Aynen budur. Kaybedecek hicbirseyi olmayan cok fazla basibos insan var memlekette, o yuzden ne olursa olsun kimseyle ugrasmamak lazim.
Printable View
Allah rahmet eylesin... söylenecek kelime yok ya ne kadar cahiliz yazık bize 2 dk geç gitsen ne olur sanki
Allah rahmet eylesin, işte bu yüzden trafikte herkese yol vermeye çalışıyorum aynı şeyi eşime de tembihliyorum. gerekirse geri geri 100 metre gidiyorum ama kimseye atar yapmıyorum artık.
Trafikte insanın sabrını deneyen çok ama 5 bıçak darbesi ne göz korkutmalık, ne de kendini savunma. Direk saldırı bu... Karşındaki kaldıramayacağın bir laf ettiyse bileğine güveniyosan in ağzının payını ver de bıçak neden?
Yol vermek en güzeli, anlamsız bir konudan dolayı hepimiz yok yere geriliyoruz trafikte. Sonuçta bizim geçme hakkımızın olduğu gibi diğer insanların da var. Toplumca agresyonumuz yüksek, patlamaya hazır haldeyiz, herkes son damlayı bekler şekilde yaşıyor bardak taşsın diye. Hepimizin sağduyulu olması gerekiyor.
Allah rahmet eylesin. Böyle haberler duymak gerçekten çok üzücü.
Allah rahmet eylesin.
Ön cam dahil film işe yarıyo böyle durumlarda. Göz teması kurulmadığı zaman çok gergin bi durum olsa bile bi taraf sakinleşip yoluna devam ediyor
Sadece direksiyon degil, psikolojik egitimde verilmeli kesinlikle.
Allah rahmet eylesin :(
Bende cam filmini bu durumda yararlı buluyorum,hiç göz temasına girmeden yol veriyorum gidiyor. Bir gün camı açıp düzgünce bir şey söyledim 5 kişi küfür etmiş gibi atar yaptı dedim Allah sizi bildiği gibi yapsın bastım gittim.
Olay çok üzücü ölene Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum.
çok üzücü Allah rahmet eylesin, 20li yaşlar geçeli çok oldu, ben artık ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim arabadan inmem, siz de böyle yapın, orada yapacağınız bir erkeklik sizin gururunuzu arttırmaz ama bu şekilde sonuçlandığında ancak arkanızdan 'yazık oldu' derler...
trafikte en uyuz olduğum durumdur sopa bıcak herhangi bir emanet cekmek madem cok kızdın git dövüş silah cıktı mertlik gitti valla allah rahmet eylesin bu arada yazık olmuş cidden bi şerefsizin yüzünden
allah rahmet eylesin.hayat bu kadar ucuz mu ?
Antep'de Geçenlerde Motordan Yanından Geçerken Ara Gazı Verdi Diye 2 Kardeşin Birisini Öldürüp Diğerini Ağır Yaraladılar Bu Olaydan Beri Elimden Geldiği Kadar Trafikte Yol Vermeye Hoşgörülü Olmaya Çalışıyorum Özellikle Ramazanda Otobüsle Gidip Geliyorum , Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ..
Yok yere
Allah rahmet eylesin.
Yazık bir yol vermek ugruna can vermek de nedemek
nereye gidiyoruz böyle:(
bu tip insan müsvetteleri ile hiç muhatap olmuyorum.
Allah rahmet eylesin, Trafikte artik hangi kari kilikli incegi belli olmuyo arabadan, Karsinizdaki sizin kadar delikanli olmaya bilir fakat ben acikca yaziorum alinmasin kimse..:
Kavga icin arabadan tek kisiye 3-4 kisi cogul dalanda serefsizdir (anca cok olunca dayilanan magandalar, tekken sut dokmus kedi kari kiliklidir), Silahsiz adama silah ceken de korkak serefsizdir annesi karakoyde kidemli emekcilerindendir.., bi serefi onurundami yok it oglu it.., Bide delikanliyim diye gezer 5 kisi tek kisiyi dovup bu annesi kaldirim cicegi yezidler,
Aynen öyle. Benzer olay başıma geldi, biz araçta iki kişiydik diğer araçta 2 erkek 3 kadın vardı bağırıp çağırdılar, camı kapadım hepsi birden inip arabayı yumruklamaya başladılar. Polisi aradım peşime takıldılar mahalleye getirdim evdekileri arayıp, mahalledeki polisin yanına gelince hepsi mum kesildi ne hikmetse. Erkeklik nereye kadar?
Kesinlikle böyle olaylarda zorunlu psikolog seansı alma cezası olmalı. Hem de parasıyla.