User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Nasıl bilirsiniz ?- Esenyurt- Makrom İnşaat Evleri

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün amcama saldırmışlar bizim meganın arka kapısına tekme atmışlar. böyle durumlarda var tabiki siz düzgün gitsenizde esenyurt sakat yer çok dikkat etmek lazım. illegal çok şey döndüğü için çocuk falan olsa durulmaz yani kısaca
    özellikle hapçısı otçusu çok olması ve bu haltı satanların kim olduklarını adları gibi bilmelerine rağmen polisin uğraşmaması yada uğraşamaması benimde esenyurtun sinir olduğum yönleri.

ama gelişmeyse çok gelişti dahada gelişicek. ondan sonra adam ederler belki.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün amcama saldırmışlar bizim meganın arka kapısına tekme atmışlar. böyle durumlarda var tabiki siz düzgün gitsenizde esenyurt sakat yer çok dikkat etmek lazım. illegal çok şey döndüğü için çocuk falan olsa durulmaz yani kısaca
    ben zaten senin ne demek istediğini çok iyi anladım dikkat edersen yazımda Kapalı garajı üstünü basarak vurguladım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana kalırsa Bahçeşehir tarafında ki projelere bir göz gezdirin.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahçeşehrinde esenyurttan pekbir farkı kalmadı bahçeşehirde eski bahçeşehir değil.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esenyurtta 250.000 TL değerindeki bir projenın bahcesehıre uyarlanması demek aynı ayar ewin en aşağı 400.000 TL olması demek

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahçeşehrinde esenyurttan pekbir farkı kalmadı bahçeşehirde eski bahçeşehir değil.
    15 senedir bahçeşehir'de oturuyorum hiçte öyle birşey yok şuan da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 senedir bahçeşehir'de oturuyorum hiçte öyle birşey yok şuan da
    esenkentide bahçeşehirden saymışlardır belki yoksa bahçeşehirin merkezi çok güzel.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esenkentide bahçeşehirden saymışlardır belki yoksa bahçeşehirin merkezi çok güzel.
    sımdı cıkar bırı orda oturan bısı der slıym ben yorumu gerek yok polemıge

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    emlak bankasının yapdığı bahçeşehirden bahsetmiyorum. orası bir siteydi zaten semtin adını aldı..

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle her yoruma saygı duyarak bir şeyler yazayım zemin yer yer iyi yer yer kötü vadi şeklinde alanlar var ve buna göre kazık çalışmaları yapılıyor 12m den 38 metreye kadar eğer kayıp gidiyor olsaydı milyonları oraya harcamazdık ki zaten deprem bölgesi olan ülkelerde yaşayan insanlar da bu mantıkla orada yaşayamazlardı ve o tonlarca bloklarda orada duramazdı zaten şimdiye kadar kayardı esenyurta gelince ben 2006 da başladım inşaat yapmaya o zamana kadar esenyurt bir çöplüktü innovia ile beraber esenyurt hayat buldu ve diğer projeler yapılmaya başladı ve değer kazandı ara sokakları hala daha çöplük ve her gün yenilenmeye devam ediyor zamanla harabe görüntü değişecek fakat insanların kafası değişmeyecek ama gelir düzeyi yükseldikçe seviyede yükselecek ve değer kazanacak İSTANBUL silivriden pendiğe kadar değerdir gerisi çöp şimdi beğenmediğiniz yerler yarın altın olacak istanbulun en sağlam zemini gaziosmanpaşadır eğer innoviayı esenyurta değilde gaziosmanpaşaya yapsaydım m2 sini 2300 tl ye değil 5000 tl ye satardım bu da aradaki farkı ve ev sahibi olabilme ihtimalini açıklıyor herhalde oradaki bir evi beşiktaşda almaya kalksanız 6 katını ödersiniz ev hayali olan binlerce insan esenyurta ev sahibi olma imkani yakaladı insanlar için orası bir umut ve yaşamak gerçekten zevkli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre innovianın evleri gerçekten güzel. esenyurttan ziyada projelerinizin çoğu aslında beylikdüzü sayılır diye düşünüyorum. hakkında bu güne kadar ne dava ne kötü bişi duymadım.

ama esenyurtta dondurulan durdurlan bir sürü inşaat var. bunlarla ilgili bilgin varsa sendende duymak isteriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yazının silivri kısmına katılırım silivri artık semt oldu yazlık konumdan çıkdı ve güzel projelere gebe.

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nacizane tavsiyem gücünüzün yettiğini alın beğenmezseniz borcu bittiğinde daha iyisini alabilmenize katkı sağlar +kafanızdan bu sorun çıkar işinize daha iyi konsatre olursunuz+++ gider.eksisi olmaz alınan malın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre innovianın evleri gerçekten güzel. esenyurttan ziyada projelerinizin çoğu aslında beylikdüzü sayılır diye düşünüyorum. hakkında bu güne kadar ne dava ne kötü bişi duymadım.

ama esenyurtta dondurulan durdurlan bir sürü inşaat var. bunlarla ilgili bilgin varsa sendende duymak isteriz.
    abi innovia hariç tüm projeler durduruldu ve batanlar oldu biz projemizde gerekli her şeyi yaptık açık konuşalım memnun kalanda çok şikayet eden de tabi şikayet edenleri anlatmaya gerek duymuyorum sonra görünce alışmak zor gelenler çoğunlukta ama zamanla her şey düzeliyor ve güzelleşiyor ben orayı dediğin gibi esenyurt olarak kabul etmiyorum keşke beylikdüzüne bağlasalardı ama yapamadık öyle gerekti ama 5 senede çok şey değişti ve 5 sene sonra esenyurt ismi çok daha özel olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi innovia hariç tüm projeler durduruldu ve batanlar oldu biz projemizde gerekli her şeyi yaptık açık konuşalım memnun kalanda çok şikayet eden de tabi şikayet edenleri anlatmaya gerek duymuyorum sonra görünce alışmak zor gelenler çoğunlukta ama zamanla her şey düzeliyor ve güzelleşiyor ben orayı dediğin gibi esenyurt olarak kabul etmiyorum keşke beylikdüzüne bağlasalardı ama yapamadık öyle gerekti ama 5 senede çok şey değişti ve 5 sene sonra esenyurt ismi çok daha özel olacak
    Emre bey UKRA hakkında bır bılgınız varmı peki ? verdiğimiz paraları hala geri alamadık dıyenler vardı
    bı kac sıkıntı olmuştu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela inovia 3 son sürat devam ederken. talepte yoğunken herkesin tam karşısındaki fi towerdan korkmasının sebebi nedir?

birde o fi towera zemini kayıyor diye tonla sitelerde çıkan haberler çamurmudur yoksa gerçeklik payı varmıdır? yani zemini adam gibi mi yapmadılar acaba?

tabiki o firmayla alakan yok ama kanıtlanmış bir duyumun varsa diye soruyorum. zira çok ucuz paralara satmaya çalışanlar oluyor daire sahiplerinden. yani uzakmı durmalı nasıl bakmalı açısından soruyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre bey UKRA hakkında bır bılgınız varmı peki ? verdiğimiz paraları hala geri alamadık dıyenler vardı
    bı kac sıkıntı olmuştu ?
    ukra iflas etti hala reklamlar ile para toplayıp bir şeyler yapmaya çalışıyorlar anlamadım ama gidip görürseniz güvenlik ve dış cephe reklamları haricinde bir gelişme yok satmaya başladıkları zaman dan beri

mesela inovia 3 son sürat devam ederken. talepte yoğunken herkesin tam karşısındaki fi towerdan korkmasının sebebi nedir?

birde o fi towera zemini kayıyor diye tonla sitelerde çıkan haberler çamurmudur yoksa gerçeklik payı varmıdır? yani zemini adam gibi mi yapmadılar acaba?

tabiki o firmayla alakan yok ama kanıtlanmış bir duyumun varsa diye soruyorum. zira çok ucuz paralara satmaya çalışanlar oluyor daire sahiplerinden. yani uzakmı durmalı nasıl bakmalı açısından soruyorum.
    fi yapı da iflas etti google aratıldığında zaten yazıyor daire sakinlerini tefeciler arayıp 100 binlik senediniz var nakit öderseniz 70 bine veririz falan diyorlarmış diye duydum araba almaya gittiğim oradan daire alan birinden kazık çalışmalarına gelince yorum yapmak istemiyorum belediye zaten gerekli çalışmaları yapacak inanıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için teşekkürler. seni yorduk ama son olarak 1 şirket hakkında daha birşey söylemek istiyorum. şu osmanlı denen şirket hep reklamlarda bişiler söylüyor arıyorsun bi anda kıvırıyorlar. hiç bir zaman reklamlarındaki o dairelerden kalan birşey olmuyor. bu nasıl bir kafadır çözemedim. zaten zamanında daire teslim ettiklerinide hiç duymadım.

innoviayı zaten bu tür saçmalıklar yapmadığı için tebrik ediyorum.

ancak sizede şu geri zekalı emlakçılar musallat olmuş durumda. sağda solda 45bin tl ye innoviada 2+1 diye reklam veriyorlar. hele sahibindende bi ara yüzlerce vardı. sokak yada sağda soldaki broşür ilanlarını saymıyorum. neyse ben gitmedim ama giden bir arkadaşım suratı asık döndü aslında uyarmıştımda fakedir o diye ama inanmış gitmiş. herşeyi yapmışlar satmak için. tam alacam dedikten sonra abi o 45bin peşinat. kalanı sana kredi çıkarıcaz demişler. tamamlanmamış proje olduğu için o kadar ucuz sanmış garibim

neyse uzun lafın kısası şu geri zekalı emlakçıların sizin projelerden uzak durması için bişiler yapsanız hayırlı olur diye düşündüm.

mesela innovia dan teyit alıyoruz kesinlikle o emlakçıların bizle alakası yok diye. ama emlakçıya sorarsan nasıl olurya özel anlaşmamız var o müşteri temsilcileri ne bilir bizim anlaşmalarımız gibi palavralar sıkıyorlar. tabiki koca şirketi lekeleyemezler ama çorba sinek hesabı olabiliyor bilmeyene.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    osmanlı inşaat ile şu anda konusu geçen makrom inşaatın sahipleri akraba diye biliyorum hatta kardeşler diye biliyorum yanlışsa birisi düzeltir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)