Gün içinde telefonlaşalım Özgür abi.
Printable View
Hiç zannetmiyorum ama sigorta poliçeleri varsa, valeler mekanda sigortalı olarak görünüyorsa, poliçelerinin 3.şahıs sorumluluğu teminatı varsa (amma çok varsa varsa:) ) bu kapsamda hasarınız değerlendirilebilir. Biraz çetrefilli bi durum
benımde sureklı gıttıgım bı yerdır lokma SUBARUYLA gıttıgım yer neresı olursa olsun zaten valeye vermemde. gunluk bındıgım aracımı verıyorum hemen duvarın kenarına cekıyorlardı 4 5 km yol yapmak nedır arkadas ya :)
ceco valla yapıyolar böyle şeyler. ama bundan sonra valeye araba yok.
ha adamı tanırım bilirim nasıl kullanacağımdan eminimdir. o ayrı.
Emre müsait olduğunda çaldır bakalım beni. arım seni
umarım akşama biter araç akşam dediğin yere uğruyalım emre
ataköy marinada bende valelik yaptım her türlü lüks araç geliyordu fakat gazlama lüksümüz yoktu malesef :) o eksoz sesi yanlısıkla cok cıksın yada yanlıslıkla patinaj çek gitti 2 günlük yövmiye :) birazda vale firması veya mekanla alakalı böle durumlar geçmiş olsun istediğiniz gibide şikayetçi olun keşke sıcagı sıcagıne deseydiniz kim kullandı falan cagrın müdürü gerekeni yaparlardı hemen zaten
Hafta sonu gidiyorsun lokmaya adam diyorki aracı yarım saat önce isteyin. Ulan istiyosun bi de kapıda bekliyosun zaten ayarım oranın valelerine. Ben çıkarıp cebimden bahşiş vericem daha cüzdana elime atmadan bahşiş alabilirmiyim dedi. Vale hizmeti tam bir rezalet.Bi gün bitanesini fena fırçaladım bu yüzden.
Benim bugüne kadar karşılaştığım en kötü valeler sahildeki Kolcuoğlu'ndadır. Gözüme kestirmişim boş bir alanı, oraya park edeceğim kafam rahat olacak derken, öndeki jipteki çok affedersiniz barzo indi, gram birşey söylemeden her zaman kilitli tuttuğum kapıyı açmaya zorladı. Baktım eleman dertli, açtım camı, ne oldu dedim, eleman gayet asarım keserim modu ile ben park edecem dedi, bende yok kusura bakma ben anahtar vermem, sen bana yeri göster ben park ederim dedim; eleman yok, burada böyle ben park edecem diye inat kesildi, baktı bende inatçıyım vermiyorum anahtarı en son rezervasyonunuz var mı diye sordu, bende yok rezervasyonumuz dediğimde, iyi zaten yerde yok dedi. Bende taktım geri vitese çıktım gittim oradan. Bir daha da gitmedim, kapısından bile geçmedim. Yemişim Kolcuoğlunu'da valesinide... tövbeler tövbesi ya.
Boynunda yaka kartı, kimliği...vs yok, barzonun biri kapıya yapışıyor ben park edecem diyor. Oldu paşam, sende ver nüfus cüzdanını, ikametgah kopyasını, sabıkası yoktur kaydını, ehliyet fotokopisini bende kanaat getireyim belki anahtarı veririm.
Benim bir tarafımdan terler damlamış, alın terimle otomobil almışım, konuşma, üslup ...vs bilmeyen kıllı biri utanmasa çekiştirip araçtan indirecek, ne o aracı park edecekmiş, oldu başka derdi varsa onu da yapayım.
Bende kural edindim kendime, gidilecek yerde vale mi var, park yeri mi yok, park yeri var ama kapastesi mi yetersiz, o zaman aracımı güvenilir bir yere park ediyorum oradan yakınsa yürüyorum değilse taksiye biniyorum.
Misal, Palladium karşısında kebapçı var, kapısında da valeler var, bende oraya gideceksem vakitli gidip AVM'nin içine tek araçlık yere park ediyorum oh mis, kafam rahat. Yoksa ver anahtarı valeye, o da götürsün çingene mahallesi içine park etsin gelsin.
İspark'a söyleniyoruz saçma sapan uygulamalarından ama bu tür durumlarda çevrede varsa çok işe yarıyor.
Elin kekosuna para kazandıracağıma otopark hizmeti verene kazandırırım.
Yanlız ispark'ta çoğu yerde geçirgen bir fiyat politikası benimsemiş. Kanlıca'da farklı, Nişantaşı'nda farklı, sokağa araç bırakıyosun saati neredeyse iki hanelilere denk geliyor.
Sırf şu park derdinden çoğu zaman bir yere gidesim gelmiyor, misal Bağdat caddesi'ne artık otomobilimle gitmiyorum.
Aynen semte göre fiyat politikası var ispark'ın, yapacak birşey yok malesef İstanbul'da yaşıyorsak katlanıcaz.
Benimde en nefret ettiğim harcama kalemi otopark.
yapı kredi plazada çalışıyorum .
plazanın caddeye bakan kısmına park edersem günlük 10 tl. yan cephesine bakan yere park edersem 15 tl veriyorum.
gayet komik değil mi
ahahah şaka gibi ya
Cok sasirdim mekan olarak en anlayisli valeler orda aslinda kendi arabamla nezaman gitsem hep kapi onunde. Cok gecmis olsun