User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Polo gti hakkında

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben gerekenleri koydum bi xenon , sunroff ,digital klima , yağmur sensörü ve cruise kontrol.. teyp koymadım dışarda aynı teybi 500 liraya satıyolarken 2 bin lira vermek mantıklı değil diye 51 lira çıktı sene sonu indirimli fiyatmı bilmem ama olsada, olmasada 2. el fiyatlarına bakınca çok mantıklı
    Bi xenon dijital klima yağmur ve far sensoru cruise control var bahsettiğim araçta bu ekxtralarla 52 k küsür dedi sıfırı için.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bir sıkıntı kalmadı kafanız rahat kullanıp gazlayabilirsiniz. Sadece rampa yukarı kalkışlarda D konumu yerine tiptronik veya S modunda ilk hareketi yaparsanız daha iyi olur kavramanın ömrünü korumuş olursunuz.
    Bunun ne gibi bir avantajı var acaba ? Tüm DSG lerde geçerli mi bu ? Ne gibi bir avantaj sağlıyor.
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi xenon dijital klima yağmur ve far sensoru cruise control var bahsettiğim araçta bu ekxtralarla 52 k küsür dedi sıfırı için.
    valla oturdum bidaha yaptım, bu sefer yol bilgisayarı , park sensörü,sunroff , bixenon,hatta karartılmış ayna, cruise kontrol , yağmur sensörü koydum

tek koymadığım teyp dışarda yarı fiyatından bile ucuza alabilirsiniz diye.

fiyat net : 52,660 bunun oraya gittiğinde pazarlığıda var az çok ellerinde varsa 2. el saçma bu fiyatlarda
    Livestrong

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla oturdum bidaha yaptım, bu sefer yol bilgisayarı , park sensörü,sunroff , bixenon,hatta karartılmış ayna, cruise kontrol , yağmur sensörü koydum

fiyat net : 52,660 bunun oraya gittiğinde pazarlığıda var az çok ellerinde varsa 2. el saçma bu fiyatlarda
    İkinci el 11 bn de 45 k tl cokmu ?

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun ne gibi bir avantajı var acaba ? Tüm DSG lerde geçerli mi bu ? Ne gibi bir avantaj sağlıyor.
    Tüm dsg'lerde geçerli değil. Çünkü 6 ileri eski tip dsg'ler hemen 2. vitese çekmiyordu. Yeni Dsg'lerde kavrama sıkıntısı yok ama polo gti,ibiza cupra-bocanegra ve fabia vrs'de kuru tip dsg şanzuman olduğu için ve diğer araçlara göre güç yüksek olduğu için kavramayı zamanla sıyırma şansı var. Bu dediğim ömrünü korur. Çünkü rampa yukarı hemen 2. vitese çekince araba zaten aptallaşıyor. Ve birde üstüne dip gaz yaparsanız kavrama kaçırmaya başlıyor zamanla.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fiyatı nerden hangi siteden hesapladınız ? Net bedelden yani vergiler hariç hesaplamış olma ihtimaliniz var. Şu an benim aracım en dolusu ve metalik renk. Sadece Karartılmış cam ve rns310 teyb yok. Benim aracım 57.826,52 TL'ye geliyor. 2. eldeki fiyatlarda donanımlar değerlendirilerek kıyaslanmalı bence.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır cam tavan vs tek kapı 53, 4 kapı cam tavan vs 54 son gelen 5-6 tanenin fiyatlar bu civardaydı geçen ay çankaya dan aldığım fiyatlar. güzel araba manuelde olsa keşke.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkinci el 11 bn de 45 k tl cokmu ?
    ben ona bişey diyemem sadece bu donanımda sıfır fiyatı budur diyorum değerlendirin diye sölüyorum yoksa siz bilirsiniz

Fiyatı nerden hangi siteden hesapladınız ? Net bedelden yani vergiler hariç hesaplamış olma ihtimaliniz var. Şu an benim aracım en dolusu ve metalik renk. Sadece Karartılmış cam ve rns310 teyb yok. Benim aracım 57.826,52 TL'ye geliyor. 2. eldeki fiyatlarda donanımlar değerlendirilerek kıyaslanmalı bence.
    VW Türkiye - Polo, Golf, Scirocco, Jetta, Passat, Tiguan

10 gün sonra dediğiniz fiyatlara gelecektir ama şuan senenin son kampanyaları var , opel bana bugün 8 bin lira indirim yaptı mesela

geçici bi durum olduğu için belki faydalanmak isteyen olur diye yırtıyorum bi yerlerimi başka bir amaç yok

edit: dediğiniz gibi olsa vergiler 52 neti olsa yani vergi ile beraber 80 falan çıkması lazım zaten, yani fiyatlara vergi dahil
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır cam tavan vs tek kapı 53, 4 kapı cam tavan vs 54 son gelen 5-6 tanenin fiyatlar bu civardaydı geçen ay çankaya dan aldığım fiyatlar. güzel araba manuelde olsa keşke.
    Fiyatlarda 1.5 senedir en ufak değişiklik olmadı polo gti'da sadece sene sonu ekstra %2-3 destek ve sadece polo gti ve CC'de dönemsel olarak sunulan %3 özel destek indirimi uygulanabilir liste üzerinden. Aracın fiyatı sadece donanıma bağlı olarak değişebilir. Örnek olarak aşağıda kırmızı opak renk ekstralarını görebileceğin bir aracın resmini koyuyorum. Satış danışmanıyım..

Not= Bayii kar marjı %3'tür.

Daha bu araçta perde hava yastığı yok,yağmur sensörü ve kararan ayna,metalik renk yok yani.

Mesela bu aşağıdaki resimdeki araçta perde hava yastığı ve metalik renk eklenmiş hali. Bide Yağmur sensörü ve kararan ayna paketi eklendiğinde 57.800 küsür fiyat çıkıyor. + daha deri koltuk ve rns310 teyb ekleniyor. Yani gti'da 62.000 tl'li fiyatlara ulaşmak mümkün.

Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnatlaşmak istemiyorum ama yapcak bişey yok
    4 kapı farkı isteyene :670 tl

bi xenon , cam tavan, yağmur sensörü, kararan dikiz ayna, park sensörü ,yol bilgisayarı hız sabitleyici faln filan vs. (olmayan teyp oda dışarda 500 lira diye eklemedim isteyen fiyata +1500 yapabilir)

isterseniz siteden girip aynısını koyup fiyata bakın yani

Uploaded with ImageShack.us
    Livestrong

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem şu fuardaki wrc poloyu ne yaptılar oğrenebilirmiyz acaba geri gondermemişlerdir herhalde
    araç 1.4 tsi gti dan R a çevirme göstermelik R
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnatlaşmak istemiyorum ama yapcak bişey yok
    4 kapı farkı isteyene :670 tl

bi xenon , cam tavan, yağmur sensörü, kararan dikiz ayna, park sensörü ,yol bilgisayarı hız sabitleyici faln filan vs. (olmayan teyp oda dışarda 500 lira diye eklemedim isteyen fiyata +1500 yapabilir)

isterseniz siteden girip aynısını koyup fiyata bakın yani

Uploaded with ImageShack.us
    Orda yazan eksesuar fiyatları vergiler hariç rakamlar dostum. 4 kapı fiyat farkı 670 tl x 1.40 x1.18 dediğin zaman = 1.106 TL Daha bir çok şey ekleyebilirsin o araca. O sitedeki listede eksikler var mesela perde hava yastığını göstermiyor ama 1250 tl civarı ekstrası var..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vergiler hariç derken ? Anahtar teslim fiyatı diyor ? Benim bildiğim de oradaki fiyata vergilerin dahil olduğu yönünde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda yazan eksesuar fiyatları vergiler hariç rakamlar dostum. 4 kapı fiyat farkı 670 tl x 1.40 x1.18 dediğin zaman = 1.106 TL Daha bir çok şey ekleyebilirsin o araca. O sitedeki listede eksikler var mesela perde hava yastığını göstermiyor ama 1250 tl civarı ekstrası var..
    koyduğunuz fotodakilerde vergi dahil değil o halde ? çünkü bütün aksesuarların fiyatları aynı ? ben zaten perde koymadım yukardada koyduklarım yazıyor.(960 tl )

Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vergiler hariç derken ? Anahtar teslim fiyatı diyor ? Benim bildiğim de oradaki fiyata vergilerin dahil olduğu yönünde.

aynen öyle ben bu aracı full+ full ne var yoksa gırtlak bile doldursam 60 a çıkmaz imkanı yok 56 57 maximum (yıl başından sonraki fiyatları bilemem)
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın net bedeli atıyorum 29.000 tl diyelim + 670 tl bir aksesuar var diyelim mesela. 29.670 x 1.40 x1.18 diye gidiyorsun. Yani aksesuar net bedeli 670 liste fiyatına vergilerle yansıyor.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koyduğunuz fotodakilerde vergi dahil değil o halde ? çünkü bütün aksesuarların fiyatları aynı ?
    Altında zaten aksesuarlı net bedelleri yazıyor araçların dostum sonrada vergilerle çarpılıyor ve anahtar teslim fiyat çıkıyor. Mesela panoramik cam tavan 1319 tl yazıyor. O anahtar teslime 2.178 tl olarak yansıyor.

aynen öyle ben bu aracı full+ full ne var yoksa gırtlak bile doldursam 60 a çıkmaz imkanı yok 56 57 maximum (yıl başından sonraki fiyatları bilemem)
    Bence sen bir vw bayiisine gidip satış danışmanıyla beraber komple tüm aksesuarları seçerek bir araç doldurmayı dene. (karartılmış cam,navigasyonlu rns 310 teyb ve deri koltuk dahil) 62.000 tl fiyat alacaksın. Ve indirimli bile bu aracın fiyatı 59750-60.000 tl'nin altına düşmeyecek.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi sıkıntı var, o şekilde olsa VW sitesinde vergiler hariç derdi fiyata. Anahtar teslim fiyat diyor sitede. Ya site güncellenmemiş ya da senin verdiğin fiyatlarda bi sıkıntı var.

nicksar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam tavan bence diğer opsiyonlardan daha ağır basıyor
    Artist ne arar la bazarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altında zaten aksesuarlı net bedelleri yazıyor araçların dostum sonrada vergilerle çarpılıyor ve anahtar teslim fiyat çıkıyor. Mesela panoramik cam tavan 1319 tl yazıyor. O anahtar teslime 2.178 tl olarak yansıyor.
    yarın sizin için doğuşa gidicem ben kalıbımı basarım fiyatı bu yani
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)