Ben olurum ama acil şimdimi lazım akşam iş çıkışı geçerken bakarım bizim evin 100 metre yukarısı burası
Ben olurum ama acil şimdimi lazım akşam iş çıkışı geçerken bakarım bizim evin 100 metre yukarısı burası
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Benim büyüdüğüm yerler ama taşındım oradan. Yakınında iki tane sağlam mazda ustası var... Eğer gelip bakacaksan oraya yönlendiririm seni..yada birisi onlara götürebilir... bana ulaşabilirsin. cebimi yolluyorum sana...
sağolsun baktı aslan abi ama akşam vakti olduğu için duman atıyor mu vs onları görememiş cuma günü istanbula gelirim o araba olmazsa pazarı gezerim pazar günü
Mps: abi tamam aldım pm sağolasın geldiğim zaman haberleşiriz, benim merak ettiğim istanbulda COMPUTEST yok m bilgisayar testi arabayı alıyor dyno sokuyor frenlere bakıyor motor yüzdesine bakıyor el frenine bakıyor rotlara snra alıp lifte altına vs bakıyor yok mu bu istanbulda 2-3 kişi yok dedi ankarada her yerde var bu
Valla bilemiyorum. Ben aldığım araçları kendi testimden geçiriyorum genellikle![]()
Practicalar o kadar çetrefilli araçlar değil. Bir mazda ustasına baktırırsan yeterli olur. O civarda ramide ve esenlerde iki tane servisten ayrılma usta var. Onlar fazlasıyla işini görür... Aslında bende 98 model 323 1.5 var ilk sahibinden lakin onu bir arkadaşım parselledi, yeni araç alana kadar bende emanet, yoksa hiç arama derdim sana![]()
Tek kapı olsun diye istiyorsan ufak tefek oynamalarla çok tatlı bir araç olur practica... az yakar çok kaçar ideal bir atmosferiktir. Frenlerine çok güvenme, yol tutuşu iyidir, yay falanda takarsan go kart aracı gibi olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)