valla işin ucunda ödül var.. tayin kolaylığı var.. en fazla ceza yazan polise bonuslar var.. bu anlamda tedirginim açıkçası.. Umarım yanılırım.
Sürücüler hızlı gitmesinler diye onların can güvenliğini korumak için değil de, hiç olmayacak bir yere sırf ceza yazmak için radarla pusu kuran bir yapıdan bahsediyorsak benim bu tedirginliğime hak verirsiniz.
Hadi hayırlısı
![]()
Çakar kullananlar için de bir uygulama istiyoruz...
yazımı tam okumadını heralde adam deseki aracımın arıza yaptığını fark ettim tam aracı durdurken fotoğrafımı çekmişler?Sonuçta arabayı durdurmakda bir sürec ceza yazmasınlar diye koşa koşa arabanın arkasına mı gidicez reflektör için?Bu iş fotoğrafla olmaz olursa videoyla olur onunda yapılması çok zor olur.İnşallah sistemi bir şekilde düzgün işletirlerde sokaklar şeritler pislikler temizlenir.
iyi de sen zaten arabada sıkıntı olduğunu anladığın anda emniyet şeridine geçip duracaksıngeçip gazlarsan çekerler fotoğrafını ama tam geçtin durdun... kim ne diyebilirki
çözeler ufak tefek sıkıntıları. ama hasta taşıyan sivil araç muhabbeti nasıl çözülür o asıl sıkıntı... cidden hastası olup yetiştirmeye çalışan işin ceza kısmını düşünmez gerçi ama yine de şeridi amacı için kullananın cezayı yemesi üzücü olur...
Foto çekim tarihi telefonlarımızda otomatik kayıt ediliyormu bilmiyorum ama yani onlara fotoğraf gittiğinde çekim tarihini görüntüleyebiliyorlarsa hastaneye girdiğinizde dair bir belge alırsanız problem olmuyor diye biliyorum.Yeni bir sistem ufak tefek açıkları illaki olucak.Ama çok güzel bir sistem, çözülür inşallah.
Çok iyi olmuş. Bundan sonra denk geleni çeker atarım tivite.
Ben bilmediğim için sordum Ankara'da doğru düzgün emniyet şeridi yok benim bildiğim kadarıyla da İstanbul'da EDS'ler hastası olup geçenlere yazıyor mu veya yazdıklarında itiraz edilebiliyor mu bilmiyorum malesef
Biraz sert bir üslup gibi görünmüş de tamamen bilgi almak amaçlı sormuştum![]()
Çok güzel de hakikatten biri birine ayar olsa evde photoshop ile gayet on numara resimler yapılıp gönderilebilir.. Bunu nasıl ayıklayacaklar acaba..
Fotoğraf göndermeye hevesi olanlar bostancı vatan bilgisayarın orda dursunlar dakikada 10 twit atarlar... Sırf Türkiye'deyken ceza yememek için uğraşırken ne park cezam kaldı, ne ışık ihlalim... Şansıma 2-3 güne şirketten çıkarken birisi şipşak yapar tam olur...
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)