Bende şu saate kadar ne bir valeye, ne de bir yıkamacıya vermedim aracımı.
Hatta bilenler bilir, Kocaeli'de Grand Yükseliş vardır (Şimdi Emex oldu), oraya Toros'umla gitmiştim bir düğüne ve Vale hemen geldi, yok kardeşim dedim teşekkürlerÇizilmesi bir yana, arabanın değeri ne ki Vale'ye vereyim.
Ama herşey bir yana güvenmediğim adama arabamı teslim etmem. İster Şahin-Doğan, ister Porsche olsun.
New Toy! - 41 AJV 325
Bebekteki valeleri aracınız yanına yaklaştırmayın.Arabaların çoğunu etilere kadar canını alarak çıkartırlar,dönüşte de soğuk motorla dip gaz bunun aynısını yaparlar.Range ve muadilllerini sığdıramadıkları yerlere öndeki veya arkasındaki aracı itmeye çalışarak park etmeye çalıştıklarına kaç kere şahit oldum.spor araçlarla gazlayarak çukur dinlemeden acımasızca geçenleri ve bu araçları zorluyarak kaldırımlara park edenleri.Bir tanede 740 li'nın altını bir yere oturtmuşlardı ve diğer valelerin desteğiyle el yordamıyla uzun uğraşlar sonucu çıkartmışlardı onun fotosunu bulamadım trafik kitlenmişti bunlar yüzünden..En temizi otopark'a bırakmak veya yakınlarda ara sokaklarda şansı denemek..
Düşmez kalkmaz bir Allah şükür şimdiye kadar valelik yapmak gerekmedi ama birgün gelse de vale olsam bırakın spor otomobillerle gazlamayı onlara binmek bile istemem biri gelir sürter vs diye , bunlar nasıl insanlar ya.
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
valla bende bugüne kadar hiçbir arabamı 1-2 sefer istisna hariç bırakmadım... artık hele hiç bırakmıyorum... çoğu zaman klasik olarak , herifin vericeği 2 kuruş , onuda vermemek için kendi parketmek istiyor diye düşünüyorlar , bide klasik şey var abi biz burda ferrari kullanıyoruz bmw bu nolcak ... benim de o cümleden anladığım biz ferrarilerin bile ecdanını seviyoruz bmw e ne yaparız hayal edemezsin oluyor![]()
anahtarı vermek istemediğini belirttiğindeki tripleride , çocuğunu öldürmüşsün gibi heran sana dalıcakmış gibi oluyor ...
bide m3le mevzular daha da komikleşti , sürücü koltuğum tam bedenime göre aldım özellikle bucket seçtim ... 70 kg'im 5-10 kilo üstü zor sığar ama geliyor 150 kg vale amca ... abi sığmazsın diyorum direkt.. trip atıyor .. kendini 40-50 kg sanıyor sanırım ...
kim ne derse desin düşünceleri zaten hiç umrumda olmaz. trip yapsa abi kıskanma çek kredini seninde olsun derim hıyarağaları ya en uyuz olduğum şeydir sanki kolay kazanılıyo o araçların paraları araç sahibi kullanmaya kıyamıyo o artist 1 km yolda araca yapmadığını bırakmıyo.
Allahtan gaziantepde öyle bir dert yok valeli mekan pek fazla değilBende yıkamada turbo 106 varken istediler ben çekicem kurulamaya dedim resmen arabayı pis verdiler geri
çok zorlarına gitti sanırım arkadaşların mantık aynı buraya ne arabalar geliyor bu 106 nolcak
1 kez vermiştim bronz debriyajı fark edemeyip arabayı kaldırırken kütür kütür ettirdiler birdaha tövbe dedim....
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Lokmanın valesi gözümün önünde ön ve arkadaki aracın tamponuna ite ite aracı çıkarmıştı rumelihisarının önündeki alanda.bu durum lokmaya özgü değil tüm valeler böyle sahildeki.
İnsan bazen sahilde bir mekana arabaya yanaşınca vale geldiğinde hafif bir boşluğa ve gösterişe kapılıp sanki ünlü futbolcu edalarında aracı teslim edip o havayla araçtan indiğinde beyin araca olacak potansiyelleri maalesef düşünemiyor.
emre dün akşam o olayın üstüne maçı bile adam gibi izlemedim.Sanada demek aklıma gelmedi.
kafam dolu. Ali Ustaya bıraktım aracı bakalım ne çıkıcak bugün.
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
Gideceğim yerde otopark imkanı yoksa arabayla gitmiyorum en sağlam çözüm buben arabamı babama vermiyorum valeye nassı veriyim
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bi de arabayı valeye vermeyince, bozulup:
"Biz mesuliyet kabul etmeyiz o zaman!!" diyenlere ne demeli?
Sanki onlara teslim edince mesuliyeti kabul ediyorlar!![]()
abı önce gecmıs olsun. lokmaya bende cok sık gıderım ve valelerı harbıden buyuk serefsız adamlar gecen gun gözumun onunde futbolcu sercan yıldırım 30 lıra verdı dıye ana avrat sövdu arkadan. bızım duydugumuzu oda farkettı ama umrunda bıle olmadı. hepsınde bı havalar bı pozlar acaıp tav oluyorum lokmanın valelerıne
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
işten erken çıktığımda eşimi almak için iş yerinin önünde bekliyorum. nispetiye caddesinde nekadar mekan varsa park problemi yüzünden bebek rampasındaki açık otoparka bırakıyor müşteri araçlarını. kullandıkları araçları ve şekilleri görseniz oto sanayilerindeki çıraklardan beter durumdalar. at arabası olsa yine vermem bunlar gibi insanlara.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)