User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
180 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Rumeli Hisarı Lokma Cafe - Vale Sıkıntısı

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mekan sahipleri adam olsa o valeler de adam olur...
    Şikayetlerinizi bir şekilde mekan sahiplerine iletin, valeyle muhattap olarak çözüm bulmak zor...
    nasıl laf o ya?

Valeler genel olarak heryerde sıkıntılı , eğer ki bir firma ile çalışılıyorsa özellikle..
    Nusrette aynı kırıntı da aynı midpoint de.
    Ancak bazı yerler çalışan olarak vale alıyorlar buralarda iş değişik.
    Mesela ben daha Dürümcü Babanın valeleri gibi vale görmedim

Bu arada konu sahibi için söylüyorum mutlaka lokma ile konuşup zararınızın faturasını gönderin , kesinlikle ilgileniceklerdir.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İspark'a söyleniyoruz saçma sapan uygulamalarından ama bu tür durumlarda çevrede varsa çok işe yarıyor.

Elin kekosuna para kazandıracağıma otopark hizmeti verene kazandırırım.
    nar cafe tarafındaki isparktan o kadar memnunum ki , 15 lira alıyolar ama direk muamele bu araba düşük sakın bunu çıkarmayın üstte kalsın diyolar hastayım onlara
    Livestrong

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla çok geçmiş olsun. en güzeli faturayı mekan sahibine gösterip ilgi göremeyince o mekanı yakmak da tabi içimizden gelip de yapamadığımız durum bu o yüzden anahtar isteyen otoparka bir kere girdim, tam iniyorum arabadan valelerin kullanısı gördüm her aracı patiyle tam gaz kaldırmalar vs. dedim bunlar mı park edecekler ? yolun ortasına bırakalım daha iyi diye aynı sekilde patiyle ben çıktım otoparktan hadi araba benim ben yapıyorum da benim arabamla kime neyin artistliği bu yaptıkları.. oto yıkamaya bile 10 yıldır aynı yere gideriz ailece. çizik vs varsa ben görmeden yapabildiklerini yaparlar saolsunlar Bahçelievler oto yıkama izmirlilere öneririm

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir-Sb3R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl laf o ya?

Valeler genel olarak heryerde sıkıntılı , eğer ki bir firma ile çalışılıyorsa özellikle..

Bu arada konu sahibi için söylüyorum mutlaka lokma ile konuşup zararınızın faturasını gönderin , kesinlikle ilgileniceklerdir.
    gayet güzel bir laf. ne var ki? insanlar o mekana valesi için gitmiyor. muhattap alınacak kişi vale değil mekan sahipleri veya işletmeciler olmalı.

sen üretim yapan bir tesisin sahibi olsan, senden mal almaya gelen adamın aracı otoparkta parçalansa " beni ilgilendirmez, oraya koymasaydın " diyebilir misin? ya da o adam senden mal alır mı bir daha?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gayet güzel bir laf. ne var ki? insanlar o mekana valesi için gitmiyor. muhattap alınacak kişi vale değil mekan sahipleri veya işletmeciler olmalı.

sen üretim yapan bir tesisin sahibi olsan, senden mal almaya gelen adamın aracı otoparkta parçalansa " beni ilgilendirmez, oraya koymasaydın " diyebilir misin? ya da o adam senden mal alır mı bir daha?
    anlayamadım o şekilde bir geri dönüş mü aldınız? Evet müessese bu konuda kusurlu ancak şikayet edilen her aracın zararı karşılandı?

gayet güzel bir lafmış.... neyse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Evrenoz´isimli üyeden Alıntı
    Şikayetlerinizi bir şekilde mekan sahiplerine iletin, valeyle muhattap olarak çözüm bulmak zor... "

ben bu yazıya, yazdığın " nasıl laf o ya? " istinaden yazdım. geri dönüş alma vs. yaşayan ben olmadığım için bilmiyorum. ama aynı şey başıma gelse valeler böyle diyip oturmak yerine mekan sahibi veya işletmecisiyle iletişime girerim

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valeye asla araba vermem. Valeye vermemekten mekana girmekten vazgectigimi bile bilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Evrenoz´isimli üyeden Alıntı
    Şikayetlerinizi bir şekilde mekan sahiplerine iletin, valeyle muhattap olarak çözüm bulmak zor... "

ben bu yazıya, yazdığın " nasıl laf o ya? " istinaden yazdım. geri dönüş alma vs. yaşayan ben olmadığım için bilmiyorum. ama aynı şey başıma gelse valeler böyle diyip oturmak yerine mekan sahibi veya işletmecisiyle iletişime girerim
    Sıkıntı nedir o zaman?

"sen üretim yapan bir tesisin sahibi olsan, senden mal almaya gelen adamın aracı otoparkta parçalansa " beni ilgilendirmez, oraya koymasaydın " diyebilir misin? ya da o adam senden mal alır mı bir daha?"

Sen böyle yazınca o tarz bir cevap almışsın gibi anlaşılıyor da.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nasıl laf o ya?

Basbaya laf..

Mekanım varsa, vale şirketinin valesi müşterimin yani ekmeğimi veren kişinin arabasını hayvan gibi kullanıyorsa ve bende adam'sam o vale firmasının ağzına sıçarım.. Neticede vale firmasının da ekmeğini veren benim.. Eh vale firmasının ağzına sıçılırsa o hayvan gibi araba kullanan valenin de ağzına sıçılır..

Herşey balığın başıyla alakalı.. Başındaki adam, kendisine ekmek yedirene saygı duyacak kadar adamsa, vale de adam olur. Sana lafın neresi dokundu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basbaya laf..

Mekanım varsa, vale şirketinin valesi müşterimin yani ekmeğimi veren kişinin arabasını hayvan gibi kullanıyorsa ve bende adam'sam o vale firmasının ağzına sıçarım.. Neticede vale firmasının da ekmeğini veren benim.. Eh vale firmasının ağzına sıçılırsa o hayvan gibi araba kullanan valenin de ağzına sıçılır..

Herşey balığın başıyla alakalı.. Başındaki adam, kendisine ekmek yedirene saygı duyacak kadar adamsa, vale de adam olur.
    O zaman 10 cafe/rest.tan 8'ini işleten adam değil ? Yıkamacıların yarısını işletenler adam değil ? Servislerin neredeyse tamamının sahipleri adam değil ? Öyle mi ?
    Köşe yazısı yazmıyorsunuz burda , biraz mantıklı yazın lütfen

Ortada yanlış var evet , kesinlikle bende şikayetçiyim. Ama adam değil diyerek sağa sola sallamak da hiç doğru değil.

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oba'ya girmediğimizi biliyorum bende yani ne var ki arkalara ceksek anahtar bende kalsa ?
    Ondan sonraki haftalarda yardımcı oldular sağolsunlar ama
    Hiçbir zaman vermedim, vermeyi düşünmüyorumda babamdanda boyle gördüm Birtek yıkamacılarda..
    Gerci hem valesiz hem otoparklı mekan cok nerdeyse hiç yok veya az sanırım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    doğru olanıda o zaten ama sıkıntı şuki ordaki mekanlarda mekan sahibi pek yok yani buranın sahibi benim tapusu bana ait diyicek tek şahıs yok.. çok karmaşık ilişkiler ortaklıklar şirketler var genelde işletmeciler var onlarda daha iyi bir para veren olursa oraya transfer oluyorlar o yüzden pek mekanı sahiplenme diye bir mevzu yok.. sadece belli bir düzey ve kalitede işleri götürüyorlar o kadar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O zaman 10 cafe/rest.tan 8'ini işleten adam değil ? Yıkamacıların yarısını işletenler adam değil ? Servislerin neredeyse tamamının sahipleri adam değil ? Öyle mi ?
    Köşe yazısı yazmıyorsunuz burda , biraz mantıklı yazın lütfen

Ortada yanlış var evet , kesinlikle bende şikayetçiyim. Ama adam değil diyerek sağa sola sallamak da hiç doğru değil.
    1.'si köşem ya da yazım seni zerre ilgilendirmez. Haddin değil o konu hakkında yorum yapmak, haddini aşma. Nerede ne yapacağımı da sana sormadığım için fikir verme.

Evet 10 cafeden 8'i eğer müşterisinin arabasının hayvan gibi kullanılmasına göz yumuyorsa, kendisine ekmek veren müşteriye doğru davranılmamasına göz yumuyorsa adam değil.Yıkamacı da, sanayici de, servis de müşterisinin arabasının hayvan gibi kullanılmasına göz yumuyorsa o da adam değil.

Mantığım da gayet yerinde...

Sen, sana ekmek verenin malının hayvan gibi kullanılmasına göz yummayı "adamlık" olarak değerlendiriyorsan git kendi mantığını sorgula..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı nedir o zaman?

"sen üretim yapan bir tesisin sahibi olsan, senden mal almaya gelen adamın aracı otoparkta parçalansa " beni ilgilendirmez, oraya koymasaydın " diyebilir misin? ya da o adam senden mal alır mı bir daha?"

Sen böyle yazınca o tarz bir cevap almışsın gibi anlaşılıyor da.
    yanlış anladın. üstte tekrar cevap verilmiş zaten.. işveren sensen, mesuliyet kabul etmem diyemezsin. çalışanın itlik yapıyorsa sen de göz yumuyorsan bir tarafından çıkar acısı. o yüzden çalışanı adam etmek işverenin elinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.'si köşem ya da yazım seni zerre ilgilendirmez. Haddin değil o konu hakkında yorum yapmak, haddini aşma. Nerede ne yapacağımı da sana sormadığım için fikir verme.

Evet 10 cafeden 8'i eğer müşterisinin arabasının hayvan gibi kullanılmasına göz yumuyorsa, kendisine ekmek veren müşteriye doğru davranılmamasına göz yumuyorsa adam değil.Yıkamacı da, sanayici de, servis de müşterisinin arabasının hayvan gibi kullanılmasına göz yumuyorsa o da adam değil.

Mantığım da gayet yerinde...

Sen, sana ekmek verenin malının hayvan gibi kullanılmasına göz yummayı "adamlık" olarak değerlendiriyorsan git kendi mantığını sorgula..
    Öyle olsun evet anlıyorum sizi , derdinizi.. iyi akşamlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öyle olsun evet anlıyorum sizi , derdinizi.. iyi akşamlar.
    Anlat anladığını da hep beraber anlayalım.. Derdimi de söyle bilelim neymiş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bebek Lucca'nın valesine yaklaşık 2sene önce kredi verirken aylık kazancının 6-8.500 tl arası olduğunu duyduğumdan beri Vale bey olarak adlandırır kıçı kırık araçlarımıza binmeleri gibi aşağılamada bulunmam.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bebek Lucca'nın valesine yaklaşık 2sene önce kredi verirken aylık kazancının 6-8.500 tl arası olduğunu duyduğumdan beri Vale bey olarak adlandırır kıçı kırık araçlarımıza binmeleri gibi aşağılamada bulunmam.
    Neeey o nasıl bir maaşdır be, zannedersin adam genel cerrah, yok artık...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neeey o nasıl bir maaşdır be, zannedersin adam genel cerrah, yok artık...
    Ne maaş'ı yahu sende,maaş + bahşiş diyelimLucca'da normaldir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)