Kendi sinifinda cok basarili bir yol tutus a sahip fakat yakit tuketimi fazla bir arac..
Unutan iyileşir...
bende ciddi anlamda 1.3 cdti (95 hp) modeline bakıyordum kullanan bir kaç arkadaştan yorum aldıkça ve burada yazan arkadaşlarun yazdıklarını okuyunca vazgeçme aşamasındayım.Kasa gerçekten ağır tamam fiyatına göre oldukça dolu ama çok yakıyor 140 lık da gitmeyecek buna eminim.
What Goes Around,Goes Around
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum yakıt öyle korkulacak kadar değil motorla fazla oynayan yok türkiyede benim bildiğim ufak tefek değişikler haricinde,yakıt olarak da 10 lt leri hiç görmedim 8.5-9 en fazla ki hızım 130-140 dan aşağı pek inmez onun haricinde tork çok düşük gelicektir turbo motordan çok atmosferik gibi gelmesi hatta turbo acaba yok mu diye düşündürebilir benden bu kadar kalite olarak çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
bu astraların 0-100 kaç saniye bilmiyorum ama dün bi astra ile kırmızı ışıkta denedim oda bastı bende kafa kafaya gittik. benim araç 2.0 avensis, 1400 kg + bagaj silme doluydu. bass falan var. ağırlıktan dolayı her türlü geçer diye düşündüm ama benim araç tutundu şaşırdım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)