hobbitin heyecanı üstümddeyken bu fragmanı da izleyince baya bi mutlu oldum umarım beklediğimiz gibi olur![]()
dark knight sevenlere gelsin ozaman
The Dark Knight Rises-Opening Credits Project (from Dogan Can Gundogdu) - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
fragman gerçekten etkileyici olmuş izlemek lazım gelince
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Cok seviyorum bu tarz filmleri ironman, avengers, batman ozellikle serinin son filmi favorimdi
Devami da olacak herhalde robin hikayeye dahil olduguna gore
*Bu arada tayt ustune don guldurdu))
Batman ın bir kurgusu var inandırılabilir bir senaryosu fakat superman için aynı şey geçerli değil istediği kadar güzel düzenlensin. Altyapı boş Bob Kane Batmanı (yazan adam) New Yorkun sokaklarından esinlenmiş sağlam kurgu. Zaten boşlukları hem çizgi romandan hemde iyi yapılmış oyunlarıyla kapatıldı. Superman hala boş bana göre zevkler ve renkler menzusu.
Family Rider
So So Slow rider
Zevkler renkler diyelim. batman ve spiderman daha halk kahramanıdır.
Superman ama bir numaradırSmallville de 10 sezon bekledik üniformayı giysin de klasik müziğini duyalım diye valla gözlerim yaşarmıştı ne yalan söylim ehuehue
umarım filmde de klasik müziğini dinleyebiliriz.
http://www.youtube.com/watch?v=X69if5C3i9o
Failure is not an option.
Batman ve Örümcek Adam'dan önce Süperman vardı benim ilk göz ağrım olması sebebiyle Forza Clarkyani bokda olsa izlerim abi Superman bu borumu
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
John Williams kraldir , ama bence uymaz, fazla "cheesy" retro kalir yeni Superman e tabiki selam cakarlar kesin nostaljik eski filmlere, Ya Smallville in o 10. sezonda tum sezonu gereksiz hikayelerle doldurup sonra tam finale sigdirmaya calismalari ve bunda sicmalari nedir ya... simdide DC comics sezon 11 devam ediyo cizgi roman olarak, Ordan takip ediyorum her hafta yeni bolum cikariyolar kisa biraz ama cok iyi, App store da var iPad icin okuyorum ordan
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)