Bende E5 ten geçerken gördüm hatta Thollgada söledim neden E5 ten geliyorsun diye azarladı üstüne :D demekki normal bir durum değilmiş.
Printable View
Bende E5 ten geçerken gördüm hatta Thollgada söledim neden E5 ten geliyorsun diye azarladı üstüne :D demekki normal bir durum değilmiş.
1 sene çobançeşme nishten her gün okula altünizadeye gittim geldim genelde arabamla gittim çok trafik oldugu zaman metrobüsü tercih ettim ama yok arkadaş yani körü körüne nasıl inanır insanlar bunun yenilikçi bir çözüm oldugunu sanıyorlar hiç mi araştırıp okunmaz yazık günah o kadar insan metrobüsün önüne atlıyor kaç tonluk vasıtanın önüne atlıyorlar hiç mi acımıyorlar bu güzel insanlarımıza hiç mi değerimiz yok bu ülkede . Allahtan şimdi kampüs çekmeköye geçti de rahatladık anadolu yakası çok daha rahatmış
Otomobile binmeyi luks goren ikiyuzluler ya, Kendileri sallana salanna biner s kasa mercedeslerine, Bize toplu tasima kullanin derler... trafigimizi felc etmek icin toplu tasimaya tecavuz eder gibi muhtac birakmak icin elinden geleni yaparlar, simdide serit vermisler otobuslere taksilere dolmuslara ozel bu maho soforleride (maganda olanlardan bahsediyorum) iyice simarir!!
Şu karsan'da hiç mi ar-ge, plan proje yoktur yahu.. Tezeller mode!
50 kişilik otobuse 200 kişi binerseniz olucağı bu suçlu sizsiniz arkadaşım şikayet etmeyin :D :D :D
O hollandadan gelen tiotobüslerden biri arzalanmıştı insanlar yürüyodu her işimiz yarım yamalak dikkat ediyorumda genelde o hollandadan gelen araçlar bozuluyor hep
Hollanda ovalarında kullanılan aracı 500 kişiyle halıcıoğlu rampasına vurursan bozulmazsa mucize olur..
bende bugün 4 gibi incirliden bindim 1-2 saat daaha geç kalsam anca şimdi eve gelebilcektim. :S
aslında bizim zekiler hollandadan bu arabaları getirirken şoforsuz gidicek diye tonla para verip yatırım yaptılar
tabi bukadar kişinin kullanıcağını hesap etmediler herzamanki gibi fiyasko oldu
en başından yolu yapıp yerli otobus firmalarıyla goruşselerdi şuan metrobus yolunda trafik tersten akmazdı :)
Metrobse karde yol geliyor | GAZETE VATAN
Yorumsuz :D
Şerit asistanı var phileas'lar da evet ama kullanılamayacağı belli gibi bir şeydi.. Aslında çok güzel ve kaliteli otobüsler ama katiyen bizim topoğrafyamıza, insanımıza, sistemimize uygun değiller.. İETT normal şartlarda su dolu bidonlarla tüm test araçlarını denemeye tabi tutuyor uzunca bir süre ama bu phileas'lar da test otobüs boş iken yapıldı.. Sonuç hüsran.. Sistemi ben beğeniyorum ama son derece yetersiz.. Araçların canını alırsanız onlarda sizi yarı yolda bırakır pek tabii.. Çoğu insan metrobüse bir şey olsa da 'sizin yapacağınız iş bu kadar olur' demek için can atsa da günü kurtarmak için harikulade bir sistem.. Adam 2kere bindindim rezalet diyor, ben her gün kullanıyorum beğeniyorum.. Ne tür bir toplu taşıma beklentisi varsa rezil yapılı bir şehirleşme için kısa zamanda mevcut aksta ilerlemenin.. Bu hatta profesyonel şekilde fizıbıl yapılsaydı sorunlar aza indirgenirdi ama iett ve belediyeninde satın alımlarında çok hatası var malesef..
Güzel e-5 i mahfettiler o kadar dediler raylı sistem yapın , bu şekilde olmaz. Ama bizimkiler daha yeni dank ediyor şu açıklamaya bakın ;;
Milliyet - Metrobüs yoğunluğuna 'yan'dan çözüm
ben hep diyorm istanbulda yasamak mucize ve yasayanlar sans eseri yaşıyor + arabasız olmak ölüm bir kere öyle bir hata yaptım bayram üstü cıkarmıyayım arabayı dedim agzıma scıldı resmen ondan in oraya bin binbir türlü işkence ,araba ile gitsen katil olmamak için büyük sabır lazım Allah sizlere sabır ve kolaylıklar versin istanbul zor memleket.
bu metrobüsn o kadar bku çıktıki denizli belediyesi bile körüklü otobüse metrobüs deyip vermiş küsküyü :D
ahhahahaha :D
http://0.gravatar.com/avatar/9f9025f...=identicon&r=G
Enoo o otobüs nolmuş öyle