Bi xenon dijital klima yağmur ve far sensoru cruise control var bahsettiğim araçta bu ekxtralarla 52 k küsür dedi sıfırı için.
Printable View
valla oturdum bidaha yaptım, bu sefer yol bilgisayarı , park sensörü,sunroff , bixenon,hatta karartılmış ayna, cruise kontrol , yağmur sensörü koydum
tek koymadığım teyp dışarda yarı fiyatından bile ucuza alabilirsiniz diye.
fiyat net : 52,660 bunun oraya gittiğinde pazarlığıda var az çok ellerinde varsa 2. el saçma bu fiyatlarda
Tüm dsg'lerde geçerli değil. Çünkü 6 ileri eski tip dsg'ler hemen 2. vitese çekmiyordu. Yeni Dsg'lerde kavrama sıkıntısı yok ama polo gti,ibiza cupra-bocanegra ve fabia vrs'de kuru tip dsg şanzuman olduğu için ve diğer araçlara göre güç yüksek olduğu için kavramayı zamanla sıyırma şansı var. Bu dediğim ömrünü korur. Çünkü rampa yukarı hemen 2. vitese çekince araba zaten aptallaşıyor. Ve birde üstüne dip gaz yaparsanız kavrama kaçırmaya başlıyor zamanla. :)
Fiyatı nerden hangi siteden hesapladınız ? Net bedelden yani vergiler hariç hesaplamış olma ihtimaliniz var. :) Şu an benim aracım en dolusu ve metalik renk. Sadece Karartılmış cam ve rns310 teyb yok. Benim aracım 57.826,52 TL'ye geliyor. 2. eldeki fiyatlarda donanımlar değerlendirilerek kıyaslanmalı bence. :icon_tup:
sıfır cam tavan vs tek kapı 53, 4 kapı cam tavan vs 54 son gelen 5-6 tanenin fiyatlar bu civardaydı geçen ay çankaya dan aldığım fiyatlar. güzel araba manuelde olsa keşke.
ben ona bişey diyemem sadece bu donanımda sıfır fiyatı budur diyorum değerlendirin diye sölüyorum yoksa siz bilirsiniz
VW Türkiye - Polo, Golf, Scirocco, Jetta, Passat, Tiguan
10 gün sonra dediğiniz fiyatlara gelecektir ama şuan senenin son kampanyaları var , opel bana bugün 8 bin lira indirim yaptı mesela :)
geçici bi durum olduğu için belki faydalanmak isteyen olur diye yırtıyorum bi yerlerimi başka bir amaç yok :D
edit: dediğiniz gibi olsa vergiler 52 neti olsa yani vergi ile beraber 80 falan çıkması lazım zaten, yani fiyatlara vergi dahil
Fiyatlarda 1.5 senedir en ufak değişiklik olmadı polo gti'da sadece sene sonu ekstra %2-3 destek ve sadece polo gti ve CC'de dönemsel olarak sunulan %3 özel destek indirimi uygulanabilir liste üzerinden. Aracın fiyatı sadece donanıma bağlı olarak değişebilir. Örnek olarak aşağıda kırmızı opak renk ekstralarını görebileceğin bir aracın resmini koyuyorum. :) Satış danışmanıyım..
Not= Bayii kar marjı %3'tür.
http://c1212.hizliresim.com/14/l/h0qzj.jpg
Daha bu araçta perde hava yastığı yok,yağmur sensörü ve kararan ayna,metalik renk yok yani.
Mesela bu aşağıdaki resimdeki araçta perde hava yastığı ve metalik renk eklenmiş hali. Bide Yağmur sensörü ve kararan ayna paketi eklendiğinde 57.800 küsür fiyat çıkıyor. + daha deri koltuk ve rns310 teyb ekleniyor. Yani gti'da 62.000 tl'li fiyatlara ulaşmak mümkün. :)
http://c1212.hizliresim.com/14/l/h0r9w.jpg
İnatlaşmak istemiyorum ama yapcak bişey yok :D
4 kapı farkı isteyene :670 tl
bi xenon , cam tavan, yağmur sensörü, kararan dikiz ayna, park sensörü ,yol bilgisayarı hız sabitleyici faln filan vs. (olmayan teyp oda dışarda 500 lira diye eklemedim isteyen fiyata +1500 yapabilir)
isterseniz siteden girip aynısını koyup fiyata bakın yani :)
http://img812.imageshack.us/img812/9484/vwww.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Orda yazan eksesuar fiyatları vergiler hariç rakamlar dostum. 4 kapı fiyat farkı 670 tl x 1.40 x1.18 dediğin zaman = 1.106 TL :) Daha bir çok şey ekleyebilirsin o araca. O sitedeki listede eksikler var mesela perde hava yastığını göstermiyor ama 1250 tl civarı ekstrası var..
Vergiler hariç derken ? Anahtar teslim fiyatı diyor ? Benim bildiğim de oradaki fiyata vergilerin dahil olduğu yönünde.
koyduğunuz fotodakilerde vergi dahil değil o halde ? çünkü bütün aksesuarların fiyatları aynı ? ben zaten perde koymadım yukardada koyduklarım yazıyor.(960 tl )
aynen öyle :) ben bu aracı full+ full ne var yoksa gırtlak bile doldursam 60 a çıkmaz imkanı yok 56 57 maximum (yıl başından sonraki fiyatları bilemem)
Altında zaten aksesuarlı net bedelleri yazıyor araçların dostum sonrada vergilerle çarpılıyor ve anahtar teslim fiyat çıkıyor. Mesela panoramik cam tavan 1319 tl yazıyor. O anahtar teslime 2.178 tl olarak yansıyor. :)
Bence sen bir vw bayiisine gidip satış danışmanıyla beraber komple tüm aksesuarları seçerek bir araç doldurmayı dene. (karartılmış cam,navigasyonlu rns 310 teyb ve deri koltuk dahil) :) 62.000 tl fiyat alacaksın. Ve indirimli bile bu aracın fiyatı 59750-60.000 tl'nin altına düşmeyecek.
Bi sıkıntı var, o şekilde olsa VW sitesinde vergiler hariç derdi fiyata. Anahtar teslim fiyat diyor sitede. Ya site güncellenmemiş ya da senin verdiğin fiyatlarda bi sıkıntı var.
Cam tavan bence diğer opsiyonlardan daha ağır basıyor :D