hele ölümlü kazada Allah önce ölenin ailesine sabır, sonrada vuran kişiye sabır versin. kim bilir nasıl bir piskolojidedir şuan. çok kötü bir durum ya, haklı veya haksız..
vefat eden bayana Allah rahmet eylesin
Sürücüyede sabır versin her yonden yıpratıcı bi durum Allah vermesin
Allah rahmet eylesin, arac sahibinede allah sabir versin. Cumartesi aksami caddede gormustum araci, genc bi arkadas kullaniyordu.
allah kimseye böyle bela ve böyle ölüm vermez inşallah..
Ölen kişiye Allah rahmet eylesin.Kazayı yapan arkadaşıda Allah kurtarsın.
yzık olmus allah rahmet eylesın uzucu ve zor durum
Bu konuda da haklısınız, şeritlerin çoğu silik. Türkiye'de iken bildiğim yerlerde duruyorum yayalar geçsin diye ama arkadan gelen sürücünün saydırdığı korna çaldığı çok oluyor, sonrada görmüyor musun yaya geçidi deyince afallıyor ama sallamadan devam ediyor. Dediğiniz gibi trafik kültürüyle alakalı.
Yok bu durumu savunmuyorum, size hak verdim zaten. Bir arkadaşımda ehliyetsiz iken yaşlı bir kadının yola atlaması sonucu ölümlü bir kaza olmuştu, çocuğun hayatı karardı resmen.
İstanbul'da çok uzun süreler kalmadım pek bir şey söyleyemeyeceğim fakat böyle bir durum varsa ne güzel. Amin.
Allah her iki tarafada sabır versin...heran herkesin basına gelebilecek iki taraflı bir olay ve cok üzücü
kardeşim Emre Belezoğlu E5 te yola atlayan yaya ya vurmuştu baya bi sıkıntı olmuştu hatırlarsan.. yayanın e5 te karşıdan karşıya geçme hakkı yok.. değişiyor.. bizim bi şöförümüzde otobanda çocuğu gördü kırdı arabayı çocuk zihinsel engelliymiş bidaha otobüsün önüne atladı ezildi ve malesef öldü.. gerizekalı adam zihinsel engelli çocukları barındıkları yerden hava almaya çıkarmış otoban kenarında.. şöför 2 hafta nezarette yattı ama sebebi ölen kişi tarafından başına bi terslik gelmemesiydi.. tabi önünüze havadanda düşse malesefki vicdanımız hiç bi zaman rahatlayamaz.. Allah kimsenin başına vermesin inş.
araç sürücüsü şu an emniyette sorgulanıyormuş tüm ailesi dışarıda bekliyormuş. Ölen bayan Lürfi Kırdar Hastanesinde cenaze yakınları hastaneye akın etmiş. Arkadaşlar çok zor bi durum küçücük bi dikkatsizlik birini dünyadan aldı diğerine vicdan azaplı bir dünya bıraktı, 2 aiileyi perişan edip tüm arkadaş ortamı ve tanıyanlarını yasa boğdu. Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin umarız bu son olur (diyeceğim ama hiç zannetmiyorum)
bu arabada bi cenabetlik var alan adam anında satılığa çıkartılıyor en sonundada bu olay olmuş allah rahmet eylesin
Çok aşırı üstlerden bir tanıdık olmadığı sürece ;
Suçlu olsanda ,olmasanda seni içeri alıyolar.. Suçlu olmayıp seni içeri almalarının sebebide çok trajikomik seni korumak amaçlı :) Ölen kişinin yakınları seni bulup zarar vermesin etmesi diye.Ben nerden mi biliyorum yakın çevremde olan bi arkadaşımın başına geldi hakimin kendisine dediği laf buymuş..
Allah Rahmet eylesin çok üzülüyorum ölüm haberlerine hatta elimden geldiğince konulara girmemeye çalışıyorum Allah bilir kimin annesi, kimin canı ciğeriydi :(
Bu acura ataşehirde takılan acura değil miydi arkadaşada geçmiş olsun.Altından kalkmak kolay değil suçlu olsada olmasada..
Maltepe Üniversite'sinde şu ana kadar gördüğüm tek elle tutulur araçtı Acura. İlk gördüğümde Mehmet zannetmiştim ama sonradan sattığını öğrendim.Bugün bu olayı duyunca yıkıldım.İşin içine can karışınca araba ne olursa olsun kimsenin umurunda olmuyor.Başa gelebilecek en kötü şey gelmiş.Hayatını kaybeden bayanın ailesine baş sağlığı ve sabır dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey daha var; her ne kadar bu işle iç içe olsak,hızı sevsek de pist dışında yalnız olmadığımı unutmayalım istiyorum ben.
Arkadaş da Yazılım Mühendisliği 2. sınıfta okuyormuş.
Allah korusun çok zor ötesi bir durum.
Zamanında Tem de köpeğe çarpıp öldürmüştüm bi kaç hafta uyuyamadım hala aklıma gelir üzülürüm..
Bu canlı insan olunca vebali daha da büyük..
Zor çok zor..
Allah rahmet eylesin Kotu bir olay
Geçmiş olsun iki tarafada :(