User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
64 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Domain hakkında yardım

Batu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Lightbulb Domain hakkında yardım

Abilerim merhaba. Çoğu kişinin bildiği üzere MeetingSpot [TR] adlı sayfayı sandel ile birlikte açtık ve yönetiyoruz ve gittikçe büyüyoruz bu yüzden web sitesi açmayı düşündüm. Stancenation.com gibi bir site içeriğine sahip olucak bu tür bir siteyi açmak ne kadara patlar ?

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    La bizim patron gelsinde bir sorayım bakalım ne kadar fiyat çekicek ben sana dönerim.
    Otomobil Fotoğrafcısı

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150 TL gibi bir yıllık giderin olur onun dışında sadece web sitesini yaptırırken para ödersin oda yaptıracağın kişi/firma'ya göre değişir

veya hazır blog veya hazır scriptler kullanabilirsin

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaba gözükmek istemem. Fakat bunun cevabını bilmiyorsanız, bu işe biraz cahil cesaretiyle giriyor olmayacak mısınız?
    K.

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaba gözükmek istemem. Fakat bunun cevabını bilmiyorsanız, bu işe biraz cahil cesaretiyle giriyor olmayacak mısınız?
    Kendisi Web' ci konuya uzak değil ama fiyatsal yönleri bilmiyor sadece Web Tasarım olarak bitirdi okulunu.
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    #2 Tamam kanka söylersin onu bana.

#3 Teşekkür ederim bilgi için kendim yapmayı düşünüyorum takıldığım noktalarda hazır script vs kullanabilirim.

#4 Domain hakkında bir bilgim yok sadece. Web sitesi tasarımı kodlaması hakkında bilgiye sahibim.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #2 Tamam kanka söylersin onu bana.

#3 Teşekkür ederim bilgi için kendim yapmayı düşünüyorum takıldığım noktalarda hazır script vs kullanabilirim.

#4 Domain hakkında bir bilgim yok sadece. Web sitesi tasarımı kodlaması hakkında bilgiye sahibim.
    Domain adı yıllık 15-25 TL arasında değişir.

Web sitenizde yayınlayacağınız içerik türüne göre Web alanı, Bandwitch (trafik), mail, yedekleme, desteklediği servisler önemli buna göre fiyatı değişir. Eğer videoları youtube firestreet gibi video sitelerinde barındırırsan %85 trafigin azalır. fotoğrafları kendi hostun da değilde imageshack.us gibi sitelerde barındırırsan %10 tasarruf edersin.

Başlangıç için BU PAKET yeter gibi geliyor. Almadan önce paket yükseltebilmeyi konuşun faydası olur.

Başlangıç için yıllık 100 TL ye web siteniz olur + web tasarım için ise bir limit yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Domain adı yıllık 15-25 TL arasında değişir.

Web sitenizde yayınlayacağınız içerik türüne göre Web alanı, Bandwitch (trafik), mail, yedekleme, desteklediği servisler önemli buna göre fiyatı değişir. Eğer videoları youtube firestreet gibi video sitelerinde barındırırsan %85 trafigin azalır. fotoğrafları kendi hostun da değilde imageshack.us gibi sitelerde barındırırsan %10 tasarruf edersin.

Başlangıç için BU PAKET yeter gibi geliyor. Almadan önce paket yükseltebilmeyi konuşun faydası olur.

Başlangıç için yıllık 100 TL ye web siteniz olur + web tasarım için ise bir limit yok
    Bilgi için çok teşekkür ediyorum çok yararlı bir bilgi oldu. Dediklerinizi uygulayacağım. Teşekkürler.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalama hosting maliyetin domainle birlikte

başlangıç olarak

yıllık 150-200 tl arası tutar ama trafiğin arttıça maliyetinde doğru orantılı artabilir

ben ihs telekomu kullanıyorum fiyatlarını inceleyebilirsin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Domaini bilinen firmalardan alin isimtescil ihs vs.onun haricinde bw ( trafik ) bence biraz fazla olsun.Bu isleri yapan arkadasin var bilge adam sertifikali kendi ofisi var .( fatura da kesebilir )

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    #9 Tamamdır ben bunu iyice bi araştırayım işimi sağlama alayım. yoksa patlarız falan yalan olmasın bütün işlerim.

#10 abi onu arkadaşınla konuşup bana geri dönebilir misin sağlam bi şekilde alalım yada CooLeqenD bu işin içinde ondan alıcam yoksa. Advanları koy abi bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet doğru, Thracian arkadaşımızın dediği gibi bir site yaparsan, prestijden uzak ve yavan bir web sitesi sahibi olman mümkün.
    K.

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi aynı işlemi JDM Culture için yapıcaz, ilk önce hedefini belirlemen lazım portal mı olacak blog mu resım paylaşımı bunları bana detaylı anlatırsan fiyat belirleyebilirim
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Forum şeklinde olmayacak. Stancenation gibi bir site olucak yani anasayfaya girdiğinizde karşınızda yapılmış olan etkinlikler falan çıkıcak tek resim basınca detaylar oluşacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet doğru, Thracian arkadaşımızın dediği gibi bir site yaparsan, prestijden uzak ve yavan bir web sitesi sahibi olman mümkün.
    Bir bakıma doğru, ama yinede Maliyet/fayda oranı yüksek bir yol. Göze batan, pop-up reklamlar olduktan sonra 10.000 TL de harcasa hitleri düşük olacaktır.

Bence başlık sahibi tam olarak Bütçesini ve istediği şeyleri yazmalı, bu şekilde daha yardımcı olabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forum şeklinde olmayacak. Stancenation gibi bir site olucak yani anasayfaya girdiğinizde karşınızda yapılmış olan etkinlikler falan çıkıcak tek resim basınca detaylar oluşacak.
    Anladım bunun için en mantıklısı Wordpress yazılımı domain yıllık 7 usd vps alacaksın public hostta yapılacak birşey değil eğer biraz geniş bir kitleye hitap edeceksen dedicated alacaksın sanal bir yerden sonra loadı düşüremezsin, sunucu aylık 280 liraya patlar ha public hostta yapamaz mısın? Yaparsın ama hitin yükseldikçe host makinesini şişireceksin ve adamlar sana diyecekki senin yüzünden saldırı alıyoruz Ayrıca ddos gibi saldırılar geldiğinde ssh yetkin olmadığı için müdahale edemeyeceksin. Hacklenme olasılığında diğer sitelerin güvenliğine bakacak o yüzden public host sıkıntılı
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence başlık sahibi tam olarak Bütçesini ve istediği şeyleri yazmalı, bu şekilde daha yardımcı olabilirim.
    Sorun da burada zaten. Fotoğraf çekmek ile bir web yayınına sahip olup, yönetmek oldukça farklı şeylerdir. -Ki emin olun stancenation ayda ne 150 lira ödüyordur, ne 300 lira. : )))
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun da burada zaten. Fotoğraf çekmek ile bir web yayınına sahip olup, yönetmek oldukça farklı şeylerdir. -Ki emin olun stancenation ayda ne 150 lira ödüyordur, ne 300 lira. : )))
    Stance aylık server kirası olarak dreamhosta 249 usd ödüyor.
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim paketin 1 üst özelliklerinde paketle ve wordpress ile çok hoş bir site yapılabilir. ücretli bir temada yaptırabilirsin (100TL civarı) fotoğrafları kendi web sitende barındırabilirsin.

Kısacası elinde özgün içerik, detaylı bilgiler, doğru yönetimler iyi bir siteyi yıllık max 150 TL ye mal edebilirsin.

Ayrıca WP kendi SEO altyapısı olduğu için arama motorlarında ilk sıralara kolay ulaşırsın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)