User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
133 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: acura rsx 1 kişi ölmüş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelıkle merhuma Allah tan rahmet diliyorum..sürücü arkadaşada Allah yardım etsın..inşallah az kayıpla atlatır oda durumu..olan olmuş sonuçta kımse kımseyı bilmeden istemeden bu sekılde hayatına kast edemez..zamanında geri dönüşü yok.psikolojik olarak zor bır durum..

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kimseye yaşatmasın , her iki taraf içinde çok üzücü bir durum..

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin.arkadaşada allah kolaylık versin.
    babam der ki;
    yaya çarpıcağına kamyona çarp daha iyidir.

ORKUN D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizede geçmiş olsun,2 ay içeri alıyorlar demişsiniz yaya ölürse,hiçbir suçu olmayan sürücü sırf koruma amaçlı hırsız,uğursuzla 2 ay mı geçiriyor.
    kazayı yaptığım yere jandarma bakıyordu bana onların söylediği o şekildeydi. daha sonradan araştırmıştım doğru çıkmıştı. muhtemelen katilin hırsızın yanınada koymuyorlardır ama ne olursa olsun suçsuzda olsan hapse giriyorsun. ben o konuda şanslıydım. hatta jandarma bana sen şikayetçi ol demişti. verilmiş sadakamız varmış dedim uğraşmadım. mahkemede ilk durşmada düştü zaten öyle olunca.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sehir icinde 50km hiz sinirina uyuludugunda kolay kolay kimse carpmaz yayaya. "50yle gidilir mi abi yeaaa" dendigi zaman yayayada carpilir, denizede uculur, taklada atilir.

Sehir icinde yayaya carpmanin hakli bir sebebi olmaz, carpmayacaksin, bu kadar uzatmanin anlami yok. Onune atlasa gene carpmayacaksin, durabilecek gibi gideceksin.

Ha uymuyo musun bu kurala, o zaman carpinca hayatim karardi deme luksunde yok, aksine birinin hayatini kararttigini bileceksin.

Sosyal mesaj vermiyorum yayaya carpmisligim var ustelik sehir icinde, bir gunde kalkip demedim "ohoo yayada yola atladi hakliyim ben" filan. Kanun onunde hakliydim ceza meza almadim, ama aslinda haksizdim adamin omzunu ve kalcasini kirdim, benim ne oldu? hepi topu 1 kaput 1 tampon...

O yuzden insan olmak daha muhim kanundan...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizede geçmiş olsun,2 ay içeri alıyorlar demişsiniz yaya ölürse,hiçbir suçu olmayan sürücü sırf koruma amaçlı hırsız,uğursuzla 2 ay mı geçiriyor.
    aynen öyle oluyor. tutulduğunuz yer biraz şansa bağlı.
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sehir icinde 50km hiz sinirina uyuludugunda kolay kolay kimse carpmaz yayaya. "50yle gidilir mi abi yeaaa" dendigi zaman yayayada carpilir, denizede uculur, taklada atilir.

Sehir icinde yayaya carpmanin hakli bir sebebi olmaz, carpmayacaksin, bu kadar uzatmanin anlami yok. Onune atlasa gene carpmayacaksin, durabilecek gibi gideceksin.

Ha uymuyo musun bu kurala, o zaman carpinca hayatim karardi deme luksunde yok, aksine birinin hayatini kararttigini bileceksin.

Sosyal mesaj vermiyorum yayaya carpmisligim var ustelik sehir icinde, bir gunde kalkip demedim "ohoo yayada yola atladi hakliyim ben" filan. Kanun onunde hakliydim ceza meza almadim, ama aslinda haksizdim adamin omzunu ve kalcasini kirdim, benim ne oldu? hepi topu 1 kaput 1 tampon...

O yuzden insan olmak daha muhim kanundan...
    orası öyle tedbirini baştan alıcaksın yoksa sende üzülürsün başkasıda üzülür. benim hayatım boyunca geçirdiğim en kötü günlerden biriydi. dediğim gibi yayanın kesinlikle olmaması gereken bir yer olmasına rağmen ve süratimde limitlerin altında olmasına rağmen sonuçta karşındakide insan evladı onuda Allah yaratmış. ailesi birşey olmaz diye adamı kontrol yaptırmadan çıkartmaya çalıştı hastanaden biz kendimiz engel olduk herşeyini karşıladık. yarın öbürgün adama birşey olsa yine sen kendini suçlu hissedeceksin. allah kimsenin başına vermesin gerçekten her zaman dikkatli olmak lazım bu işler şakaya bir anlık hevese zevke gelmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle oluyor. tutulduğunuz yer biraz şansa bağlı.
    oda ayrı bir mesele tabiki.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesın ve kazayı yapan arkadasa sonsuz sabırlar..

Diesel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle ölen bayana Allah Rahmet Eylesin; yakınlarına sabır versin. Kazayı yapan arkadaş yakından tanıdığımızdır. Zaten aracın tekrar İstanbul'a geldiği haberini Mehmet Süzen arkadaşımıza da ben söylemiştim.

Bende şu anda facebookta resmi görünce hemen aradım.
    Tabiki bitik durumdalar. Hiçbir suçu yokmuş ve arkasından gelen bir aracın şöforü şahitlik etmiş olay anını.

Dün olaydan sonra tabiki karakolda bekletilmiş ve bugün savcılıktaymışlar. Araç otoparka çekilmiş doğal olarak.

Arkadaşımıza Allah sabır versin diyorum. Şu anda evinde bile olsa neler çekebildiğini düşünüyorum. Maltepe Üniversitesinde Bilgisayar Müh. bölümünde okuyor.

Umarım konu için yeterli açıklama olmuştur.

Allah kimsenin başına böyle talihsiz durumlar vermesin.

İyi geceler.
    FordStore Müşteri Temsilcisi
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH sabırlar versin her iki tarafa RABBİM düşmanımızın başına bile vermesin kolay deil olacakla öleceğe çare olmazmış hepimizin başına gelebilir ALLAH KORUSUN hepimizi amin.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araba Bursa'dan Adem abinin sattığı araba değil mi Bursadayken Adem abinindi galiba ?

Ölene Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin. Kaza yapana da Allah sabır versin. Her zaman dikkatli olmak lazım.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Diesel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ölen bayana Allah Rahmet Eylesin; yakınlarına sabır versin. Kazayı yapan arkadaş yakından tanıdığımızdır. Zaten aracın tekrar İstanbul'a geldiği haberini Mehmet Süzen arkadaşımıza da ben söylemiştim.

Bende şu anda facebookta resmi görünce hemen aradım.
    Tabiki bitik durumdalar. Hiçbir suçu yokmuş ve arkasından gelen bir aracın şöforü şahitlik etmiş olay anını.

Dün olaydan sonra tabiki karakolda bekletilmiş ve bugün savcılıktaymışlar. Araç otoparka çekilmiş doğal olarak.

Arkadaşımıza Allah sabır versin diyorum. Şu anda evinde bile olsa neler çekebildiğini düşünüyorum. Maltepe Üniversitesinde Bilgisayar Müh. bölümünde okuyor.

Umarım konu için yeterli açıklama olmuştur.

Allah kimsenin başına böyle talihsiz durumlar vermesin.

İyi geceler.
    Aynen kemalim ilk sen soylemistin verdigin bilgiler icin cok saol Vefaat eden bayana ALLAH rahmet eylesin ALLAH arkadasada yardimci olsur insallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin..

TLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten hayatta en korktuğum şeydir... Allah rahmet eylesin.. araç sahibinede rabiim sabır versin.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Rahmet Eylesin.
    Bir kere motora çarptım (o suçluydu ve karşı şeritteki kamyonun arkasından çıktı durma değil görme şansım yoktu) Döverek öldürecem diye arabadan bi sinir indim, bi baktım yerde yatıyor. Dünyam başıma yıkıldı. Kaldırdık ambulans çağırdık ve yolladık. Hiç bir şeyi yoktu fakat polis aldı götürdü ve 2-3 saat hastaneden haber bekledim. O 2-3 saat hayatımın en ama en kötü ve en ciddi zamanıydı. Bu arad arkadaş tabi muayenesini olmuş gitmiş işe çalışmaya bizde haber yok die 9 doğuruyoruz. Çok ucuz atlattım hayatımız her anlamda pamuk ipliğine bağlı ben tak 1 sanıye içeridinde hapse ve bir ömür boyu vicdan azabına o ise mezara girebilirdi. Sürücü olan arkadaşın halini düşünemiyorum Allah Sabrını versin. Ölen kişiyeise çok üzüldüm Allah tekrar Rahmet eylesin.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin...
    Şoförün de Allah yardımcısı olsun...

Zamanında hızla L şeklindeki bir virajı apexinden alan 16-17 yaşlarındaki bisikletli bana çarpmıştı. Araba çarpmış olsaydı eğer ciddi şekilde yaralanabilirdim.
    Ben çukurlardan 1.vitesle gaza basmadan debriyajla geçiyordum ki bir anda belirdi ben de o anda sağa tarlaya kırdım.
    Bir sinirle indim aşağı baktım suratı yemyeşil. Allah'tan görgü şahitleri vardı...
    50 kere sordum/sorduk hastaneye gidelim diye, istemedi. Akabinde 2-3 gün araba süremedim.
    Psikolojisi de cabası... Allah kimseye yaşatmasın.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin, çarpan kişiye ve ailesine de sabır versin.

Çok şükür daha hayvana bile çarpmadım, hatta çarpmayacağım diye yanımdaki arabanın aynasına dokunmuşluğum var direksiyonu kırınca. Daha yolda gelirken kedi atladı zar zor durdum elim ayağım titredi...
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)