ulan bi yol verme yüzünden ikiside hayatından oldu biri hapiste diğeri allah rahmet eylesin mezarda böyle atarlanan çok trafikte en iyisi kimseye karışmıycan
Printable View
ulan bi yol verme yüzünden ikiside hayatından oldu biri hapiste diğeri allah rahmet eylesin mezarda böyle atarlanan çok trafikte en iyisi kimseye karışmıycan
Geç arkadaş de gitsin bitsin.. Bu 20 li yaşlar çok müsait malesef insan yapısı gereği.. Ne biz bu haberi okurduk ne bunları yazardık.. Allah rahmet etsin..
benim de öyle abi direkt aklıma o geliyor hala da o olayı hatırlar kimseye atarlanmam , bu devirde kimin ne çıkaracağı belli olmuyor, sırf korkutmak için kuru sıkı çıkaran , karşı tarafın gerçek silahının altında kalıyor en iyisi hiç bulaşmamak , pisi pisine gitmek çok üzücü :(
bu devirde en büyük kabadayı ekmeğini eline alıp sabah çıktığı gibi sağ salim evine ulaşabilen insandır.
bir anlık hata herşeyi yaptırıyor işte allah rahmet eğlesin genç yaşta hayatını hiç uğruna kaybetmiş
cok uzuldum ölen arkadasa :( allah rahmet eylesin ya. insanların gözü dönmüş resmen.
Ölen arkadaşın yakınlarına Allah sabır versin.Cahillik başa bela bu ülkede diyecek söz bulamıyorum.
Doğukan da Semih de arkadaşımdı haberi burdan öğrendim elim ayağım titriyor şuan bir insanın canına kıymak bukadar kolay olmamalı .ALLAH rahmet eylesin huzur içinde yat kardeşim DODO.
Allah rahmet eylesin. Hayatta inmem arabadan buı kaç oldu artık. El elden üstündür arkadaş yok öyle kabadayılık. Hadi bıçağa da göğüs gerebilecek kadar yiğtsin alt edrsin. Ya silah çıkarsa nerden bileceksin ki tek kurşun, olmayan şeyler değil.
Allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin.
ama her yerde geri zekalı dolmuş. sağ şeritteyim. orta şerit boş. sinyal verdim ve orta şeride geçtim. sol şeritteki adam sinyal vermeden orta şeride geçmeye kalktı. birde korna yapıyor dangalak. hayır sinyal versede yol vermesem eyvallah dicemde adamın sinyal kolu biyerine kaçmış kullanmıyor. birde kendini haklı sanıyor. ne adamlar var yollarda. hep alttan almak lazım. sinirlensemde ses etmedim. nasılsa zaten gaza geldi makas ata ata gitti.
alıcam bir araç kamerası. hergün yaşananları akşam youtube a atıp linkite ilgili mercilere atıcam usanmadan.
edit: bu arada farkındaysanız zanlı askermiş. bu yüzden diyorum hep alttan almak lazım. adam askerdir psikolojisi bozulmuştur bunalmıştır. askerde komutanlarından tonla dayak yer gelir izinde sana patlar.
tekrar allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır nasip eylesin.
Bileğinin gücüne güvenmeyen bi şerefsiz yüzünden hayatını kaybetmiş..
Allah ailesine sabır versin
Ya yazık,günah değil mi?Gencecik bir insan,anası,babası,sevenleri,ya bu kadar mı ucuz?
Ulan karaktersiz it,rahata erdin mi?Nasıl yaşayacaksın bunun vicdanıyla???
Ben anlayamıyorum,aklım,mantığım almıyor,almıyor,almıyor!!!
piskolojik eğitimle alakası yok bunun , ben çok öğretmen tanıyorum eğitimci tanıyorum xanaxtan cipramdan dahada ağır ilaçlardan kafasını kaldıramıyo , eğitimlede alakası yok kaç kere kafa göz şişmiş vaziyette ögrencilerinin karsısına geçen hoca gördük.böyle durumlarda emniyet şeridi cezası gibi keşke en tavan ceza verilse müebbetmi müebbet 100 senemi 100 sene idamda idam , artık bu öküzoğlu öküzlere bi çare bulunmalı
Böyle kansızlar var maalesef trafikte ben her ihtimale karsı kendimi koruma amacıyla Arabamda Kelebek bıçağı, beyzbol sopası ve biber gazı taşırım. kuru sıkı silahta tasımayı düsündüm bi ara cunku cok maganda var ama lakin cıkartır gercek silahı b.k yoluna gideriz diye vazgeçtim ondan.