Boşuna VW bayisi olmak falan değil konu. Sitede anahtar teslim diyorsa vergiler dahildir o fiyata. Vergi hariç yazar yoksa ya da + KDV vs yazar. Sitede fiyat neyse o fiyat sondur, daha üzerine vergi binmez.
Bu şekilde savunmaya geçmen doğru değil. Site güncel değil, bayi sistemleri güncellendi dersin o zaman tamam. Yoksa bi yerde bi sıkıntı olduğu açık.
Evet sitede aylardır böyle bir sorun var. Aksesuarların net bedelleri yazıyor internet sitesinde.Ben bile kazıklandığımı düşünmüştüm bir ara. Ama anahtar teslim çıkan rakam doğru... Sadece net bedelden siz gidin üzerine ekstraları tam seçin ama. Aksesuarları gözden kaçırmayın... Full bir polo gti'da sıkı durun 14-14.500 tl'lik ekstra donanım alabilmeniz mümkün.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Site düzenlenmiş, ya da araba yaratanlar bir detayı atlamış, aksesuarların net fiyatı x tl dir yazıyo, hemen altında da aynı yazı tipi ve boyutuyla kdv ve ötv hariç bedeldir yazıyo, sıkıntı yok.
öyle işte.
ben şimdi doğuş 'u aradım mesai saatleri bitmiş ve direk tamaş'ı aradım adam bana öyle saçmalık mı olur diye saydırdı
orda yazan rakam ötv, kdv aksesuarlara herşey dahildir dedi doğuş bunu düşünmicek bi firmamı dediyarın arayın ben ekliyim yine aynı rakam çıkacaktır dedi
buyrun tamaş'ın numarası : 0212 414 00 00
Livestrong
hepsini seçip onay verince ötv , kdv ekliyor olmasın ? neyse yarın ben arıycam tamaşı ekleticem hepsini bakalım ne olcak
edit: şimdi denedim hesap makinası ile aynı dediğim gibi yapıyor hesaplayıp yansıtıyoristerseniz deneyin
bu arada S.T'de bana aynısını dedi , doğuş öyle bişey yapsa bu insanları kandırma yanlış yönlendirme olur dedi.
Livestrong
şimdi hesap makinanı al eline , o rakamı aracın netine ekle kenarda tut , sonra sunroff'a tıkla sağdaki çıkan rakam hesaplanıp yazılmış olcak oraya
edit: anlatabiliyormuyum ?
Uploaded with ImageShack.us
Livestrong
yahu neyin nerede çıktığı beni ilgilendirmiyo, eminim en son aşamada o donanıma sahip arabayı almak için ne kadar ödeyeceğimi gösteriyordur, benim derdim bu değil. İnatla "sitede her şey dahil fiyat yazıyo ama bayideki fiyatlar daha yüksek" diyenlere, sitede verilen fiyatlara vergilerin dahil edilmediğini ve bunun bilgilendirmesinin yapıldığını göstermek istedim hepsi bu. Bilmem anlatabildim mi ""
öyle işte.
bende diyorumki onlara gerek yok zaten sistem kendi ötv,kdv i aksesuarda zaten hesaplıyor ve fiyata ekliyor yukardada fotoğrafını koydum bunlar yılbaşından önceki fiyatlar ve yüksek ihtimalle ellerine olmıcak olan donanımlar belki gti bile yoktur
ama sitede bi yanlışlık yok ötv ve kdvi her dalda hesaplıyor ve fiyata ekliyor
Livestrong
Beni o satış danışmanının ekmegiyle oynattirma artistlik yapmasın söyle. Bişey derse Özsa kayseri İsmail Cem Özer telefon bekliyor senden dersin. dediğim hersey doğru ama sitede yeni düzenleme yapılmış. ÖTV KDV hariç olduğu da orda yazıyormuş Deniz'in dediğine gore. Sen eksik görmüşsün o zaman. Ben açıp da bakmadım sitenin yeni halini zaten hayatım uyandığımdan yatana kadar volkswagen ile geçtiği için. Ama sitede önceden bu sıkıntı vardı. Neyse hayırlı akşamlar dostum
Vw Cc & Mk 5 Gti
Tek korkum yakıt zatenbir an önce kavuşsaydım ben de
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)