2 tane ispanyol erkek var sende onlarla kalıyorsun. O fotoları gösterdiğin ablalar varken gerek yokmuş boyle hareketlere be Doğuşneyse bol skor bekliyor olacam senden ahahaha
![]()
2 tane ispanyol erkek var sende onlarla kalıyorsun. O fotoları gösterdiğin ablalar varken gerek yokmuş boyle hareketlere be Doğuşneyse bol skor bekliyor olacam senden ahahaha
![]()
Aslında çok da beklentim yok çünkü ben zaten böyle partiden partiye koşan biri olmadığımdan farklı bir yere gideceğim için bana baya farklı gelecek.. Evde yemek yaparım benim için sorun değil de kalacağım çocukla bir konuşmak lazım sonuçta ispanyol bizim yemekleri ne kadar sever bilmiyorum.. Bir de tabi marketler ne kadar pahalı görmek gerek.. Muhtemelen sebze de çok pahalıdır.. Yani alıp yapmaya değer mi onu bilmiyoruz.. Ayrıca pirinç vs. götürmeyi düşünüyorum..
Öncelikli ulaşım okul ev tabi.. Onu ne kadar ucuza getirirsek geriye kalan şeylere harcayabilirim.. Zaten sınırlı miktarda param olacağından, Herşeyden kısıp açıkçası biraz ülke gezmek istiyorum..
Telefon hattı konusunda bilgin var mı abi? Teşekkür ederim cevapların için.
Abi dur yakma bizi durduk yere
Kız arkadaşım bana iç pilav doldurur öyle bir şey yaparsamBir gidelim bakalımm
![]()
Türklerle muhattap olma. Öyle ortama kolay girerim falan adamlar yol gösterir diye düşünme...Bi halt anlamazsın erasmustan. Hollanda biraz pahalı bildiğim kadarıyla, ağustosta ben de o taraflara geçeceğim. Internetin hızlı ve ucuz olacağını düşünüyorum. Ben 100 megabit internete ayda 7€ ödüyorum. Ama torrent işine falan girme başına bela alırsın. Kızlı ortama girince de türküm deme, kıbrıstanım falan de. zaten yunanca bilen adam çıkmıyor![]()
Türk olarak güvendiğim 1 tane sınıftan arkadaşım var zaten.. Gerisi de umurumda değil.. Dediğim gibi kalacağım yere bağlanıyor aylık 10€'ya ama ben onunla uğraşmak da istemiyorum önemli olan telefonda internet olması.. Torrent işi iyi oldu.. Olmadı ben oyunları indireyim öyle gideyim![]()
oglum sen ıngılızce bılmıyorsunkı nasıl olucak hollandaca ogrenırsın daha ıyı olur hatta evlenır kalırsında ordaıstersen eger kuzenımın esı hollandalı detaylı bılgı alırım ondan
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yanıma gel demiştim ama gelmedin güle güle git oranın kıymetini değerini bil herşeyi yaşa
PROJECT 01
Sağol abi teşekkürler
Söyletirim techturkey diye
Sağol dostum
inşallah sağolun iyi dilekleriniz için
Abi gelemedim yahu bavul çok ağır çıktı onları tekrar boşalttım vakumladım falan filan akşam çıkabildim, petrolde de sen yoktun
Sağol abi hayvana iyi bakın![]()
1670 euro yok 1760 euromuydu ne kadar verdik lan biz
kardeşim kendine dikkat et.ilk 1 hafta sıkıntı yaşarsın belki ama gerisi gelir kendiliğinden.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)