User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
212 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Köprü ve Otoyolların Sahibi Belli Oldu

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar illaki koç holding 25 yılının sonunda bir kar yapıcak.hanginiz zaralı bir işe girmeye çalışırdınız.koç amme hizmeti yapacak develete para verecek ve bedava olucak.

Öle istedikleri gibi istekleri paralara ücretleri arttıramazlar.Devlet öle bir şartname hazırlamıştırki koç istediği gibi haraket edemez.

Türk telekomdan örnek vereyim sene 90lar avrupa 5-10 mbit internettle gezerken biz kablo net 128 kbit bu zamanın parası 250 tl aylık para veriyorduk.türk telekom özel olmasaydı daha biz bu hızları rüyamızda görürdük.özeleşti rekabet arttı adamlar fiyatları düşürdü internet hızları arttı.
    hocam teknoloji böyle bir şeydir yeni geldiği piyasa da pahalıdır zamanla geliştikçe fiyatı ucuzlar. senin ucuz ve hızlı dediğin yine dünyanın gelişmiş ülkelerinden yavaş yine o ülkelerden pahalı.. heleki milli geliri işin içine katarsan bizdeki internet süper lüks kategorisinde kalıyor onlarınkinin yanında..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akarags1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günümüzde devletle EN AZ %100 KARLA ihale işi yapmak mümkün hale gelmiş, aman ne güzel değil mi!

Ki konsorsiyumun bu bedeli ne şekilde ödeyeceğine dair ben birşey okumadım, belki de güzel bir taksitlendirme sistemiyle kazandıkça ödeyecekler bilen yok.

Günden güne 'iyiye gidiyoruz' diyenlere inat, gerçekleri görmeyen gözlerine inat 'günden güne kötüye gidiyoruz' diyorum ve birgün bunların sağa sola kaçıştıkları zaman geldiğinde arkasındaki badem bıyıklı destekçilerin ne hallere düşeceğini izlemek inanılmaz zevkli olucak.
    Devlete iş yapan yakın olmasamda tanıdığım insanlar var ve aynen neler dönüyor biliyorum. Keza medikal sektöründeyim ve İhalelerde nasıl kazıklar yenildiğini gördüm.
    Ama işte zevkle izleyemeyeceğizki yine üzülerek yıkılarak izleyeceğiz. Olan yine bize olacak ve asıl bunlar gittiğinde krizin ağ babası gelecek.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl ödeyeceklerini söyleyim. %30 peşinat vericekler. 4 yıl vade yapıcaklar. her yıl sonunda 1 taksit. toplam 4 taksit ödeyecekler. yani paradan para kazanıcaklar

işte bunu haber yaparken söylemiyorlar. ama bi kaç sallama firmanın yaptığı aslında çok kâr etmiyorlar asparagası haber yapılıyor.

nakit bağlanan para sadece kazanılan ihale bedelinin %30u. hayır onuda 2 yılda zaten kazanırdı devlet kiralamasada.

ondan sonra acilen seçim öncesi nerden ne koparırsak kârdır ihalesi dediğimde kızarlar birde.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

tunA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda VATAN mizida satarlar bunlar hiç supem yok.zaten bole seyleri kafya taka taka kafayi yicez..
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hamdolsun ... biz zaten bu ihaleden aldığımız parayı borç olarak veririz be heheheyytt nedir ki ...

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlete iş yapan yakın olmasamda tanıdığım insanlar var ve aynen neler dönüyor biliyorum. Keza medikal sektöründeyim ve İhalelerde nasıl kazıklar yenildiğini gördüm.
    Ama işte zevkle izleyemeyeceğizki yine üzülerek yıkılarak izleyeceğiz. Olan yine bize olacak ve asıl bunlar gittiğinde krizin ağ babası gelecek.
    Abi, şu andan daha fazla üzülmeyiz. 22 yaşındayım ama bu tarz konularda kendi çapımızda yıllardır üzülerek ağız patlattık, o an ki üzüntü de yıkıntı da şu anki yapılanlar kadar koymaz adama.

Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl ödeyeceklerini söyleyim. %30 peşinat vericekler. 4 yıl vade yapıcaklar. her yıl sonunda 1 taksit. toplam 4 taksit ödeyecekler. yani paradan para kazanıcaklar

işte bunu haber yaparken söylemiyorlar. ama bi kaç sallama firmanın yaptığı aslında çok kâr etmiyorlar asparagası haber yapılıyor.

nakit bağlanan para sadece kazanılan ihale bedelinin %30u. hayır onuda 2 yılda zaten kazanırdı devlet kiralamasada.

ondan sonra acilen seçim öncesi nerden ne koparırsak kârdır ihalesi dediğimde kızarlar birde.
    Yani yaklaşık 1.7 milyar dolara kapatılmış demektir abi. Ödenecek taksitleri ben 4 yılda, yıllık olarak çıkaracaklarını düşünüyorum.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 milyar 720 milyon dolar x 1,7xx = 10.xx milyar %18 KDV = 1.8 milyar "12" milyar "bazı" bakım masrafları hede hödö 3 milyar desek.(boğaziçi köprüsünün bakımı geldi ihalecilere kitlediler.) "15" milyar.

725 x 25 = 18 milyar Aradaki fark 3 milyar, benim hesaplamada bir yanlışlık yok ise gayet makul bir ihale olmuş.

özet: 40 yapar
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyi gectimde parayla ozguven sahibi olan bu yeni nesil insani cildirtir Yani ne buyuge saygi var nede uslupda ozen ya bizi cok yanlis yetistirmis anne babalarimiz yada bu yeni nesil de bir bozukluk var.
    20 yasindaki cocuk 35 yasindaki adamla lise arkadasi gibi konusuyor kendince ayar verip azarliyor laf sokuyor gider yapiyor.
    20 yasindaki cocuk gezdigi turistik gezdigi ulkelerde vizyonunun ufkunu sonsuzluga vardigini dusunup herseyin en iyisini biz biliriz parada bizde var bosuna gelmedi bu paralar modunda dolasip ona buna gider yapabiliyor.
    Herseyi gectim de biraz saygi daha dunyada gormediginiz cok sey var hayat sadece baktiginiz pencereden gozukmuyor biraz catiyada cikip birde ordan bakmayi deneyin.

Ozellestirme ile ilgilide ben ozellestirmeye karsi degilim eger usulune uygun yaptilarsa dogru bir karar olmus Devlet ticari isletme degildir otoyolda dahil devletin stratejik olmayan tum kurumlari ozellestirilmelidir.
    R

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kanka bana şu ampulerin sevilecek bir tane doğru düzgün yerini söylesene yaw kafası çalışan adamsın . Müslümanlar diye mi din elden gidiyor diye mi oy veriyorsun. Bunlardan öncekiler 5 vakit namazı yasak mı ettiler. Müslüman değiller miydi? Bunlar müslümansa sen nesin ben bilmiyorum. Kul hakkı yiyen adama müslüman adam diye oy veriosunuz. Kul hakkı yiyen adam müslüman olabilir mi yaw? Bunlar 1 kişinin değil ülkeninkini yiyorlar.
    Siz Turkiyenin nerden nereye geldigini goremicek kadar fanatik oldugunuz icin ne konussam bos

Sirf namaz kildi diye brne oy verilmez

Ama sizler sirf guzl iftira atiyor diye gundiye oy vsriyosunz

En sonki ejayi scuklari kampanyasini duymusundur insallah

Simdide dersinki yargida ellerinde

O yuzden tertismanin luzumu yok

Sizler syaset adami tabirinin ne oldugunu hayat sartlarina gore bir siyasetcinin nasil davranmasi gerektigini bilmiyorsunuz

Hala daha Ataturk olcakti aaaaah o olsayd dyorsunuz

1920 lerle 2010 lu yillarin sartlarini ayni saniyorsunuz

Ataturk yasasaydi ne olurdu soyliyim RTE yi destekler sizlerinde suratina tukururdu

Simdi benide bu yazdiklarimdan banlanlar siyaset yapiyorum diye cunku bu frumda AKP ye ve yabdasina ana avrat soversin hic birsey olmaz ama AKP li cikar savunur Banlanir

Konu ne ozellestirme yok efendim satilkismis bikere dogru bilmwk lazim

Isletmesi satildi kacak gscince devlet tahsil edeneyince iyi sen daha devlete odemiyorsun ozellestirince kicini yirtiosun satildi diye ayiptir

Bugun hukunet karsiti mehmet ali birand dahi destek verdi twbrik etti ama sizler at gozlugu ile hukumet karsiti oldugunuz icin sirf muhalefet oldugunuz icin iyi ve dogru yapilmis birseyi bile desteklemezsiniz

Sizle neyi tartisayim kardesim

Niye destekliyorumu yazsam bir suru sey yazicaksiniz niye muhatap olayim

Demokrasi var diyorsunuz ama AKP secilince iste yuzde 50 fakir yobaz topluluk diyorsunuz yok sinif farki var diyorsunuz saygi duymuyorsunuz o yuzde 50 ye

Niye tartisayimki saygisiz insanlarla ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 Aralık 1997 tarihinde Siirt'te düzenlenen bir mitingde yaptığı konuşma nedeniyle Diyarbakır DGM Savcılığının "halkı sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" gerekçesiyle açtığı davada Türk Ceza Kanununun 312. maddesinin 2. fıkrası uyarınca 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ATATÜRK'ün böyle birini destekleyip , benim suratıma tüküreceğini hiç sanmıyorum.

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuş oto bu ihaleyede girmiş. adamlar artık her sektöre yayıldı ya.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye olduğunu biliyormusun ?

Şiir okudu diye

Nerde düşünce özgürlüğü ?

İşte sizlerle bu yüzden tartışılmaz çünkü muhalefet bile olurken googledan oluyorsunuz

Birdahaki seçimlerde sizin tabiriniz ile fakir yobaz halk yine seçicek Akpartiyi bakarsınız izmir bile olmuş Akpartili

İnsanlar salak değil kimse bir kömüre oy vermez rahat olun herkes gözünü açtı Türkiye nerelerden nerelere geldi genel bakış yapın ufak şeylere takılmayın yok çift seritmiş yok otoyol benzinmiş

Sizden bizden alınan ötv ler tüketim vergileri sayesinde dış borcumuz azalıyor imf kendi açıklama yaptı yunanistan battığında Türkiye bizden borç almayarak en doğru kararı vermiştir diye

Siz hala daha imf ye borcunu ödücek ya otoyolları sattı diyırsunuz bu memleketin tek derdi imf değil

Özelleştirilen herşeyin kalitesi artar dünyada bile çoğu gelişmiş ülkelere baktığınızda toplu taşıma vs vs özelleştirilmiş olduğunu görürsünüz

Adam özelleştirdiğinde o yolların bakım masrafından kurtuluyor siz sadece kazancına takılıyorsunuz ya götürdükleri devletten bu yolların hiçmi şerit çizgi lamba asfalt giderleri yok siz sanıyorsunuzki hepsi cukka cebe yok şukadar kar yok bukadar para onu hesaplıyorsunuz

Önce mantıklı muhalefet olucaksınki kaale alınasın

CHP li MHP li adamlar bile kendi partileri için napıcaksın diyor sen bana RTE nin karşısına daha iyi bir siyasetçi çıkartırsan ben de sana oy veriririm babamın oğlumu adam çıkarımda yok bana parada kazandırmıyor

Ama yokki hani nerde dedikoducu iftiracı kemalemi vercem matematik hesabı yapamayan konuşmasını bile bilmeyen güyya profesör ama hep saçmalayan bahçeliyemi ?

Benim gözümde burda siyaset konuşanların çoğu facebookta ayrıldığı sevgilisine Hz.Mevlananın sözleriyle gönderme yapanlarla eşdeğer.

Birde yazınca kötü olmak var Akpartiliyiz diye ne anamız ne bacımız kalıyor veriyorsunuz çoşkuyu Maşallah

Biz bişiler karaladıkmı siyaset yapıyo oluyoruz banlanıyoruz

Bide güyya bu sitede siyasetin S si bile yasak ama her konu bir şekilde siyasete geliyor sonra bakıyorum gene akpartiye ve partililere kaymışsınız vermişssiniz coşkuyu sizin siyaset anlayışınız sayıp sövmek
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul'u özelleştirsinler fakirler giremesin

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    36 yaşında dünya yüzü görmüş insan olarak sana söylüyorum. Dünya gözüyle senden fazla ülke görmüşümdür, senden fazla dil bilirim , senden daha da eğitimliyimdir. "ULAN" ne sen beni tanıyorsun nede ben seni tanıyorum, sahibi olduğum arabaların , malın babamın veya ailemin sayesinde edindiğime dahil bir bilgin mi var? Yoksa bunu nasıl ortaya atabiliyorsun? Benim kanıtlamak gibi bir derdim de yok ama sen kendinden bukadar emin konusuyorsan buyur kanıtlayabilirsin ki bu senin haddin ve ilgilendiren bir mevzu değildir. Bisiklet olayına gelirsek düşmez kalkmaz bir tek allah o durumda olursam gocunmam yürürüm bile. Bu dediklerimi de saygısızlık olarak algılamayın "sizin" üslubunuza örnek tanımadığınız birisiyle nasıl konuşmanız gerektiği hakkında tavsiyedir diyelim. İyi akşamlar diliyorum..
    Keşke o kadar ülke görüp dil gezeceğine azıcık evinde otursaydın da edep, adap, terbiye öğrenseydin..

Adamı zıvanadan çıkaracaksınız ya.. Sen ne biliyorsun kelalperin kaç ülke gezdiğini, pasaportunu mu inceledin? Şu kendini dünyayı çözmüş zanneden çoluk çocuk takımına cidden bi çözüm bulunmalı burada artık. Yettiniz artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ulan sabah sabah ne güldüm..

Düşünce özgürlüğünü kullanıp "yuh" diyenleri destekleyenlere küfürü bas facebooktan, sonra düşünce özgürlüğü mavalları.. Yüze küfredilemediğinde arkadan, farklı mecralardan küfretmek "erkeklik, kalıbının adamlığı, delikanlılık"

Ha bir de küfretmek var tabi.. Caizdir elbette o da işe geldiğinde..

Genelleme yapılmış, ben de yapayım.. Bunların alayı böyle.. İşlerine geldiği zaman, işlerine geldiği gibi

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sürü şey yazacaktım ama malesef ben bir iki tane ülke gezebilmiş,hic bir pasaport cüzdanını bitirememiş,7-8 yaşlarından beri çalışan biriyim. O yüzden sözü Christiano Ronaldoya bırakıyorum.

Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    akparti öncesi ve akparti sonrası karakter değişimlerini,hayat tarzlarının değişimlerini tahlil etmek lazım aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akparti öncesi ve akparti sonrası karakter değişimlerini,hayat tarzlarının değişimlerini tahlil etmek lazım aslında
    Ağır olur, kalın olur, sert olur

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna bir tesekkur butonu lazimdi. Cok iyi oldu cokta guzel oldu cok az bir fark kalmisti oda ortadan kalkti.
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)